Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #107767 üzenetére
Neked válaszolva, de szándékosan ide irok, mert nagyobb a mozgás itt. Számomra érdekes jelenség. Hátha tud valaki vmi okosat.
Szóval megvettem az Elephone P7000 - t. Gyári Rom . Jött egy OTA , felraktam. Rootoltam, picit belaktam. Majd toltam egy CWM backupot. Majd egy teljes Readback mentést mindenről. Tesztelgettem 2-3 Customot, de egyik sem fogott meg. Gondoltam visszatolom Flashtoollal az utolsó gyárit. Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem. Imei ugrott egyből. Jiayu S3 - n ilyenkor *#4634# kóddal vissza tudtam írni az IMEIT. Ide nem találok még ilyen kódot. Tehát flash CWM restore a mentésem, vissza is jött az IMEI.Most jön a vicc... Bármit Flashelek, legyen custom, legyen gyári, ugrik az IMEI. Pár módszert kipróbáltam, nem jön vissza. ADB shell paranccsal nem találja az NVRAM.img filet az SD kártyán, pedig ott van. Ha cwm mentésen csak egy wipet csinálok, akkor is elmegy az IMEI. Egyetlen egy módon jön vissza az IMEI - m, ha CWM restoret csinálok. Fura, és idegesítő. Semmit nem tudok Flashelni, mert ugrik z IMEI. Mi lehet az ok, mi lehet a háttérben ? Tuti szeretnék még Flashelni a jövőben, de nem tudok ?
Valami ötlet, amit esetleg meg tudnék próbálni ? Mert ez szerintem nem normális állapot így.
Új hozzászólás Aktív témák
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest