- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
cappa72 #93234 üzenetére
Közben már megtaláltam, 2.5.3-al jött be a 6592 támogatás. Most jön még a flashtool mentés.
Majd rakok fel valamit a benyomásokról. Ma voltam ~120km-es autó túrán, logoltam ezzel, a snapis zte v5-el, meg wayteq x880 gps-el az egész utat. Erre most a droidtools mentés előtt dobtam egy factory resetet+erase storage, de a gps logokat elfelejtettem lementeni.Kezdhetem újra.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #93179 üzenetére
Szia!
"keresnék Jiayu G4S-t."
Nem tudom milyen feltételekkel keresed, de a minideal EU raktárában van 216$ ért freeshippingel!
-
vidocq
csendes tag
válasz
cappa72 #92888 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
0. Az MTKDroidTools mentést visszaállítani ADB-n keresztül lehet?
1. Hogyan tudom megnézni ezeket: eredeti kiosztás, emulált SD?
2. Az általad korábban linkelt tutoriált megnyitottam, de inkább kipihenten olvasom majd el.
3. Recoveryt beszerezni gondolom egy ideig nem lehet, tekintve hogy új a típus.
4. A tutoriál alapján szerinted egy technikai affinitással rendelkező ember meg tudja csinálni? -
nokia123
aktív tag
válasz
cappa72 #92665 üzenetére
Ezt olvasd el itt mást írnak. Fogadj hívásokat a 2. SIM kártyáról, még akkor is, ha éppen beszélsz az 1. SIM kártyán
Fogadj hívásokat aktív adatforgalom mellett is, akár webböngészés közben
Használd ki a lehetőséget, hogy rugalmasan a legtöbbet hozhasd ki két előfizetésedből
Válaszd külön a munkához és a magánéletedhez tartozó hívásokat (és hívásszámlákat) [link] -
szili.tamas1
senior tag
-
-
illjo
senior tag
válasz
cappa72 #91286 üzenetére
Közben megoldódott, feltettem cwm et, a leírásban amit küldtél benne van ha a catter m,ellett van, automatikkusan betölti az img filet, és lőn
De még tallózni mindig nem tudok amiket küldtél build prop-okat azokat hogy tudom használy? mert azok a system részei. Cseréljem le a letöltött systemeben az eredetit ezekre és vissza tölt a system?
Megnéztem, rákatt a locationra így jön elő, hát ha megkínoznak se jöttem volna rá, hogy nem egy browser gombbal kell betallózni
-
-
include777
aktív tag
válasz
cappa72 #90097 üzenetére
A subway galaxy y-on elfut játszhatóan - tapasztalat.
A 2 mag mali 400 meg elég neki. Az indítás után kell várni - miután betöltött a játék - 20 mp-t mert még bütyköl valamit a játék és utánna játszható, ellenkező esetben a pályán fog beszaggatni, de ezek után már nem - termi kilépés után a játékból megent a fent említett macera. -
beg
veterán
válasz
cappa72 #90097 üzenetére
Egyelőre még én sem találtam meg a célcsoportot.
Kezdőnek nem jó, mert ebből az jön le neki, hogy sz..razandroid, lassú, fagy és akad.
Gyereknek nem jó, mert nem megy rajta a legmodernebb véres/kardozós/száguldós.
Asszonynak sem, mert ha kisbegyed honlapja nem tölt be rajta 0.05 mp alatt, akkor idegzsába.
Idősnek nem jó, mert fél nap alatt lemerül és elfelejti tölteni.
Senkinek nem jó, mert egy pacmannál bonyolultabb játék/alkalmazás kitölti a belső mem. 70%-át, onnantól meg rinyál a Play, goto egyes pont. -
Dominó85
addikt
válasz
cappa72 #89439 üzenetére
WOT-H-A-C
Egyszerűen nincsen rá időm, annyit melózok, hogy aludni járok csak haza szinte.Megcsinálnám én, ha lenne egy kis nyugtom.
cappa72
Szeretnék én is belerázódni a témába, mert szeretem a ketyeréimet vagy a szoftvereiket mókolgatni. A Xiaomi Mi Box II-vel már végeztem nagyjából.Frankón működik, de az XBMC még mindig nem szereti a videóimat. Hang van, kép nincsen és még ebbe se tudtam beleásni magam. Az alap média apk az visz mindent.
-
törölt tag
válasz
cappa72 #88830 üzenetére
Saját Samu tapasztalat:
Egyik kernel CWM -je nem állította vissza a másik mentését, valamint nem minden szükséges állomány szerepelt a mentésben.
JB - KK váltás után nem lehet visszaállni JB -re, CWM visszaállítással. Először vissza kell állítani JB partícióit (teljes, partíciókiosztást is tartalmazó JB rom, Odinnal (pit fájl + repart opció)) és csak aztán a CWM mentést.
RK -s tapasztalat:
Gyárinál nagyobb programtárhelyet biztosító parameter fájlal flashelt rom CWM mentését nem lehet gyári partíciókiosztásra visszaállítani.
Hírtelen ezek jutottak eszembe, de linkelhetem a PDA fanos leírást a (romolás 1x1), amiben ezek világosan le vannak írva. Több készülék (telók, miniPC -k) topikjaiban előforduló probléma, hogy ilyen hibák miatt nem áll fel a rendszer CWM visszaállítás után. Azon csodálkozom, hogy Te még nem találkoztál ehhez hasonló problémákkal. -
svgyula
addikt
válasz
cappa72 #88471 üzenetére
Szia! iiigennnn
én is ismerem! Jól megszívatott!! visszaállít egy csomó alkalmazást és rakhatom/állíthatom újra! Első alkalommal nem is tűnt fel mert még a látványt nem laktam be! Aztán a második ilyen "nyomogatós" már szívatás volt mert csak recovervy-ben szerettem volna indítani de rosszul nyomtam a gombot............
(#88479) LordMarcus13
Egy gyári visszaállítás wipe user data Ha jól tudom ilyenkor formázza azt a particiót. így megint üres lesz. Aztán a telepített apk-nál vedd ki az automatikus frissítést is. -
törölt tag
válasz
cappa72 #88190 üzenetére
Ha a srác szeretné, akkor megcsinálom neki a mentést. Egyébként némi netes kutakodás után arra jutottam, hogy nem minden adat irreális benne. A buildben a 4G az nem LTE, hanem a ram -ra utal. Még nem tudtam utánajárni, hogy ebből mennyi az annyi. Viszont KK -van rajta, nem JB. A notibár átlátszó, nem fekete és a fejlesztői menüben van dalvik/art opció. Úgy néz ki, hogy a 32GB -os belső tár is reális, mert huszonx MB szabad helyet ír.
-
missmonroe
tag
-
include777
aktív tag
válasz
cappa72 #87830 üzenetére
Bizony annyi, de ha kell, akkor amit te kérsz lefuttatok rajta (play-os antutu is ezt dobta ki, a cég a modecom egy lengyel cég 15 van jelen a lengyel piacon számítógépekkel, ez év elején kezdtek telefonokkal is foglalkozni.). Amúgy még annyit ehhez a telóhoz hogy 2 év garival van.
-
svgyula
addikt
válasz
cappa72 #87714 üzenetére
Szia!
Nem baj a plázapi***k-nak az is jóAzoknak mindegy mi van belül, a külső meg a szín az lényeges!
De az a baj, hogy ezzel javul a samu statisztikája! Hiszen mindenhol úgy adják el, hogy "ORIGINAL SAMSUNG S5"! Így viszont egy rövid ideig több lesz az eladott "samsung" mint a legyártott
#87721) gipsztigris
Az S5 klón nem aranyból van hanem műanyagból így nem ellenkezik a szabályokkal. -
overland
aktív tag
válasz
cappa72 #87127 üzenetére
szia, segítenél?
formázni akarja a belső memóriát? coolpad7320
mit lehet tenni, ha sérültnek jelzi a belső memóriát és nem látja a laptop a külső sd-t sem?
Valószínűleg nem jól lett előtte leválasztva.
ja, és akármit állítok rajta cd-meghajtóként látja a telót
raktam új romokat is, de nem változott -
mexel
veterán
válasz
cappa72 #87117 üzenetére
Köszi! Lehet hogy valami edigitalos telefont ajánlok majd, megnézem mik vannak. ( nem nekem kell, csak megkértek hogy nézzek valamit, mert alé akartak írni 2 évet telenornál valami Sony, vagy Huawei telcsire tizenegypárezerért, de mindegyik a legalapabb. - Xperia E1 és HuaweiAscend Y530) Ezekről inkább lebeszéltem, de ahogy most látom eltűntek a 20e körüli kínai telefonok amik használhatóak is. Vagy csak rossz helyen nézem
-
mexel
veterán
válasz
cappa72 #87059 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A Jiayu jó is lenne, de már szerintem nem kapható kint. ( itthoni használt telefonok iss jók lennének 25 alatt)aytukabozs: nézegettem a leagoo lead 3-at, de nagyon gyenge az akksija, egy napot sem bír ki valószínűleg, a kamerája meg csapnivaló ( mondjuk ennyiért nem lesz más, ez bele kell férjen), és jobb lenne 1gb ram.
Jiayu F1-et lehet még kapni valahol kint? Abból volt több verzió is ha jól emlékszem. Ha lesz időm utánanézek.
Más jó ötlet esetleg az olcsók között?
(most nézem, a Jiayu is 512mb-os csak sajnos, szerintem a Jiayu G3-al keverem)
Lehet hogy egy használt Samu Galaxy S2 jobb lenne ha lenne ennyiért? -
csendes
addikt
válasz
cappa72 #87038 üzenetére
Az aliexpress oldalon (már) nincs semmilyen típus megjelölve. Sem a kijelző méret (5"), sem a megadott FHD felbontás sem egyezik. Még az ár van a legközelebb, csak 20-25 dollárral kevesebb, mint az igazi. Egyébként ugyanez az eladó árul hasonló, hamis ZTE és HUAWEI telefonokat is.
-
Alex1970
csendes tag
válasz
cappa72 #87038 üzenetére
Köszönöm a segítséget, neked és ezúton is mindenkinek, aki a hozzászólásával segített. Közben elgondolkodva rájöttem, hogy a gyári launchert törölhettem róla, rátettem egy LENOVO lunchert, és láss csodát, működik a szerkezet. Egyébként elég gyorsnak tűnik. A fényképek is amit csinál elég jók, de ezek után már kétségbe vonom a 13MP-t, a 16GB tárhelyet, az 1Gb memóriát is. De majd tesztelem....
Mégegyszer hálás köszönet mindenkinek, aki próbált segíteni!!!!! -
Alex1970
csendes tag
válasz
cappa72 #86888 üzenetére
No eljutottam odáig, hogy elindul a telefon, ha a kínai recoveryben a ***mcc-ről indítom, de nem működik jól, csak a beállításokba tudok belemenni és telefonálni tudok, semmi mást. Törölgettem ki néhány kínai szart ami fent volt rajta, szerintem az egyiket nem kellett volna.... HWX, talán ez volt a neve.... Próbáljak egy másik ROM-ot rátenni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest