Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt hiszem 2009-ben vettem az első androidos okos telefont, talán Samsung galaxy s vagy ace volt, nem emlékszem már, és olyan 9 év után azt hiszem 2018-ban vettem egy iphone xr-t amit egy évig használtam, de nem tudtam megszeretni igazán ezért vettem egy note 10+-t, az iphone xr-t meg neki adtam a feleségemnek, aki szintén használta 1 évig és neki adta a lányunknak, és vett androidot ő is, én a note 10+ után vettem s22 ultrát, amit most lecseréltem egy 15pm-ra, erre a lányomnak megtetszett az új széria, így vettem neki is egy iphone 15 plust, az ő xr telefonja meg visszakerült a feleségemhez, szépen körbejárta a családot, de még mindig jó annak ellenére hogy 79%-os az akku xd, szval most mindenki szifonos lett a családba

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest