- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesson
újonc
válasz
-ZeeZee- #88735 üzenetére
Bocsánat,így remélem értelezhetőbb amit ide vakartam.
Szóval menüből frissítettem, volt rajta Magyar nyelv,ezek szerint nem gyári.Nem gonnd,ha nem lehet visszatenni az előzőt.Az a lényeg,hogy legyen olyan mint az android,mert ez a Vibe Ui felület nem a legjobb. Nem megy rajta szinte semmi,nincs Play,hanem valami lenovo store ami elég hiányos. Pl. : facebook nem megy rajta csak böngészőből, nem értesít bejövő e-mail nél pedig be van állítva stb....
-
sesson
újonc
válasz
WOT-H-A-C #88732 üzenetére
Szóval menüből frissítettem, volt rajta Magyar nyelv ezek szerint nem gyári,nem gonnd ha nem lehet visszatenni az előzőt az a lényeg hogy legyen olyan mint az android mert ez a Vibe Ui felület nem a legjobb nem megy rajta szinte semmi nincs Play hanem valami lenovo store ami elég hiányos pl. facebook nem megy rajta csak böngészőből nem értesít bejövő e-mail nél pedig be van állítva stb....
-
sesson
újonc
Heló kedves mindenki!
Már hetek óta kerülgetem és kutakodom a témában hogy lecserélem a Lenovo S920 ROM-ját.
Elhatároztam magam de azonnal nagy falba ütköztem.Vibe Ui van rajta és iritál ez a félig kínai félig angol félig android de mégsem cucc.
Szóval bemennék Recowerybe de kínai a szöveg így el sem tudom kezdeni a ROM cserét.Az is elég lenne a számomra ha vissza tudnám rakni rá az eredeti Androidot mer az volt rajta csak egy meggondolatlan pillanatomban lefrissítettem és ez lett belőle.
Ha tudnátok segíteni iszonyatosan hálás lennék.
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged