- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
Speedy007
őstag
Találtam egy cikket a hálózati adapterről. E szerint a hálózati adapter alacsony feszültségen arra nem tér ki, hogy mi is az de a lényeg az, hogy 25W-ban korlátozza a töltési teljesítményt. Így magyarázható az, hogy miért szakad meg a töltés szerintem. De akkor így meg van egy kérdés, hogy 20W-s gyári hálózati adapterrel meg miért engedi tölteni. Én azzal a hálózati adapterrel 16 Pro töltésekor miközben játszottam 33W-s töltési sebességet mértem kisebb ideig BlitzWolf BW-TC23 kábelel.
-
Speedy007
őstag
Jelen. De az eredeti kérdés így szólt "Ki milyen töltőt használ a 16pro és maxhoz?" . Erre írtam válaszként Blitzwolf termékei. Magsafe-ről szó nem volt csak utólag, ott egy másik fórumtárs válaszolt, hogy 25W-s Magsafe töltéshez 30W vagy a feletti hálózati adapter szükséges. De a gyártó is ezt írja így szerintem más lehet a probléma ott.
-
Reverting
őstag
Neeeem... csak akkor oszlik meg a teljesitmenye a toltonek ha van masik fogyaszto is rajta... pont azt irja h ha ki akarod hasznalni a gyors toltest akkor addig ne dugj ra mast... a 35W-ot nem tudom, mert voltak hirek h gyorsabb lesz a toltes kabelen, de csak a magsafe lett gyorsabb ugy tudom... szoval inkabb 20w felett lesz... kabelen...
-
kemdom
tag
Viccen kívül: NE BÁMULD!
Vannak "glance-aware" funkciók, a faceID beállítások között, azt ki tudod kapcsolni, és akkor nem figyeli, hogy nézed-e az értesítést.A másik gyanús elem, hogy a "time-critical" kategorizált értesítéseket - nálam pl a céges 2FA - nem hagyja eltűnni az egyik beállítás. Erre sajnos nem emlékszem, hol lehet.
-
surgery
senior tag
Ez így van onnan is rendeltem többször soha semmi gond nem volt. Pénz visszafizetés azt írták 30 nap is lehet
. Mondom az ügyfélszolgálatosnak ugye most viccel? Meg kérdeztem miért árulnak úgy a webshopba hogy nincs készlet? Azt mondja az a szállítási idő a három nap
. Mondtam hogy szerintem el beszélünk egymás mellett a hazugságra nem vagyok kíváncsi mert a honlap azt írja hogy ami készleten van az fizikailag is van. Hát szerintem meg nincs... Azt is megkérdeztem miért járt majdnem mindenki így nagy csend nem kaptam adekvált választ......
-
Eleve nem kell elvárni, hogy valami tökéletes legyen, mert olyan nincs. Bár voltak sokkal kevésbé bugos verziók az évek során, sokan azért emlékszünk úgy rá, hogy akkor atomstabil volt, mert a konkurencia volt aránytananul sokkal bugosabb. Tehát akkor sem volt minden tökéletes, csak túlságosan eltértek az arányok.
-
Mert attól még sorba rendezni próbálja, így ha a "halomból" szeded ki, akkor ugyanúgy a többi alatta lévőt "felzárkóztatja". Ha van elég helyed, akkor kezd el rendezni úgy, hogy kiveszed a tömegből az ikont, elviszed üres helyre lentre pl. majd úgy már ott fog maradni és tudod egy idő után rendezni. Rá kell érezni.
-
Speedy007
őstag
Szerintem az már utómunkával hozzák ki ami még a képben benne maradt. Iphone 16Pro(Max)-ban ennyi van maximum. De nekem még ez is problémás volt mert makróban ha több dolog van a lencse előtt hiába fókuszálsz manuálisan az első dologra a mögötte vagy a mellete lévőt fogja kiélesíteni.Nagyon nehezen lehet elérni nála hogy mind a kettőt vagy csak azt élesítse ki amit te szerettél volna.Remélem a holnap érkező frissítés valamelyest optimalizálást is hoz a kamerához,mert így szerintem lutri
-
Speedy007
őstag
Örülök neki.Azt nem tudom hogy mit tud az elődeihez képest mert nekem nem volt (de ahogy olvasom a vissza jelzéseket akik nem 14/15-s szériaról jöttek azok dicsérték) én droidról jöttem ott Leica-s Xiaomi 13-m volt ahhoz képest sokkal jobb még annak ellenére is hogy időnként rá jön az 5 perc
-
zsoltyyy
senior tag
-
De van....
Kirakod lockscreenre a battery widgetet, majd amíg még szerkesztés módban vagy (tehát ott a widgetnél bal felül mutatja a minusz jelet, megint rányomsz magára a widgetre. Ott lesz, hogy alapból be van kapcsolva, hogy automatán váltson, mit mutat, de ha azt kikapcsolod, akkor fixen ki lehet választani, mit mutasson:
-
Reverting
őstag
Probal minden mast kizarni, hogy tudja merni "tisztan" az aod-t... es az latszik h pont annyit fogyaszt mint egy samsung... mondjuk a samsunge nekem sokkal jobban tetszik, sokkal informativabb, most nem az itt latszo orakra gondolok persze... Az h be fog e egni? Nekem elotte 14pm volt, soha nem hasznalatam, csak megneztem milyen, es h meg az aksit sem irta ki, off... es csak rohogtem h ennyit az ios-rol... 🙂🙃 szoval az ido donti el, de h zsebre rakod vagy leforditod, vagy tul sotet van, ki is kapcsol, szerintem azert vegeztek valami kalkulaciot... de biztos vagyok benne h ezek a panelek is be tudnak egni...
-
Gáben81
senior tag
Most először nem érzem azt, hogy kell a Lightroom. 12-14 PM-nél nagyon sokat használtam kicsit színezni, főleg természetfotóknál, de itt most már tetszenek az alap gyári képek is. Főleg, mert most sokkal jobb gyors képeket csinálni így, például a hiperaktív kutyámról is, sokkal kevesebb a bemozdulás. Igen, csak a szerkesztés miatt használom néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest