Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz tibcsi0407 #132396 üzenetére
Igazad van, nem vitatkoztam, csak elmondtam az érveimet. Ha valakinek rendszer szinten stabilabb teló kell, és a jobb képek is fontosak, akkor nyilván Honor. Az viszont drágább is. És persze nincs olyan alkalmazás, ami ne futna a kirinen, de akkor is gyengébb a snap 835 nél, ami később úgy is kiadja magát. Persze attól függ. Valakinek a 650 es is, vagy a 635. ös is elég.
A ram 6 giga mindkettőben, és a háttértár szabványát sem tudom hirtelen, hogy ugyanolyan ufs e mindkettő, vagy van különbség. A kijelző tényleg állat a Qhdben. Személy szerint már a fullhds kijelzőn sem látom a pixeleket, hacsak nem kapok fel egy VR szemüveget. Azt meg elég gyakran nem veszek fel .
Ezzel szemben pedig az áll, hogy ha hosszú távra gondolkodom, akkor a MI6ban lévő andreo videocsippet jó sokáig nem fogja belassítani semmilyen alkalmazás, főleg, hogy fullhdra kell dolgoznia.
De persze ez a mi esetünkben (szerintem a tiedben is meg az enyémben is ) nem releváns probléma, mert mire oda érünk, addigra már a Honor is meg lehet a MI6 is új gazdájánál fog ketyegni..[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Macrodroid
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile 2