Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
iMaverick
üzenetére
Ha már a nők a példa, akkor nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen!

Annyit olvastam a kezelhetőségről, hogy elgondolkodtam, hogy miért vagyok tepsipárti, miért nem zavar a nagy kijelző kezelése. Azért, mert alapértelmezett a fekvő nézet, és tök természetes, hogy két kézzel használom a telót. Ne érts félre, ezt nem kontrának szántam. Másnál nyilván lehetnek olyan felhasználói körülmények, amik miatt a kétkezes mód nem opció. A lényeg inkább az, hogy ebbe bele kellett gondolnom, vagyis a kétkezes használat is totál természetessé tud válni. Akinél nincs kizáró tényező, talán érdemes lenne elgondolkodnia az átszokáson. Egy előnye biztosan van. Még sohasem törtem össze telót (mármint véletlenül
), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.