-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atillaahun #72036 üzenetére
Nevesebb gyártótól miskolci garival nem kapsz telefont...
Vagy bevállalod a külföldi rendelést, vagy marad az itthoni kínálat a Nem Neves "gyártóktól"...
Ebben az árban Lenovo S860-ast tudnám pl ajánlani.
Vagy nézelődni kell, de az ilyen közvetítős oldalakról ne rendelj véletlen se.
Ja még esetleg Motorola G Dual.
-
alexw801
senior tag
válasz
atillaahun #72063 üzenetére
Kijött a Huawei P7, az most a "cool" (menő).
De a Honor 3X se rossz. -
válasz
atillaahun #72036 üzenetére
Ez esetben a Samsung biztosan rendelkezik 5" feletti készülékkel Dual SIM változatban, Galaxy Grand Duos és Grand 2 Duos. Az első 70 alatti, a második feletti áron érhető el.
Egyáltalán nem mondanám megbízhatóbbnak, mint a Wayteq (nem ZTE-t írtam), de erről nem foglak próbálni meggyőzniMOD
közben megnéztem, a Grand Duos 5", csak a Grand 2 Duos van felette, 5,25"
Van még esetleg a Galaxy Mega Duos, ami 5,8" illetve 6,3"Ajánlani persze akkor is inkább mást, pl a Wayteq-et ajánlanám
-
válasz
atillaahun #72026 üzenetére
Wayteq Talk 5H
-
raulicio
senior tag
válasz
atillaahun #55923 üzenetére
Nagyjából sehonnan. dec végére ígérték, Tudom, tudom pár helyen in stock, de az kamu. Nem véletlenül nincs róla még egy videó sem sehol. Amúgy már én is kinéztem ezt magamnak
-
mdav88
aktív tag
válasz
geekbuying-nál in stock!
-
RVR400
veterán
válasz
Aliexpressen találtam belőle, gondolom máshol is elérhető, ha valaki nem szeret ott vásárolni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #55915 üzenetére
Vedd meg nyugodtan!
A Star X920-at sem hozod be olcsóbban Kínából....és akkor annak semmi garanciája és semmi supportja sem lesz.
-
tolvaj!
őstag
válasz
atillaahun #55370 üzenetére
sajnos az említet Atab márkáju a készülék annyiért... atab quad 5" ( tesco 44,990.-)
inkább nézz szét a mobilaréna cikkekben, pont most teszteltek egy nagyrakás ilyen telefont.
-
petya0426
tag
válasz
atillaahun #55370 üzenetére
Típusra nem emlékszel? Inkább használtan venném.
Nem, sajnos nem, de ha járok a napokban a Tescoban, megnézem.
-
petya0426
tag
válasz
atillaahun #55364 üzenetére
Épp tegnap nézegettem a Tescoba a kínai telefonokat.
Néztem egyet, 4.2-es android, 1GB ram/4GB rom, 5" , dual sim. 45 ezer forint volt.
Ezt a Siófoki Tescoban láttam, nem tudom, hogy a többi üzletben milyen a kínálat. -
arfer
senior tag
válasz
atillaahun #55364 üzenetére
Igen, a Tesco árult régebben aTab márkájú, kétmagos telcsit ilyen specifikációkkal, meg lehet csípni a hardverapro.hu-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged