- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Jobb az iphone kamerában, nem kérdés engedd el..
Élethűbb színekben és részletesebb is, valamint nincs rongyosra élesítve annyira.
Vállalható a samu is, és én is szeretném hogy jobb legyen mert a foldot választottam a 2 teló közül megtartásra, de nem az.Amúgy a vibrant mód be volt kapcsolva a Pro-n, igaz?
Mind a 2 automatán volt, de a foldon kikapcsoltam azt a szörnyű optimalizálást, hogy legyen valamennyi esélye..a Fold pedig eleve nem is úgy van pozícionálva, mint a "kamerák királya").
Ezt nem tudom mire érted, egymás mellett pontosan ugyan úgy van tartva..Még 2 kép, ajánlom teljesméretben letöltve nézd meg, reménykedem benne, hogy látni fogod azt, amit szerintem mindenki..
[Fold] [15 Pro]Holnap ránézek a gcamra és az expert raw-ra, hátha többet ki lehet hozni a foldból is, mert az s23-on láttam már ígéretes gcam képeket és ez szinte ugyan az hardveresen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest