- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
janaman01 #105521 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ami rá van írva az tudja, mert elsősorban azért venném. Hummer, mint gépjármű eléggé bejön ( sajnos még nincs, de dolgozom rajta
) és már, több éve egy Hummer H1 IP67 ( első generációs, egymagos ) mobilt használok. Az IP 67-es szabványt bőven teljesíti nem úgy, mint a Sony Z szériája. Tehát én mint márkával, meg vagyok vele elégedve, és ha a H1-et gyártanák Quad Core Soc-al, akkor azt venném, mert a pici kezemnek pont jó a 3,5". GPS meg jó lenne ha lenne benne, mert mos az megadta magát és ha már azt is kell venni, akkor inkább legyen minden egyben. Plusz a H6-ban van Walki-Talki funkció, szóval nagy ritkán mikor vinni kell, akkor azt is megspórolhatom
.
( Amúgy még néztem a H1-es felújított változatát, a H1+-ot amiben egy MT6572 van; az mennyire vállalható? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest