Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Speedy007
üzenetére
Harapjanak, szabad nekik
Elnökünk egyébként Canon EOS R3-mal és R5-tel fotóz, a hivatkozott leányzónak EOS 6D-je van. Több klubestünkön is foglalkoztunk már a mobilfotózással.
Ahogy már írtam azért is lettem iPhone-os, mert otthon Mac-kel dolgozok, így házon belül vagyok, mellette a vállalkozásomban - kiadványszerkesztés - sokszor kell helyszínen is fotóznom és ha egészen őszinte akarok lenni sokszor nincs kedvem mindig a fél házat magammal cipelni, a könyvekbe (vagy a borítóra) kerülő képnél meg 95%-ban elég az a minőség amit a telefon tud. A tördelő/képszerkesztő nem hisztizik miatta mivel én vagyok, a megbízó meg általában síkhülye hozzá, neki a végeredmény számít.
Ki akarom és ki is fogom használni a telefonban rejlő lehetőségeket. Nekem ez egy telekommunikációs eszköz, ami alapvetően kapcsolattartásra szolgál, de ez mellett mobil iroda és dogozni is tudok vele. A mobil social media és a mobil gaming hidegen hagy.
#1713 & #1715 xhege
A Lightroom valahogy nem bírt megfogni, nem áll kézre (meg az Adobe termékfilozófiája sem). Most ismerkedek a DXO cuccával és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamarosan vásárlás lesz a vége.
Belenagyítva azért látszanak a hiátusok. Bár ha azt nézem, hogy a klubos kiállításokon 150dpi/70x100cm-es méretben állítunk ki és már többször szerepelt mobilos kép, amin normális betekintési távolságból nézve nem látszódott, hogy mobilos (iPhone X/12)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Elnökünk egyébként Canon EOS R3-mal és R5-tel fotóz, a hivatkozott leányzónak EOS 6D-je van. Több klubestünkön is foglalkoztunk már a mobilfotózással.