Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz g4mer #1312 üzenetére

A Redmi Note4-em a dobozból való kivétel pillanatában úgy dobtam el, hogy "öröm volt nézni". Szerencsére megúszta. Az azt követő MotoG60 is olyan mint egy beolajozott angolna. A 16Pro azonnal ment tokba. Mondjuk az után ez olyan kis cukorfalat, pedig a 16Pro sem mini.

#1311 Snoop27

"Ez a szomorú, hogy megveszed a kivánt szint, ami csillog-villog, s első dolgod, hogy veszel rá egy vastag tokot, hogy eltakard."
    Vannak szép víztiszta tokok is, abban azért látszik mi van benne. A tokozásba a védelem mellett nálam az is belejátszik, hogy nem akarom reklámozni, hogy mi van a kezemben. Habár a böszme kamerasziget alapján kitalálható.

"Még gondolkodom, hogy 15 PM vagy 16 PM legyen, a kamera gombon múlik, mennyire tudom kihasználni vagy sem..."
    Két napja vagyok iPhone-os, szóval messzemenő tapasztalatra részemről ne számíts. Nem rossz a kameragomb, használom, de el lehet lenni nélküle.

#1314 mihail38
    A sivatagi titán képen nagyon szép. Élőben, hááát. Nem erőlteném.

"...szerintem nem ilyen nehéz a döntés hogy napokig kelljen gondolkodni..."
    Szerinted! :DDD 2022-ben merült fel először bennem, hogy 10+ év android után iOS-re váltanék, kinéztem a 14Pro-t. Aztán elengedtem. 2023-ban a PC-t lecseréltem egy Mac Mini-re majd elkezdtem agyalni a 15Pro-n, aztán azt is elengedtem. Most 2024 vége felé majd 2 hónap agyalás után a 16Pro-t már nem engedtem el.

Új hozzászólás Aktív témák