- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Z_A_P #132495 üzenetére
Volt itt kavarodás bőven.
A kettős adatmódot nem tudja az Android, a kernel viszont alkalmas rá. A módszer alapja a symlink, ami egy Linux feature. Ezt használja pl. a Titanium Backup pro is, a "kettős adatmód" funkciójához. A Whatsappot próbáltam úgy, hogy TiBi mentést másik készüléken állítottam vissza. Működött, csak hamar kaptam egy üzenetet a Whatsapp -tól, úgyhogy inkább nem erőltettem tovább a dolgot.
Ha magát az appot is duplikálni akarjuk, akkor újra kell szignózni a másodpéldányt. Ez a legtöbb app -nál működik, de a Whatsapp még egy külön hitelesítést is igényel, amin ez a módszer elhasalna. Nem tudom, hogy ennél a hitelesítésnél mit rendel hozzá a fiókhoz. Azt gyanítom, hogy az IMEI -t. Szóval, ha egy dual SIM -esen resigned is telepítve van a Whatsapp, és a két slothoz, két IMEI tartozik, akkor működnie kéne. De, ez is csak elmélet, mert ezt még nem próbáltam. Én inkább több eszközön, párhuzamosan szeretnék egy fiókot használni, de ez nem működik anélkül, hogy a regisztrálton menjen át a másikkal küldött adat.
-
han_lev
senior tag
válasz
Z_A_P #132473 üzenetére
Én is használom ezeket. A viber pl biztos, hogy azon a számon fog keresni, amin regisztráltad magad, azt hiszem nem tud ugyanaz az app két számot kezelni. Ha egyiken jelentkezel be, csak azt a számot mutaja meg annak aki keres téged. Ha pl valaki a csak a 70-es számomon ismer viberesnek, és én a 30-ason vagyok bejelentkezve, akkor nem fog tudni felhíni. Hiába van a telefonban a 70-es számom is a telefonban. Érdekes, hogy mondjuk hiába van az internet a 30-as számon, de ha a viberben a 70-es számasl jelentkeztem be, akkor az ívó fél a 70-es számon fog tudni keresni - a 30as interneten keresztül.
Szerintem.
A két kártyás telefonon tehát érdemes azon a számon bejelentkezni a viberbe illetve a watsappba is amin általában használod, és mindegyik ismerősödet rászoktatni ara a szára.
Ja, és Redmi 4, vagy Redmi Not 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest