Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ma kaptam egy sms-t, hogy törölték a rendelésem.
Ez egy megbízhatatlan cég, nem is rendelek tőlük, csak olyan telefont, amit majd (véletlenül) nem veszek át.
Látom közben, hogy a MM-ban már azt írják, elérhető 3-15 napon belül, mire a megrendeléshez értem, már nem volt elérhető. Mi a tkm történik ebben az országban?
Darabonként jön 1-1 készülék néhány helyre 1 hónapban? WTF...De az biztos, hogy pont ebből az okból kifolyólag nem fogok előre fizetni semmit. Az én pénzem senki nem fogja kamatmentesen több héten át használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest