Új hozzászólás Aktív témák
-
deltaa97
tag
Nekem november óta került bele 44 ciklus a 16 Pro-ba, továbbra is 100%-os a kapacitása.
Eddig mind a 44-szer sikerült legalább 20% (talán 5-ször) vagy a fölött feltennem töltőre.
Én 35W-os BlitzWolf adapterrel pontosan 60 percet töltve kapok 88-90%-ot.
100%-ra egyetlen 1-szer, 99%-ra szintén 1-szer volt eddig töltve.
20-80%-al az a problémám, hogy a teljes kapacitás 40%-a kukázva van, legalább lenne egy 10-90% az ajánlott tartomány...
Hétfő óta használok a telefonhoz egy Series 10 Watch-ot, látszólag az egész napos BlueTooth nem merít semmit. -
deltaa97
tag
Sziasztok!
Valaki használ Magpiec tokot? Dizájnban elég jónak néznek ki, viszont az értékelések elég hullámzóak.
Ahogy nézem Hong Kong-i cég. -
deltaa97
tag
Sziasztok!
Így több mint 2 hónap 16 Pro használat után összegyűlt bennem néhány gondolat és kérdés:
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, de azért messze nem akkora az előnye a konkurenciához képest, mint sokan állítják.
Maga az iOS így 12 év Android után nem rossz, de nem dobtam hátast tőle (tény, h a Xiaomi HyperOS-e eléggé hasonló).
Jelenleg a telefont 2 naponta töltöm, 20% alá sohasem engedem merülni és 85-90%-ig töltöm (35W-os BlitzWolf töltővel kerek 60 perc alatt tölt fel 20%-ról 89-90%-ra).
Az üzemidő szerintem továbbra is gyenge, 2 nap (45-48 óra) úgy jön össze, ha semmi játék/navigáció nincs benne.
Van valami további akksikímélő praktika, vagy legyek bőven elégedett a 2 nap (intenzív használat mellett bő 1 nap) üzemidővel?Előző kommentekhez hozzászólva: távol áll tőlem mindenféle szivárványság, de a fehéret (legyen az ruha, autó, telefon vagy bármilyen használati eszköz) nem tekintem csajosnak, illetve akkor fordítva is igaz lenne, hogy a fekete túl férfias a nőknek?
-
deltaa97
tag
Sziasztok!
16 Pro-hoz milyen töltő adapterek ajánlottak? Ami relatíve gyorsan tölt és akksi kímélő. 30 vagy 40 wattos esetleg?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged