Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

batai15
félisten
válasz

vadkörte

üzenetére
						Mint írtam jobban elvoltam az ip15 60hz-vel mint droid 120al . Alapvetően az tényleg gyorsabb , de viszonylag sűrűn darabosabb mint itt , itt szépen flow minden szinte mindig.
Persze amúgy látni a 60hz-t főleg ha mellé teszel másikat többet tud , ez kb olyan mint akinek erősebb autó a preferencia.
Én ide is tartozom oda is , nem lèt szükséglet de van is rá igényem, mert kellemesebb a szemnek és szeretem ha valami flow.
Egyébként se itt se droidon nem vettem észre hogy sokat számítana a felbontás és frekvencia állítás . ( Na az 5g off az látványos javulást hozott ) itt szerencsére semmilyen kompromisszumot nem kell kössek hogy nekem parádés legyen az üzemidő. És ez az ami nálam pl nagyon nagy érv.
Nem akarok telefont újra indítani állandóan, újra telepíteni vagy más appot használni mint amit megkaptam droidon legutóbb a problémákra.
Just using and that's it. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Gumi és felni topik
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Villanyszerelés
 - Vallás
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest