- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perseg23 #5840 üzenetére
Hát akkor passz.... Esetleg ki kellene másik RAM-mal próbálni, ha van rá lehetőség. Vagy manuálisan beállítani a RAM feszültséget, minimális pluszt adva. Az órajelet is levenném 1333 MHz-re a biztonság kedvéért. Persze mindig csak egy tényezőt változtass egyszerre, hogy tudd, hogyha megy, hogy mi okozta a hibát.
-
Hát igen. A RAM-ok adottak voltak (magas Corsair), ezért kellett Ashurát vennem, hogy elférjenek. Aztán szereléskor ért a meglepetés, hogy a microATx lap miatt nem fér el a VGA az Ashurától
(#5820) noby: VGA van a gépben, vagy alaplapit használsz? Hány RAM modul van berakva? Sípolással nem jelez a lap bootoláskor?
Azzal kezdeném, hogy VGA-t kivenném és alaplapira kötném a monitor és csak 1 db RAM modullal indítanám a gépet. -
Z77 Extreme4-M szerintem jó választás lehet, ha a microATX méret a szűk keresztmetszet.
Arra azonban figyelj, hogy olyan CPU hűtőt válassza, ami nem lóg bele a PCIE slotba. Én úgy jártam a Z77 Pro4-M lapommal, hogy az újonnan beszerzett Scythe Ashura-tól nem fért el az első PCIE slotban a VGA kártya. Cserélhettem le egy Z77 Extreme4-re a lapot
-
Szerintem minden gyártónál vannak hibás darabok. Szerintem lap vásárlásnál el kell dönteni, hogy mire használja az ember (tuning, vagy alap, microATX, vagy ATX. stb), mennyi pénzt szán rá és ezek alapján megtalálni a best buyt.
Az Asrock szerintem elég jó ár/érték arányú lapokat gyárt. Természetesen nekik is vannak olcsóbb, gyengébb teljesítményű lapjaik, mint bármelyik másik gyártónak.
Évek óta szinte csak Asrock lapokat használok és még egyetleneggyel sem volt bajom.
Természetesen azt nem rovom fel hibának, hogy egy 4+2 fázisú lap nem tuningbajnok(ez más gyártó termékére is igaz lehet)
-
Én is szeretnék segítséget kérni.
Használ valaki Z77 Extreme4 lapban i5 2500k--t túlhajtva?
Ha igen, akkor tudna adni egy "step-by-step" útmutatást részemre, hogy mit, hova, miért és hogyan állítsak?Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Sziasztok!
Vettem egy Asrock Z77 Extreme4-es alaplapot.
Akinek van tapasztalata a ventilátorok vezérlésével kapcsolatban, kérem legyen olyan kedves és ossza meg velem, hogy mik a megfelelő beállítások a BIOS-ban mind a CPU, mind a ház ventilátorok beállítása terén. Target level-re és temp-re gondolok.
Beállítottam mindenhova 50 fokot, valamit target level 1-et és most állnak a ház ventik.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest