- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A Redmi Note4-em a dobozból való kivétel pillanatában úgy dobtam el, hogy "öröm volt nézni". Szerencsére megúszta. Az azt követő MotoG60 is olyan mint egy beolajozott angolna. A 16Pro azonnal ment tokba. Mondjuk az után ez olyan kis cukorfalat, pedig a 16Pro sem mini.
"Ez a szomorú, hogy megveszed a kivánt szint, ami csillog-villog, s első dolgod, hogy veszel rá egy vastag tokot, hogy eltakard."
Vannak szép víztiszta tokok is, abban azért látszik mi van benne. A tokozásba a védelem mellett nálam az is belejátszik, hogy nem akarom reklámozni, hogy mi van a kezemben. Habár a böszme kamerasziget alapján kitalálható."Még gondolkodom, hogy 15 PM vagy 16 PM legyen, a kamera gombon múlik, mennyire tudom kihasználni vagy sem..."
Két napja vagyok iPhone-os, szóval messzemenő tapasztalatra részemről ne számíts. Nem rossz a kameragomb, használom, de el lehet lenni nélküle.
#1314 mihail38
A sivatagi titán képen nagyon szép. Élőben, hááát. Nem erőlteném.
"...szerintem nem ilyen nehéz a döntés hogy napokig kelljen gondolkodni..."
Szerinted!2022-ben merült fel először bennem, hogy 10+ év android után iOS-re váltanék, kinéztem a 14Pro-t. Aztán elengedtem. 2023-ban a PC-t lecseréltem egy Mac Mini-re majd elkezdtem agyalni a 15Pro-n, aztán azt is elengedtem. Most 2024 vége felé majd 2 hónap agyalás után a 16Pro-t már nem engedtem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest