- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
gipsztigris #55920 üzenetére
Köszi. Igen, ezt reméltem én is, hogy így hazai beszerezhetőséggel és garanciával azért nem nagyon van ellenfele.
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #55813 üzenetére
Csak rendeljen már valaki, néhány ember...kíváncsi vagyok ezekre, csak legyenek olcsóbbak
-
Prien
addikt
válasz
Egész jó, de az akku lehet ,hogy kevés lesz.
-
KTU
addikt
válasz
gipsztigris #55815 üzenetére
*Shipping Time -------- Required Fields
2013.12.20
-
KTU
addikt
válasz
1 hét múlva, fel is adják
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #55750 üzenetére
MT6589T, 6", HD kijelző, nesze neked 46 Mátyáska, áfával
MSM8260A, 4.5", HD kijelző, áfával 39. Vannak ott jó dolgok.Amúgy lehet, de a PartNeroGSM is nem hivatalos garit ad, az hogy rendesebbek, az egy dolog. Hallottam rosszat arról is
De még az a legmegbízhatóbb talán.
A DUAL-os változatok meg mindig drágábbak általában
Moto G nem biztos, hogy olyan tuti jó lesz DUAL-ban.
-
pezo00
tag
válasz
gipsztigris #54452 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket uraim!
-
asturel
őstag
válasz
gipsztigris #54455 üzenetére
Az a baj, hogy 1et rendeltek tole, az se kapott feedbacket
ebayen meg 1db ~1200
-
pezo00
tag
válasz
gipsztigris #54448 üzenetére
Nekem szerintem csak a sima kellene, már csak aza kérdés hogy ki tudják e cserélni nekem valahol
-
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris #54291 üzenetére
Megcsináltam pc-n is. Úgy nem működött.
A fizikai törvények megcsúfolása. Vagy az ufok! -
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris #54226 üzenetére
Megoldottam.
A telefonon egy texteditorral beleírtam a digi adatait. Reboot és láss csodát! Van digi mobilnet. -
okularum
csendes tag
válasz
Köszi a segítséget, de sehogy sem boldogulok.
Már a fiam telójáról is átmásoltam az apns-conf.xml fájlt, (nála A820-on működött.) de nekem nem.
Azt hiszem, hogy már majdnem mindent kipróbáltam, de ha valami még eszedbe/eszetekbe jut, szívesen kipróbálom.
Esetleg másik rom? (Jó lenne ha magyar lenne!) A spanyol oldalon az AUDIt kipróbálta már valaki? Ha minden kötél szakad belevágok. -
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris #54241 üzenetére
Így sem megy.
Már nincs hajam.... -
tihibaby
senior tag
válasz
gipsztigris #54245 üzenetére
Sima Jiayu G3S saját gép,3984 pont.
Tuti van valami anomália. -
okularum
csendes tag
válasz
Köszi, sajnos nem oldotta meg a problémát.
Igaz hogy a választható APN-ek listáját kibővítette (Telenor Online, Pannon MMS x2), de a Diginet még mindig nem megy, újat pedig nem tudok létrehozni. 777-re állítottam az apns-conf.xml fájl engedélyeit... -
suttyoalien
újonc
válasz
gipsztigris #53884 üzenetére
Te vagy a király, köszi!
-
laslie92
senior tag
válasz
gipsztigris #53706 üzenetére
Ha kisebb nem is lesz max 5" szerintem én akkor is megvárnám még kiforr egy kicsit a dolog mert nagyon uj es lehet h meg nincs normalisan kifejelsztve es annak semmi ertelme h varjak a friussitesekre es mindig csak egy dolog javul!
en januar februar kornyeken tuti benevezek egyre addig meg csak nyalom a szamat vagy orulok h nem ugrottam bele!
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #53665 üzenetére
Azért egy termékről ne vonjunk le ilyen következtetéseket. Bár biztos több 5 col fölötti lesz, de szerintem az 5 colosokból bőven lesz még és szerintem lassan rájönnek, hogy a 4,5-4,7 colosokra is szükség van. Ha jól emlékszem az Ascend P6 és a Hongmi is 5 col alatti (pedig ők nagy gyártók gépei, mégis csináltak minőségi 5 col alatti terméket), ezek tartják bennem a lelket
Ja az octa core-os pandán talán szerdán happy hourba is bekerült azonnal -
millennicum
csendes tag
válasz
gipsztigris #53659 üzenetére
hát semmit nem dob rá a google elég noname!
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #53656 üzenetére
Azt hiszem mindkettőnknek igaza van!
Most néztem meg a képernyőmentéseimet ill. a fényképeket a Haierről, és a készülék MSM8960-at, míg az Antutu system infó MSM8260A-t olvas ki ugyanabból a készülékből.
Érdekes, hogy a Wiki is az MSM8260A-hoz írja a Haier W910-et!
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #53558 üzenetére
MSM8960 van a Haier w910-ben, nem 8260A. Elvileg dupla olyan gyors GPU van benne még annál is mint ami az eredeti 8260A-ban volt.
Egyébként, ha jól látom ezen az összehasonlító oldalon valamelyik mókolt 4.1.2 Acer rom van a teszt készüléken, nem a gyári 4.0.4. Azzal több mint valószínű hogy lassabb. -
krics
tag
válasz
gipsztigris #53439 üzenetére
Nincs, angol orosz kinai, amit tud, de mondom ma probaltam meg magyaritani felsikerrel, fentebb leirtam mi nem jott ossze.
-
krics
tag
válasz
gipsztigris #53429 üzenetére
Azert csereltem le, mert igen, mukodokepes volt az a cwm is amit a spanyolok talaltak, de az CSAK a belso memoriaba tudja menteni a backupot, es ha a mentes merete meghaladna a maximalis 1.2 GB-t, akkor megnyekken a cwm. Ez a cwm, amit nemreg linkeltem be meg tud az external sd-re is menteni. Ha tudsz a spanyol oldalrol olyan romot emliteni, ami a legujabb Vibert is tamogatja, akkor azon nyomban atnyergelek a miuirol.
Az alabbiakat privatban kuldtem el elobb egy kolleganak, de ide is beteszem, hatha erdekel valakit az A760-nal kapcs:
Szeptember kozepe tajan erkezett meg es hat elsosorban az olcsosaga a vonzereje ennek a telonak, azt kell mondjam. A gyari rom nekem tudott magyarul, nagyjabol 99%-osan volt magyaritva. De en amint tudtam lecsereltem egy masik romra, mert egy csomo appot nem tamogatott a play, pl a tune in radiot sem engedte a playrol leszedni, es a legfontosabb, hogy igy jart ezzel a Viber is, ami eleg nagy csalodas volt nekem, mert kimondottan azert vettem a felesegemnek ezt a telot, hogy voip alapu szolgaltatasokat hasznaljon a normal telefonhivasok helyett, a telefonszamlan sporolva igy. Aztan a viber oldalarol vegulis leszedtem a telepito appot, fel is ment, de nem lehetett hanghivasokra hasznalni, mert ugyan en hallottam amit nekem mondtak, de engem nem lehetett hallani. Egy felmegoldassal viszont hasznalatra tudtam birni kesobb a Vibert, a korabbi 2.2.2.22-es verziot a neten valahol megtalaltam, es azt raktam fel, hat nem tokeletes, mert eleg sokat force close-ol, de beszelgetes kozben nem, szoval ezzel mar vegulis lehet beszelgetni is, nemcsak uzeneteket kuldeni. A gyari romhoz jott ki egy OTA frissites is, amit nem tettem fel, mert azzal ahogy olvastam ugrik a magyar nyelv azonnal. Orosz oldalakon aztan talaltam par hasznalhato romot, az egyik az AUDI nevu rom, de ezt egyszerre talaltam egy MIUI rommal, amit kiprobaltam es az maradt azota is a telon. Ez hibatlanul megy, azt nem szamitva, hogy ezen is csak a regi Viber megy es nincs benne magyar. Pont ma probalkoztam azzal hogy ezt a romot magyar nyelvvel bovitsem, nagyjabol sikerult is, de ezzel meg igy jartam:
[link]
szoval most visszatettem a korabban is hasznalt angol MIUI-t. A kijelzo nem a legnagyobb felbontassal bir, csak 854x480, de ezert a penzert aszondom belefer, aksit nagyjabol az asszony 2, 2.5 nap alatt meriti le atlagos felhasznalas mellett. Pozitivumkent viszont azt kell kiemelnem, hogy a gps chip az nagyon allat benne, a mi 70 centi vastag teglafalu lakasunkbol eddig soha semmilyen muholdat nem tudtam semmivel se befogni, ez meg a szoba kozepen elso bekapcsolas utan 10 mp-cel mar 7-8 muholdra csatlakozott. Szoval a gps chip kiraly. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #52706 üzenetére
Tudom, vettem a lapot. Én is. Véletlenül a teremben voltam, amikor az író-nia szót magyarázták.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #52405 üzenetére
A Conrad bolt a Körúton hogyan árulja és hirdeti ezeket?
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #52247 üzenetére
Majd ha berakod a kosárba a terméket, akkor iderül, hogy mennyibe is kerül a posta valójában.
Amúgy meg ha a kínai európai postával küld, igen kicsi az esély a vámra.
A többi PÜ-ben, akit érdekel. -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
gipsztigris #52244 üzenetére
Nincs teljesen ingyen, plusz a dhl-nél a vámra is 95% esély van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #52179 üzenetére
+27% Áfa.
-
válasz
gipsztigris #52179 üzenetére
Szerintem q drága $239 ért egy qhd telefon... Ennyiért már P780 at kapsz.
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Sajna nem műxik nem ismerte fel a telefonom a tvbox-ot....Vmi más app kéne nagyon jó lenne vagy esetleg tvbox-hoz vmi olyan távirányító ami úgy működik mintha a telefonon nyomkodnám?!Pandawillről tudnék olyat rendelni csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb ami minden játékot kezelni fog majd
-
dime27
őstag
válasz
gipsztigris #52069 üzenetére
Köszi ezer hála ha működni fog este kipróbálom!!!!
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #51773 üzenetére
Van benne elöl kamera?
-
colonia
senior tag
válasz
gipsztigris #51657 üzenetére
Köszi!
Szerinted melyik jobb?
Lenovo A760 vagy AMOI A862W? -
RBJ
addikt
válasz
gipsztigris #51228 üzenetére
pandán is annyi ha jól tudom.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #51226 üzenetére
Banggoodon 94 dollár hírlevél nélkül.
-
Drizzt D
tag
válasz
gipsztigris #50948 üzenetére
Köszi a tippet.
Igen, tudom, hogy egy navigációs célszerszám kenterbe veri az okos telefonokat, de ha az ingress így nem megy, akkor sajnos nem tudok mit tenni.
Ha napi szinten edzenék a maratonra és az endomondo vagy egyéb gps tracking alkalmazás cucc nem menne a telefonon, akkor hasonlóképpen lennék morcos, mint most. -
Lampard19
tag
válasz
gipsztigris #50807 üzenetére
De szerintem teljesen jó köszönöm szépen, mobilról írtam délután utána pedig nem figyeltem tovább.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #50622 üzenetére
Azért az S3-tól jobb minőséget elég könnyen lehet produkálni. Jah, a múltkor volt róla szó, hogy az 5.8-as telókon látszik a kijelzőn az érintő "mintája", ahogy az enyémen is, ezért volt fikázva itt valamelyik teló. Viszont ugyanez a minta a HTC One kijelzőjén is megvan.
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #50622 üzenetére
Én mondjuk 500 USD-os Kínai telókkal nem foglalkoztam, de elképzelhetőnek tartom, hogy jobb, mint egy Samsung csúcsmobil, igaz a Premium garancia egyelőre annál valóban nincs, de sokaknál teljesen felesleges is.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50611 üzenetére
En nem ketlem hogy megcsinaljak az europai szerviz hatteret meg garanciat, de abban tuti biztos vagyok, hogy ha az meglesz, akkor nem 105ezer ft-ert fogod megvenni ezt a mi3-at hanem minimum a duplajaert.
A jo minoseg, jo szervizzel, jo garanciaval, legalisan sehol sem olcso. Ha bejonnek eu-ba nekik is ugyanugy meg kell fizetni minden szart mint a samsungnak
Ezen kivul az europai szervizekben es uzletekben nem kinai oraberert fog dolgozni a nemet, angol, francia, osztrak, sved stb. szaki. Azt ki fogja kifizetni? Termeszetesen a vasarlo.Aki azt hiszi hogy samsung, iphone, htc minoseget fog kapni olcson ezen a kimondhatatlanul hulye kinai neven, az eleg naiv.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50605 üzenetére
Teljesen mindegy mi az uzletfilozofiaja. Telefon + vam + afa = magas ar + nulla szerviz es kozel nulla garancia nem egy nyero paositas.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50580 üzenetére
Amint ez megtortenik, szepen fel fogjak vinni az arat arra a szintre mint a samsung, htc, lg. Azok sem voltak mindig ilyen basszott dragak. Pl. a samsung csucs telefonjai minde evben egyre dragabbak, de nem is kicsivel.
A keresett termekek mindig megdragulnak, sajnos ez a piac torvenye.
Miert elegedne meg 10 forint profittal, ha lehet 15 is ugyanazon a cuccon extra befektetes nelkul? -
krics
tag
válasz
gipsztigris #50260 üzenetére
hali. Mikor installalnam a lenovo a760-hoz az altalad belinkelt viber apk-t, azt a hibauzit kapom, hogy
-
válasz
gipsztigris #50497 üzenetére
Erre még én is várnám a választ
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #50486 üzenetére
A saját topicban le van írva melyik a hibás sorozat, csak meg kell nézni az akksi alatt a számot. Ha bele esik akkor nem kell megvenni, ennyi a trükk.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #50479 üzenetére
Ez már nem sárgul, az első széria volt olyan csak, rossz féle ragasztot használtak.
Devast: A project butter működik, 4.1.2 van most. -
devast
addikt
válasz
gipsztigris #50479 üzenetére
Az mt6589-nek az az előnye, hogy 4.2-es android van alatta, és be van kapcsolva a project butter. És tényleg, érezni rendesen. Más terméknél a 4.1 még nem garancia arra, hogy ez a fícsör be van kapcsolva. Nem tudom, hogy a tegra3, vagy adreno220-al szerelt soc-ok rendelkeznek-e olyan driverrel amivel implementálható, illetve implementálva van-e az adott termékben.
-
maj-viktor
őstag
válasz
gipsztigris #50299 üzenetére
Köszi... hasznos komment!
(bár még mindig nem tudok dönteni...)
-
arfer
senior tag
válasz
gipsztigris #50260 üzenetére
Hmmm... Ez érdekes,mert ez megvolt nekem, és nem működött
... ROM függő lenne a dolog
?
-
arfer
senior tag
válasz
gipsztigris #50257 üzenetére
Hurrá! Szerintem többen is megköszönnénk
!
-
válasz
gipsztigris #50084 üzenetére
Digi meg 1990 ért adja a 2 GB t.
Na hol éri meg telefonos kártyára rendelni a netet? -
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #50060 üzenetére
Garanciális ügy esetén biztos hogy elhajtanák.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #50060 üzenetére
Ismerve a magyar márkaszervizeket, én ezen nem is csodálkoznék...
-
válasz
gipsztigris #50058 üzenetére
Namost a ZTE az EU-ban forgalmazott készülékeivel csak törődik? (Oké, amit China-ból rendelsz, azzal nem foglalkoznak.)
Gondolom CineDOG1 kolléga ilyen Lenovo-kra gondolt... (Mármint hogy előbb jöjjön ide EU-ba a Lenovo és majd itt kell megnézni az áraikat és itt venni tőlük.)
Mondjuk én nem izgulok, mert az Amoi tutira nem fog ide települni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #50002 üzenetére
Momentán Skype és Fring megy az asszony telóján.
Skype videotelefon a rokonokkal, Fring meg velem, mert a Nokia E52-n csak az fut videóval.
Én meg melóban este tudok videotelefonálni a családdal, megnézem mit csinál a 3 kölök odahaza.De ugye mindenkinek mások az igényei, más a fontos.
Van akinek csak a kurvaerős telefon a jó, hogy a még meg sem jelent játék is faszántosan fusson rajta.
Én meg letojom a játékokat. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #49977 üzenetére
Nekem csak egy bajom van az olcsó Lenovókkal, nincs bennük elöl kamera. Kispórolták.
Még jó hogy az asszonynak tudtam venni egy A660-at 118.85-ért a minidealen, mikor még volt. -
válasz
gipsztigris #49994 üzenetére
írtam pmet.
-
KTU
addikt
válasz
gipsztigris #49926 üzenetére
Annyi a megoldás hogy, baloldal menü gomb, mikor az APN-ek-nél vagy, felugrik "Új APN", beírtam 1 másik telefonból, mikor kész, baloldal menü gomb, "Mentés",
Pont az A760-nál is műküdött, mint eddig mindegyiknélés szintén telenor
-
arfer
senior tag
válasz
gipsztigris #49926 üzenetére
Szuper, örülök, hogy sikerült! Esetleg ha tudod, tedd valahol elérhetővé az apns-conf.xml-t, biztos más is tudja majd használni!
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #49863 üzenetére
Örömmel jelentem, hogy megoldódott a probléma.
Egy másik telefonból (Samsung Galaxy W) kibányásztam az apns-conf.xml fájlt és lecseréltem. Újraindítás után ki lehetett választani a Telenor Online-t. -
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #49871 üzenetére
Nem tudom, de nekem a haier sokkal jobban tetszik minden tekintetben. Az A760 nagyon nem jött be, de lehet, hogy az enyémbe rosszabb kamera modul került, vagy a fene tudja.
Amúgy a kamera kivételével nekem sem volt vele bajom, és mégis minden tekintetben jobbnak találom a haiert (persze ez szubjektív vélemény). -
weinmaker
őstag
válasz
Visszasírja még a gyerkőc a haiert
-
Groovebaby
tag
válasz
nekem a t-mobilos nettel ugyanez volt (csak nekem nem csak a kínai telefonon, hanem mindegyiken, amin nem gyári v. t-s rom volt). A kis ikonnál megjelent a H meg a nyilak, de nem volt adatforgalom. Ilyenkor az segített, ha repülőmódba tettem, vissza és utána ment.
Most nézem: Mondjuk a jó apn beállítás kell hozzá, de én gond nélkül be tudtam állítani és menteni
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #49794 üzenetére
Hali.
Ha en csinalnek egy forumot es valaki nekem irna ilyen baromsagot, en megkernem hogy inkabb ne regisztraljon hozzam. -
laslie92
senior tag
válasz
gipsztigris #49794 üzenetére
Ez nem miattatok lett csinálva vagy akár igen is! Hanem saját magam miatt!
Én itt sajnos nem sok mindent találok meg nekem ez annyira össze van zsúfolva. Az pedig a saját igényeimnek megfelelő!
Persze ez lehet nem tetszik másoknak! Senkit nem kértem arra,hogy regisztráljon be, senkinek nem mondtam hogy hogy használja. Aki szeretne teszteket olvasni az regisztrál és olvas. Fogok írni elég sokat !
Azon belül ha van kérdése akár fel is teheti!
De persze sok embernek nem tetszik,hogy regisztráció!
Akit komolyan érdekel egy teszt az úgyis beregisztrál!Azon belül állandóan jön a rios gépháztól a levél,hogy moderáljam magam mert ide tartozik stb.. na én ezért választottam ezt a lehetőséget!
És ne akarlak győzködni hogy regisztrálj be ez saját döntés! -
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #49417 üzenetére
Valóban nem rossz a specifikáció alapján,sőt megnyerő!De nem tudni hogy milyen az anyaghasználat,milyen a minőség,és a legfontosabb,hogy milyen a supportja???Mert a Runbonak,annak elég tekintélyes a supp,sőt megdöbbentően jó!A gyári romoból jött ki eddig 8-9db legutóbb 2013.09.03-án 3db,egy hagyományos SD/SD2 partíciós,és egy "single SD" ami ugye az a rom ami sok csájnafone felhasználónak kéne hogy a belső memót felcsatolja a DATA-partíciónak,és csak a külső SD memkártya marad(és mind ezt a gyártó készítette ami nem gyenge),és egy a VHF rádiós modulos készülékekhez.Ezen felül az oroszok tologatják ki rá a mókolt romokat,és állítólag a CM csapat is szemezget a telefon supportjával,az meg maga lenne a tökély!Itt a hab a tortára már csak a kimagaslóan jó kamera,és a tökéletes,gyors és pontos GPS.Minden más csak bónusz ebben a kérdésben.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #49417 üzenetére
még így is rohadt drága, 150$-ért nem is gondolkodnék rajta, még azt is elfogadnám, h nem IPS
-
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #48709 üzenetére
Vigyázz mert még a végén meg is teszi a
fosszuper galaxy s4 minijéről -
fPApi
őstag
válasz
gipsztigris #48709 üzenetére
Mindenki magából indul ki, úgyhogy ezt jó tudni ...
-
fPApi
őstag
válasz
gipsztigris #48704 üzenetére
Legalább rakd off-ba, mivel egyik sem dual sim!
-
mailman
tag
válasz
gipsztigris #48332 üzenetére
Es tele van minden foruma azzal hogy ronggyaazott es nem garizzak
Ehhez mit szoltok?
[link] -
dhgm
tag
válasz
gipsztigris #48332 üzenetére
Hát akkor azt kell venni !
-
nbukta77
addikt
válasz
gipsztigris #48089 üzenetére
Es, ha jatek akkor mi a lenyege?
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #48066 üzenetére
Nehéz megszokni?
(remélem nem off itt a dual-ban) -
huan
őstag
válasz
gipsztigris #48059 üzenetére
Köszönöm a választ!
Jól látom,hogy az Xperia T-n is virtuális gombok vannak? -
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #47784 üzenetére
Néztem a szenzorokat. Összesen 4 félét ír. Light sensor, proximity sensor, volume sensor, accelero meter sensor. Lehet pont nem ez a neve, mert fejből írtam, de szerintem eligazodtok rajta.
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #47781 üzenetére
Előre is köszi, mert morci lettem hirtelen rá.
A frissítést meg merjem csinálni, vagy hagyjam így ahogy van? -
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #47682 üzenetére
Jó lenne követni a fórumot, nem először írták, azt amit, ne csak halandzsázz és siránkozz.
Felszólítást én is kaptam az elején egyébként, tudomásul vettem, amit kell, kész, ennyi. -
citkar
addikt
válasz
gipsztigris #47677 üzenetére
Nem kell elferdíteni a valóságot, erről szó sem volt, csak arról, hogy nem kell állandóan arról rinyálni vajon átcsúszik-e a vámon vagy sem, hisz előre senki se tudhatja. És nem lehet ennek a trükkös elkerülésére buzdítani. Ez törvény.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #47677 üzenetére
Szigorodás van.
-
pgemil
aktív tag
válasz
gipsztigris #47443 üzenetére
Ez a felbontás nem nagyon "pixeles" (480 x 854 ) ?
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #47443 üzenetére
Én meg várom az enyémet, remélem ma megjön. Már kiadták a vámhatározatot, nem tudom utána mennyi idő még. Kíváncsi leszek rá. A posta oldala olyan lassan frissül, hogy az egy vicc.
Én ii az 1Gb ram miatt vettem ezt, illetve a GPS.
-
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #47416 üzenetére
No az más. Hádecsakazé!
-
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #47405 üzenetére
Szevasztok!
Tigrisem, aggódom, kezded hanyagolni az MTK vonalat! -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #47391 üzenetére
Oda nincs általános diszkont kód, csak amit amire a hírlevélben írnak.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #47391 üzenetére
Megvettem.
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #46943 üzenetére
Pont nekem is az az etalon,mivel nekem is volt,és nagyon ott volt.De a Runbo szerintem hozza ezt a szintet,persze ez attól is függ hogy mennyire remeg a kezem
de lehet vele igen jó képeket lőni,mondjuk ez 400dodós kategória,és most az x6-ra gyúrok az 600dodó de szerintem az is ott lesz!
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #46940 üzenetére
"12 pont egy tucat" Ez így ebbe formában nem lehet kijelenteni,sőt....!!!!Mert sajnos vannak olyan telók,vagyis láttam láttunk olyan telós képeket,hogy az a hányinger szintjén voltak,8 10-13 Mpx ide vagy oda.Ez tény!Tehát vannak rosszabb,és jobb minőségű kamszenzorral szerelt kütyük.
-
sanros
csendes tag
válasz
gipsztigris #46798 üzenetére
nagyon köszi a linket..én is a dolphin browsert használom nagyon régóta.alap program minden telómon..nagyon szeretem...így meg hogy még Magyar is...nagyon köszi!!
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #46520 üzenetére
Amint látod(vagy ez a grafikon elkerülte a korlátolt figyelmed) volt ébren bőven,azaz nem pihent!Net,wifi hot spot,pár hívás,fényképek,navigálás.Szerintem nem rossz...
Amúgy Runbo X5
-
sanros
csendes tag
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Sziasztok.Ma vettem egy thl w8s(32/2) telót.Nagyon tetszik meg minden..de nem akar müködni gps.Nem ez az első kínai telóm így tudom hogy ez mtk betegség.De akkor miért van az hogy a zopo c2 pl 15mp alatt felállt és tök jól működött/működik?Esetleg tud valaki valami műtétet rá?Vagy még mindig a gps test vagy a mobiluncletools?Ja és másnak se működik thl-ben gps?
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #46371 üzenetére
Én biztonsági játékos vagyok, ha külföldi rendelésről van szó, ill. eBay-en eddig mindig találtam olyan eladót, aki olcsó volt, de már sok ezer üzletet kötött. Nem mondom, hogy mindenki ehhez tartsa magát, de olyantól, akinek kb. 300 minősítése van, biztosan nem vennék telefont. Esetleg 1 USD-ért!
-
Land
veterán
válasz
gipsztigris #46342 üzenetére
Arról váltottam.
-
DJGABI
addikt
válasz
gipsztigris #46107 üzenetére
Igen, kinézetben egy az egyben ugyanaz. Még a samu logo is rajta van
Ma jött meg az aliexpresses S9920. Szilikon tok, európai töltő (ami pár perc után hol tölt, hol nem.. kuka), füles - egész korrekt pakkot raktak össze ~18k-ért. Sebességben lehet az én emlékeim fakultak meg, de atab5-ben mintha pörgősebb lett volna a két mag.
-
doongoo
addikt
válasz
gipsztigris #46107 üzenetére
kívülről hasonlít, de a tudása nincs pariban vele közel sem...
-
kosturica
őstag
válasz
gipsztigris #46062 üzenetére
Ma délután feltettem egy Firefly v65 romot és valami eszeveszetten gyorsnak láttam. Na gondoltam újra megcsinálom az Epic Citadel benchmark-ot.
Leesett az állam.
-
kosturica
őstag
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Nálam ez a kiváló eredmény született meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest