Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Vettem egy 15 PM fekete példányt. Ez az első iphone -om. Eddig fikáztam
Mikor először megjelent nem volt rá pénzem, utána az Androidos vonatra szálltam fel és maradtam is a szokásos érvekkel. Mindenféle telóm volt, mind az aktuális top.
Tavaly nyertem egy macbookot, kipróbáltam és az van, hogy ez tényleg jó így most beszálltam ebbe az ökoszisztémába. Egyelőre nagyon tetszik, minden jobban működik mint droidon, rendesen ki van dolgozva, gyorsan elérhető, fluid, és az akkuidő valami csoda. Nyilván szokni kell illetve felfedezni de alapvetően ki van találva, az alapok nagyon hamar működnek. Nekem mindenesetre tetszik és a macbookkal remekül dolgozik együtt ilyet a droid nem tud.A hozzá kapott szilikon tok elég jó, de vajon van-e valami javallott ami mágneses és jó spigen autós tartókkal ?
Ezen kívül van pár app amit nekem nem hoz föl a store, pl. coconut battery, valamint nagyon fontos lenne hétvégén a norvég vinmonopolet app. Természetesen nem létszükséglet de ha tudtok olyasmit ami okozhatja, hogy nálam nem jelenik meg ami másnak igen annak örülnék ha megosztanátok velem.Telekom.hu -n vagyok, a készülék amerikai.
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest