Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz tonnni7 #1661 üzenetére

"...mégsem tudom melyik lenne a jó választás."
    Ezt sajnos Neked kell eldöntened.

"...sosem volt még Apple készülékem, lehet itt lenne az idő megpróbálni."
    Egyikünk sem iPhone-nal a kezében született :DDD

"Amitől picit félek, sosem volt Ios-em, első körben nem tudom hogy kell átköltözni Ios-re..."
    Nem kell félni tőle, nem harap. A legegyszerűbb - nem minden esetben 100%-os - megoldás a Move to iOS app. Ha elsőre nem sikerülne, újra lehet próbálni (addig is gyakorolsz)
    Az iOS az első pár napban/hétben idegen lehet Android után, mivel semmi sem úgy működik mint ahogyan megszoktad. Aztán rááll a kezed, megszokod és csak használod. (vagy agybajt kapsz tőle és eladod a p***a a kukacos almás szart... :DDD) Írd és mond 3 nap alatt megszoktam (nem ismerem minden apró trükkjét) pedig 13 év android után váltottam. Az android nagyobb sokk volt 5 év Symbian S60 után.

Ha van rá lehetőséged tapogasd, nyomogasd meg egy elektronikai üzletben, vagy kérj kölcsön egy ismerősödtől pár napra/hétre egy régebbi már nem használt iPhone-t és ismerkedj vele "használat közben".
    Én kb. 90%-ban leváltam az andoid-ról (névjegyzékem maradt GMail-ben és használok pár Google app-ot (Keep, Térképek, Drive)) igaz asztali vonalon pár éve Mac-es vagyok, ez talán könnyebbé tette a "szakítást".

#1666 Speedy007
    Még meg sem volt a telefon, egy hirtelen ötlettől vezérelve beballagtam egy HeroPhone boltba és megvettem a második legolcsóbb fekete, peremes, szilikon/TPU tokot, hogy addig jó lesz, amíg megveszem a Benks-t. 3.500Ft volt. Annyira noname, hogy a zacsira annyi írtak: tok, iPhone 16Pro. Otthon derült ki, hogy az állításokkal ellentétben MagSafe gyűrű is van benne, a belseje flokkolt szerű puha anyag. Úgy kell levésni a telefonról, ha takarítás miatt ki akarom venni. A Benks azóta valahogy nem akaródzik beleugrani a kosaramba.

Új hozzászólás Aktív témák