Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jobb az iphone kamerában, nem kérdés engedd el..
Élethűbb színekben és részletesebb is, valamint nincs rongyosra élesítve annyira.
Vállalható a samu is, és én is szeretném hogy jobb legyen mert a foldot választottam a 2 teló közül megtartásra, de nem az.Amúgy a vibrant mód be volt kapcsolva a Pro-n, igaz?
Mind a 2 automatán volt, de a foldon kikapcsoltam azt a szörnyű optimalizálást, hogy legyen valamennyi esélye..a Fold pedig eleve nem is úgy van pozícionálva, mint a "kamerák királya").
Ezt nem tudom mire érted, egymás mellett pontosan ugyan úgy van tartva..Még 2 kép, ajánlom teljesméretben letöltve nézd meg, reménykedem benne, hogy látni fogod azt, amit szerintem mindenki..
[Fold] [15 Pro]Holnap ránézek a gcamra és az expert raw-ra, hátha többet ki lehet hozni a foldból is, mert az s23-on láttam már ígéretes gcam képeket és ez szinte ugyan az hardveresen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest