Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Speedy007 #1714 üzenetére

Harapjanak, szabad nekik :D Elnökünk egyébként Canon EOS R3-mal és R5-tel fotóz, a hivatkozott leányzónak EOS 6D-je van. Több klubestünkön is foglalkoztunk már a mobilfotózással.
    Ahogy már írtam azért is lettem iPhone-os, mert otthon Mac-kel dolgozok, így házon belül vagyok, mellette a vállalkozásomban - kiadványszerkesztés - sokszor kell helyszínen is fotóznom és ha egészen őszinte akarok lenni sokszor nincs kedvem mindig a fél házat magammal cipelni, a könyvekbe (vagy a borítóra) kerülő képnél meg 95%-ban elég az a minőség amit a telefon tud. A tördelő/képszerkesztő nem hisztizik miatta mivel én vagyok, a megbízó meg általában síkhülye hozzá, neki a végeredmény számít.
    Ki akarom és ki is fogom használni a telefonban rejlő lehetőségeket. Nekem ez egy telekommunikációs eszköz, ami alapvetően kapcsolattartásra szolgál, de ez mellett mobil iroda és dogozni is tudok vele. A mobil social media és a mobil gaming hidegen hagy.

#1713 & #1715 xhege
    A Lightroom valahogy nem bírt megfogni, nem áll kézre (meg az Adobe termékfilozófiája sem). Most ismerkedek a DXO cuccával és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamarosan vásárlás lesz a vége. :)
    Belenagyítva azért látszanak a hiátusok. Bár ha azt nézem, hogy a klubos kiállításokon 150dpi/70x100cm-es méretben állítunk ki és már többször szerepelt mobilos kép, amin normális betekintési távolságból nézve nem látszódott, hogy mobilos (iPhone X/12)

Új hozzászólás Aktív témák