Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fotók, videók mobillal
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

batai15
félisten
válasz

vadkörte

üzenetére
						Mint írtam jobban elvoltam az ip15 60hz-vel mint droid 120al . Alapvetően az tényleg gyorsabb , de viszonylag sűrűn darabosabb mint itt , itt szépen flow minden szinte mindig.
Persze amúgy látni a 60hz-t főleg ha mellé teszel másikat többet tud , ez kb olyan mint akinek erősebb autó a preferencia.
Én ide is tartozom oda is , nem lèt szükséglet de van is rá igényem, mert kellemesebb a szemnek és szeretem ha valami flow.
Egyébként se itt se droidon nem vettem észre hogy sokat számítana a felbontás és frekvencia állítás . ( Na az 5g off az látványos javulást hozott ) itt szerencsére semmilyen kompromisszumot nem kell kössek hogy nekem parádés legyen az üzemidő. És ez az ami nálam pl nagyon nagy érv.
Nem akarok telefont újra indítani állandóan, újra telepíteni vagy más appot használni mint amit megkaptam droidon legutóbb a problémákra.
Just using and that's it. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő