-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62307 üzenetére
Ha már fizeti az ember a mobilnetet, akkor jó ha azt kap, amire fizet. A 2G-s netet meg már rég ingyé kéne adniuk.
-
Buccer
tag
válasz
CoolBoy323 #62307 üzenetére
Az enyében sincs sajnos 3G, de lehet vele élni. Amúgy is minden sarkon van valami wifi. 3D filmet nyilván nem 2G-n fogok letölteni.
Munkához (email, netes adatbázis) nekem elég ez a net is, de nem vagyunk egyformák -
Komplikato
veterán
válasz
CoolBoy323 #62298 üzenetére
Hááát, attól függ. az a képen tényleg szál-csiszolt fémház vagy csak nagyon ügyes műanyag utánzat?
-
Buccer
tag
válasz
CoolBoy323 #62296 üzenetére
Hogyne lehetne mobilnetezni... 3G nincs csak
-
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62220 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, tehát a G3 is tud nyekeregni, de te ezt ajánlod az akku miatt
Upo:
Mindegyik készülék belül van a árkategórián, én csak azt kértem, hogy azt írják meg nekem, hogy a 2 készülék közül melyik a felhasználóbarátabb.
kb:
Zopo 140 $
Jiayu 170 $
Xiaomi 190 $ -
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62218 üzenetére
A Zopora 45-t mondtatok, a hongmi-t 47-t, a G3T-t(nem G4) 45-t találtam az apróhirdetések közt. A kijelzők itt már nagyjából hasonló tudásúak ahogy látom, de a Zopo GorillaGlass nélküli. Processzor a Zopoban 6582, a másik kettőben 6589t van. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom a PowerVR erősebb mint a Mali. Hirtelen ennyi, meg talán azt még megemlíteném, hogy blogodban te írod le, hogy "egy picike nyiszorgás van a közepénél" míg a másik kettőnél beszámolók alapján nincs semmi ilyesmi.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #62117 üzenetére
Te figyelj már.. akkor múltkor mér' mondtad, hogy számla nélkül olcsóbban szereled be hozzánk?
-
mobilamb
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #62124 üzenetére
AMEN
-
mobilamb
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #62120 üzenetére
Adsz a reklámozásról számlát?
Igen adunk számlát. Jééé, más is gondolkodhat így.
Igen Szlovák a cég. Ha már a csapatban Szlovákiai Magyar is van.
Tehát az egyetlen bűnünk, hogy a jobb körülményeket választottuk? Ha választhatnál te nem azt választanád? -
gipsztigris
addikt
válasz
Hurrá! Megtaláltuk Magyarország EGYETLEN tisztességesen adózó vállalkozását!
-
mobilamb
csendes tag
válasz
Az rendben van, hogy nem ajánlasz minket, de megint csak megalapozatlan és valótlan állításokat teszel, ezzel negatívan tüntetsz fel minket...
Nem fogok belemenni a játékba. Amúgy is, amíg rajtunk csámcsogsz, addig is csak reklámot csinálsz nekünk.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #62096 üzenetére
Remélem Te is adsz minden esetben számlát amikor riasztókat szerelsz!.......
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62088 üzenetére
A belső SD-re pakolva a játékokat elég hamar megtelik. Más okát én se látom.
-
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #61983 üzenetére
ezt honnan gondolod?
ezt írják:
Founded in 2013, Jiayu Mobile Store is Jiayu's global distributor for international buyers, shipping all Jiayu products to smart phone fans all around the world, featuring Jiayu G2,Jiayu G2s, Jiayu G3, Jiayu G4, along with Jiayu branded accessories. -
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #61955 üzenetére
mondjuk a jiayu 99usd-re írja csak még nincs készleten...
[link] -
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #61946 üzenetére
4,3"
-
Joe63
tag
válasz
CoolBoy323 #61892 üzenetére
X9s nem volt náluk. A legkisebb fiamnak bőven jó.
-
Cpt. Flint
tag
válasz
CoolBoy323 #61845 üzenetére
"Ilyen az ujjnyomat-ujjlenyomat viszonya"
mert mi van ezzel az ujjnyomattal? Akadémiai Értelmező kéziszótár nem ismeri ezt a szót (jó, az elég régi), de én se hallottam/olvastam még soha, akkor ki az a 95% aki rosszul használja?
-
válasz
CoolBoy323 #61836 üzenetére
Én a kínai gyártókon túl másnál nem látom:
A Mobilaréna esetében: Szabadon felhasználható belső tárhely
Samsung UK: Memory
LG UK: Internal Memory / eMMC
Sony US: Internal Phone Storage
Motorola Moto G: Memorycappa72: Magyarul ez egy szakmailag nem alátámasztott, nem hivatalos elnevezés, aki ki tudja honnan jött, és mit is akar itt egyáltalán, de mindenki ezt használja, és én vagyok a hülye, hogy ezen felakadtam.
A magyarázatot természetesen köszönöm szépen!
-
válasz
CoolBoy323 #61831 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak arra próbálok rájönni, hogy mi ez a ROM elnevezés a kínai oldalakon, ennek megértéséhez kértem segítséget, hátha megvilágosodok.
Más szóval:
A TinyDeal-es oldalon lévő ZP998 esetében ugyebár 2 GB RAM (ez még rendben) és 16 GB ROM jelölés van. A ROM értelmezésével vagyok bajban. Az ugyanis (szerintem) egyszerűen csak a belső háttértár, és kész.
-
JannY83
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #61731 üzenetére
Szóval felívás:
Aki vett ebből a trutyi sanmei XS1 készülékből az kérem csináljon egy backupot nekem róla.Köszi mindenkinek.
-
JannY83
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #61721 üzenetére
Tudom hogy kellett volna Backup, de ez most nincs.
Kérdeztem már a Dealsprime-t de nincs meg nekik a rom.
Egyéb ötlet, esetleg egy általános rom?
Létezik ilyen? Amit processor alapján lehet feltölteni és ad egy 4.1/4.2? -
Gino20
őstag
válasz
CoolBoy323 #61723 üzenetére
Gondoltam több szem többet lát, és hátha van most itt olyan személy aki tudja a megoldást
-
hermit
tag
válasz
CoolBoy323 #61606 üzenetére
pont a stbstb erdekelne... :-)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #61499 üzenetére
G2F news: lof.szt nem tudnak meg, mikor lesz WCDMA-s verzio!
A cdma-s viszont kaphato...Forras: geek
-
mrmft
senior tag
válasz
Kaptam ra ma egy horror 180 dollaros ajanlatot, ennyiert nem is vartam volna ra.
Neked mondtak arat? -
Indy1
tag
válasz
Hol? melyik uzletben lesz in stock?
-
RVR400
veterán
válasz
Én tegnapelőtt mondtam vissza a HTM H100-re leadott előrendelésemet. Már novemberben lehetett előrendelni, és a december közepi, majd január eleji, majd január végi, aztán február valamikor megjelenés most már február 28-ra van írva. Nem tudom, hogy ennyi idő alatt hányan hagytak ott pénzt a geekbuyingnak. Szóval a V3 marad, így spóroltam 245 USD-t.
-
aytukabozs
addikt
válasz
honnan az info? jiayuofficial facebookon folyamatosan kérdezgetik EU-s sorstársak de semmi válasz...
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #61487 üzenetére
Routerekben pl. elég gagyi, olcsójános készülékek, neten a briteknél pl. találsz elég sok horror sztorit (tűzveszélyes/életveszély határát súroló készülékek, igénytelen tervezés vérgagyi alkatrészekből, de a design az csili-vili), azt a biztosítást a hajadra kenheted, az élő fába is belekötnek, még nem hallottam olyant hogy valakinek fizettek volna. Olvasd el az apró betűst a biztosítás leírásában. pl. nem szabad hozzányúlni a cucchoz amíg a szakértőjük ki nem száll egyébként bukta, természetesen nem 4 órán belüli kiszállással
. Árultunk routereket, elosztókat, egeret, usb hubokat, kábeleket, szünetmenteseket (sajnos én is vettem 1-et itthonra), ezekből a kábelek némelyike ér valamit, a többi takony, rengeteg garanciális gond volt, OK hogy mindig kicserélik, de egy idő után már unalmas és az emberek egyszer csak azt mondják, hogy jól van, de most már adjatok valami normálisat. Ja meg van 1 szivrgyújtó töltőm is belkin, alig van valami amit hajlandó tölteni pedig még az ájfón is rá volt hazudva. Azért remélem hogy a töltőd sokáig jó lesz. Én már 4 éve nem dolgozom ott és már nem árulnak Belkint, nem tudom ezek az új dolgaik mennyire jók.
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #61481 üzenetére
Láttam hasonlót múltkor a te...coban, 2ezer sokszáz pénzért, 2 usb-vel, max. 2A vag 2x1A, valami lengyel márkanéven, Overmax vagy Modecom vagy valami ilyen.
-
myk74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #61481 üzenetére
Jónak tűnik,köszi.
Nekem ilyen van:
lila -
myk74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #61478 üzenetére
Linkeld be ami neked van!
Könnyebb egyet kattintani,mint keresni! -
Komplikato
veterán
válasz
CoolBoy323 #61474 üzenetére
Tudsz mondani bármilyen NEM kínai töltőt?
-
dzsoke2
tag
válasz
CoolBoy323 #61474 üzenetére
Rendben köszöm a válaszokat,holnap veszek másik töltőt.
-
dzsoke2
tag
válasz
CoolBoy323 #61464 üzenetére
A gyári töltőt hasznàlom.Azzal lehet a gond?
-
pach-adams
tag
válasz
CoolBoy323 #61279 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Jakuu
őstag
válasz
CoolBoy323 #61287 üzenetére
5 evvel ezelott azt se gondoltad volna, hogy a kinaiak milyen szintre jutnak el a telefongyartasban, a sok gagyi keszulek lattan. Most meg mar kivalo minosegu telefonokat gyartanak es nem csak a luxus kategoriaban.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61245 üzenetére
+1
Így olyan tucat lett.
-
atv72
tag
válasz
CoolBoy323 #61229 üzenetére
Egy ilyen telefon esetében akkor jön egy angolra átállítható alap android? Amin viszont nem lesz gapps, ugye?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #61162 üzenetére
És ha szlovákiába bejelentett?
Ott fizet adót, és nem itthon kell feketéznie. -
mobilamb
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #61067 üzenetére
Kedves CoolBoy323!
Hacsak nem állsz valami érdekkapcsolatban a Lettekkel, igazán nem értem, hogy mi ellenvetésed van az oldalunkkal kapcsolatban.
Főleg azért nem értem, mert egyszer sem beszéltünk, nem rendeltél tőlünk szóval egyszerűen nincs semmi, amire alapozhatnád a véleményed.
Elég jó referenciával rendelkezem Pro Audio téren. Ha vannak itt hozzáértők, megerősíthetik, hogy a gyártóink kivétel nélkül élvonalbelinek számítanak, egy két területen ipari sztenderd márkákat is forgalmazunk. Ezt közzé is tettem egy korábbi hozzászólásban, de az átvételi pontunk alapján bárki ellenőrizheti is, ha kíváncsi.
Szóval igazán elárulhatnád, hogy mivel vívtuk ki ezt a heves tiltakozást. Hátha tudunk még fejlődni. Már több elégedett vásárlónk van, készlettel is rendelkezünk. A következő rendelésünkben pedig szeretnénk azokat a modelleket is lehozni, amit készlethiány miatt most nem sikerült.
/Ha ide nem akarod kiírni, akkor legalább privátban írd meg.../
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61149 üzenetére
Jobb kamera, vaku, több belső memória, ez megéri a 10 dollár felárat.
Mellékesen adtak hozzá egy felpattintós kemény hátlapot, meg egy kis mobilállványt is, amire fel lehet tenni a telót, ha filmet akarsz nézni rajta pl, és még egy headset is van a dobozban.
Jah, de legalább ez is azzal a hülye bootlogoval indul, mint az I60. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #61147 üzenetére
Az már nem az dolgom lesz.
De ha már PB: a Xiaomi-félével van esetleg itt tapasztalat?
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61141 üzenetére
Megjött a két Coolpad 7235-ös teló. A maga 65.5 USD-s árával kb a bestbuy a low-budget kategóriában. Eddig semmibe sem tudok belekötni. Ha csak abba nem, hogy 4.0.4 van rá gyárilag, viszont így is jól pörög a rendszer, meg a kamerája ugye ennyi pénzért nem tud csodákat művelni.
-
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #61137 üzenetére
Akkor próba-cseresznye.
Köszi! -
sajtjani
tag
válasz
Stét!
CoolBoy: a Malata I60-ra nem találtál valamilyen hátlapot véletlenül? Szilikon vagy kemény valamit.
Köszi! -
pècsimunkás
addikt
válasz
Dg 100 itthon Beex M1 nèven kapható. A règebbi 256RAM-os 20.000.- az ùjabb 512RAM-os 30.000.-
Jó lenne, ha a nagyobb, komolyabb telefonokat is forgalmaznák itthon. -
Cpt. Flint
tag
válasz
emlékeztem, hogy volt IP67 telójuk is, csak nem találtam; köszi a linket.
sajnos elég kicsi.
-
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #61135 üzenetére
Ez az, hogy papíron.
Egy ismerősömnek tetszett meg, aztán az a kérdés, hogy van-e vmi komoly nyűgje? -
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #61113 üzenetére
sejtettem, elsőre én is benéztem.
-
blaca83
őstag
válasz
CoolBoy323 #61094 üzenetére
Köszi!
aronpapa & kgymac: +1 Köszi!
Igazából a Motorolámat nagyon szerettem /szeretem de a Moto G-re sajnálnám most a 60 K-t.
(főleg úgy, hogy ezt sem lehet hivatalosan kapni itthon)
Az Alcatel tetszik és a 40 k eléggé barátinak tűnik érte, de úgy érzem 2 magosba talán már nem éri meg beinvesztálni.A Jiayu G2F-ről pedig tőletek, fórumtársakról hallottam először.
Jókat olvasok róla minden hazai és külföldi fórumon is, DE: -ki tudja mennyit kell rá még várni és mennyibe fog kerülni az EU-ban?
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #61092 üzenetére
Dual simes az..
Bár nem beszélek dajcsul, de: "Dual SIM (2 Simkarten gleichzeitig nutzbar)"Mondjuk 165 ojróért én se' ezt venném...
-
Cpt. Flint
tag
válasz
"az előbbi nem új cég, csak nekünk"
így értettem én is.
-
littlemole
őstag
válasz
CoolBoy323 #61079 üzenetére
Nem, félreértettél. Ha Kínából rendelek akármilyen telefont akkor arra rakták volna rá itt a 40 eur kezelési költséget. plusz a VAT (áfa)
Azt tudom hogy így Lettországból nincs rajta semmi már. Ezért is vállaltam be, inkáb az ottani picivel magasabb árat. Meg remélhetőleg 2 héten belül a kezemben lesz a telefon is. Neked mennyi idő volt a 700 as postázása?
-
littlemole
őstag
válasz
Én a lett shopból bevállaltam egy ZOPO 980+ plus telót. 246 eur. Nem volt kedvem várni hónapokat amíg megint küldenek valamit Kínából. Nekem Írországba küldik majd és itt nem akartam a vámosoknak +40eur ügyintézési díjat még kifizetni ha nem csúszik át rajta. Úgy már sok lenne bármilyen teló Kínából.
Amerikából való rendeléseknél azt mondta egy ismerősöm hogy kb ennyi itt a kezelési díj ha nem csúszik át.
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323 #61072 üzenetére
értem. Már csak az a kérdés hogy lehet ilyet bizonyítani, meg kinek kell bizonyítani
Elnézést kérek mindenkitől de ezekhez sík hülye vagyok. Eddig csak ruhaneműket meg pár apró kütyüt rendeltem csak külföldről.
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323 #61070 üzenetére
Bele, 320 plusz 60 a dhl úgy írtam, meg kb 10 dollár egy fólia, flipes tok. Csak ez a garancia mondom amitől félek, mármint hogy nagy garanciáztatás tízezrekbe kerülne holott tuti kifizettem már a vámot egyszer
-
kisdeme85
tag
válasz
Ahogy nézegettem, durván 30 dollárral olcsóbb a zopo 998(320$+60$ a dhl kb), szóval ha egy tokot meg plusz fóliát is vennék, olcsóbb lenne úgy is(a zopomobileshop az eu-s, amott kb 408$) De így h ezzel szemétkednek...lehet itt sem gyorsabb mintha kínába, de ez az áfa vám mizéria ki tudja mi sülne ki belőle. Na meg tényleg azért az se mindegy, hogy eu-n belülre 2 év gari van
csak nem tudom honnan kellene majd kiegészítőket beszerezni hozzá olcsóbban. de ez még majd következő hetek sztorija, csak szeretek előtte utánajárni a dolgoknak mielőtt rábökök egy boltra.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #61063 üzenetére
Csak kompromisszumokkal...
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #60928 üzenetére
Nem egyedi eset. Az én telóm sem szereti a "gubicsos" kábelt, sőt volt olyan teló, ami a sima kábelnél konnektorból töltve kiírta az éppen aktuális töltöttséget, a jobb minőségű zavarszűrőssel meg nem. Először én sem hittem el, de két egyforma telót töltöttem egy 4-es töltőről, és azt hittem, hogy más a szoftver rajtuk, azért van így. Egy darabig nézegettem, hogy ugyanaz van rajta, nyomtam gyári visszaállítást is, de ugyanaz volt a jelenség. Aztán megcseréltem a két kábelt, és akkor a másik teló írta ki a töltöttségi szintet, az első meg nem.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #60930 üzenetére
Csak azért mondom, mert az esetek többségében ez szokott lenni a baj, pláne ha szilikon tokban van a teló.
-
mtibi55
tag
válasz
CoolBoy323 #60930 üzenetére
Éppen most akartam javasolni a kábel cserét. Lehet hogy az a minőségi kábel "jobb" minőségű mint a filléres.
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #60928 üzenetére
Egyforma hosszúságú a fém rész a 2 kábelen? Lehet, hogy a minőségi rövidebb, és nem ért bele teljesen.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #60924 üzenetére
megjavult... valamiért a minőségi kábel nem tetszett neki, egy 3 filléressel ment... de lehet a reboot-ok is kellettek... na mindegy, érdekes volt
-
mtibi55
tag
válasz
CoolBoy323 #60917 üzenetére
Keresd meg a beállításokban ahol be lehet jelölni hogy csatlakozáskor csak töltés és vedd ki a jelölést.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #60917 üzenetére
Indítsd újra a telót, és dugj újra.
-
kmarci25
veterán
válasz
CoolBoy323 #60904 üzenetére
Hát igen. Ezt írtam, hogy tudom, pont az előnyök hátrányok érdekeltek volna...
-
válasz
CoolBoy323 #60845 üzenetére
Elviszem szervizbe, ha nincs erre lehetőség (vagy van, de drága), eladom úgy.
#60847:
Akkor életbe lép a "nincs lehetőség" opció, és eladom.Teszem hozzá, jó pár éve van már érintős készülékem, ejtettem is már le nem egyszer ezeket, de eddig (kopp-kopp-kopp) nem tört be egyik készülék kijelzője sem.
-
blaca83
őstag
válasz
CoolBoy323 #60814 üzenetére
Van itt még:
[link]Nem valami biztató.
-
blaca83
őstag
válasz
Pont az ilyen dolgok miatt tartok a webshopoktól, mert ahogy a mondás is tartja "amit megnyersz a vámon, az elmegy a réven"!
X-ezerrel megkapod olcsóbban, de ha egyszer gond van vele akkor az ember csak szívja a fogát, bosszankodik és a végén közel annyiba jön ki, mintha "normális helyről" vette volna.
Ráadásul sok esetben egy fél év múlva már nem is létezik a cég / webshop és akkor aztán tényleg futhat az ember a pénze után.Ez volt a legjobb része:
"Számlát természetesen nem ad, még kérésre sem!"Az érdekes lenne, ha megrendelnék tőlük valamit és nem lenne hozzá számla úgy, hogy egy webshopot üzemeltet.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ez van.
Ha jóval a bolti ár alatt akarsz rendelni bármit akkor sajnos számolni kell az ilyenekkel.
Addig a pontig bármelyik zúg gsm jó amíg 40-50 + k val olcsóbban megveszed tőlük a telefont.Ez a kínai telefonozás full ilyen sőt még rosszabb is. Ácsingózol vagy lesz áfa+vám vagy nem, vagy lesz gari vagy nem.Ha mákod van ok ha nincs volt x tíz ezer ft-ot.
De én azt mondom ezek a zúg gsm-ek még mindig jobbak mint a tisztelt lehúzzuk a magyar nép bőrét szolgáltatók akkor 1xx-%-os haszon alatt nem is árulnak telefont. -
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #60794 üzenetére
Nyugodtan javíthatod a kamera "borzalmas" minősítését "elmegy"-re!
-
raulicio
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60739 üzenetére
Egyelőre teljesen egyetértek a cikkel!
-
Gaabe
tag
válasz
CoolBoy323 #60754 üzenetére
-
sicc33
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60664 üzenetére
ezt megerősítve ugyanaz a meglátásom.
-
válasz
CoolBoy323 #60664 üzenetére
Pontos leiras.
a kulonbsegekre.
-
sicc33
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60553 üzenetére
Lehet arra gondolsz, hogy ők is onnan rendelik ahonnan rendelted
? Akár az is lehet .. de így csak a végfelhasználó és a gyártó közé bekerül még egy láncszem. Az, hogy ezért drágább még nem egyből lesznek gazemberek
.
-
paolinho
őstag
válasz
Hát ezzel a válasszal tényleg nem sokat segítettél...pedig jó lett volna, és az ideje is itt lenne. Szerintem fateless nem bántott csak, csak érdeklődött normális hangnemben. Egyébként ha nincs konkrét okod, nem korrekt akár személyt, akár céget sározni, de ez csak egy magánvélemény.
-
raulicio
senior tag
válasz
"majd ha kezedben lesz a bizonyíték..."
Addig meg teljesen felesleges károgsz itt minden alap nélkül.
-
válasz
CoolBoy323 #60528 üzenetére
A baj az, hogy tovább hiszitizel, de az emberek kérdésére nem válaszoltál: mi a baj a magyar bolttal?
Oké, a lett bolt 1500Ft-tal olcsóbb a sehonnai kis magyar proli embernek, mint a honi, a gari 2 év kint, egy év itthon. Azt kérdezték tőled, hogy mi a baj a bolttal, mert arról beszéltél. Nem értelekSenki nem akar téged meggyőzni arról, hogy mondd azt, hogy rossz vételt csináltál, de nagyon kikelsz az itteni bolt ellen és mások megkérdezték tőled, mi a baj vele, amire azt válaszoltad, hogy majd meglátjuk, és majd jön az "én megmondtam". Ezen hogy igazodjanak ki válaszként?
Nem engem kell meggyőznöd, de tényleg, ha segítesz nekik, akkor örömmel veszik, de komolyan kérdezték tőled, hogy mi a baj velük, mert tanácsra van szükségük és nem kaptak igazán értékelhető választ.
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #60536 üzenetére
Nem úgy gondoltam, csak utalok rá, és aki okos az majd használja a keresőt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #60528 üzenetére
Ja, meg vmi gyorsan: a 2 ev gari miatt is inkabb a lettek jonnek be nekem!!
-
válasz
CoolBoy323 #60512 üzenetére
Ne legyél már hisztis kisgyerek
Azért kérdezik, hogy mi a baj a bolttal, mert nem tudják, és ha te tudsz valamit, akkor nem akarnak mások sem melléfogni, nem azért, mert piszkálni akarnak. -
Kristof9094
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60506 üzenetére
Nem látom az árbeli különbséget. A letteknél 315 euró a ZP998, ami a nem ajánlott cégnél 98k. Hol van itt a nagy árkülönbség?
-
tihibaby
senior tag
válasz
Nekem egyszerű átlag dolgozónak a 190 dollár,a K&H Banknál (bocs,én ott vagyok) majd 235 Ft-al számolva:több mint 44K (Az ÁFA-s témát szerintem hagyjuk).
Nekem gift-nek csak a screen protectort jelzi ki,lehet én csinálok valamit rosszul,de szerintem amúgy is részletkérdés.
A garanciás felvetésed,pedig akármerről nézzük,csak feltételes mód,mint ahogy nekem is hisz' egyikünknek sincsen tapasztalata,egyik bolttal sem.
Külföldre küldeni pedig (szerintem),kicsit drágább hosszadalmasabb eleve,még ha csak Lettország is,és nem Kína,ami a világ túloldala,én pedig sajna nem tudok annyira Ánglisul,hogy zökkenőmentesen lebonyolítsam az ügyintézést.
Szerintem azért ez sokunknak nem semmi.Ui.1.
özben fateless fórumtárs lereagált egy-két kérdéskört előttem.
Ui.2.:Továbbra se vedd támadásnak,de ha végre esetleg van olyan bolt,ahonnan egyszerűbben,biztosabban (lásd utánvétes csomag) lehet megvenni valamit,szinte abban az árban,mintha Kínából venném ÁFA-VÁM párossal,akkor azért talán megér egy esélyt,és némi bizalmat a bolt. -
válasz
Számodra rendben van, mert nettó áron vetted, de azok, akik most itt írnak, nem nettó áron vennék meg. Ők 1500Ft-ot spórolnak a készüléken, ha a lettektől veszik.
Ha viszont javíttatni kell, akkor vagy elküldik országon belül 950Ft-ért egy munkanapos, értékbiztosított csomagként, vagy vissza a lettekhez 2.600Ft-ért. Ha pedig baj van, valamivel könnyebb az asztalt verni idehaza, mint külföldön, ha más nem, a nyelv miatt.
Oké, saját magamnak én is kintről venném nettó áron, mert úgy már 9k a különbség (mai árfolyammal számolva), de attól még nem azt ajánlanám másnak... -
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60492 üzenetére
Nézd én nem vagyok fizetett ügynöke a boltnak,de kíváncsi lennék az aggályaidra.
Egyrészt hogy miért gondolod,így látatlanba hogy a gariztatás nehezebb dolog lesz itt,mint bármely más webshopnál,cégnél,nem is beszélve a külhoni shoppokról,a kínaiakat is beleértve.
Nekem volt kínai telefonom itthoni forgalmazásban,nevezzük Bolygó KFT-nek,és egy felső hangszóró csere több mint egy hónapig tartott,nem beszélve a hetenkénti telefonálásról,majd a garancia papírok visszaküldésének elfelejtéséről,és mikor reklamáltam ez utóbbi miatt,azt a választ kaptam:"Minek az,felvittük a gépre!".
Azután a múltkor már azt is megbeszéltük,hogy sokunk nem tud az ÁFA-val játszani,és a múltkori 10K már leolvadt 5K-ra,de nekem még mindíg,ennyit is megér hogy 3-4 napon belül kezem között legyen a kinézett telefon.
Amit priviben írtál azt is nyugodtan tedd közzé,ne vedd támadásnak a fentebb írtakat,hiszen mindenki véleménye számít,és lehet neked van igazad! -
Kristof9094
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60499 üzenetére
És őket milyen honlapon lehet elérni?
-
Kristof9094
senior tag
válasz
Ez engem is érdekelne!
Én is feltettem nekik pár kérdést, szinte azonnal válaszoltak emailben. És azért nem mellékes az sem, hogy utánvétes és két nap alatt itt van
-
válasz
Megírnád nekem is privátban, hogy mi a gond a bolttal?
-
válasz
CoolBoy323 #60480 üzenetére
Köszönöm a választ
Gipsztigris, Neked is köszönöm az infókat
. Ha a leírt felhasználási szokások mellett kibír 1 napot, akkor szerintem nálam talán a 3-as is ki fogja. Az Amoi N821, amit most használok 2050 mAh-s akksival van szerelve. Az nálam elmegy 3 napot és a 6577 tudomásom szerint többet fogyaszt a 6582-nél. Szóval lehet, hogy kisebb a Zopo akksija, viszont kevesebbet is fogyaszt, tehát elképzelhető, hogy a két dolog kompenzálja egymást és ugyanazt az üzemidőt elérem vele.
Kijelzőjéről mit tudtok mondani? Betekintési szög, fényerő rendben van? QHD nem pixeles ekkora felbontáson? Nem tudom, hogy szükségem van-e HD felbontásra. Tegnap volt a kezemben egy LG F6 és annak gyönyörű volt a kijelzője. Viszont nem tudom, hogy van-e értelme kifizetni érte a felárat... (egyáltalán nem játszom a telefonon).
Nagyon jó árban van a ZP700. DHL-lel, ÁFA-val, mindennel együtt 45k-ból kijönne talán.
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60375 üzenetére
törölhető
-
törölt tag
válasz
"A Google a Motorola szabadalmainak nagy részét megtartja, csak kétezer szabadalom kerül át a Lenovóhoz."
Nem bukik tízmilliárdot.
-
Upo
addikt
válasz
Még ha április elseje lenne akkor gondolnám kacsának, vagy a google-nál valami kacsa-nap lenne?
http://investor.google.com/releases/2014/0129.htmlAkkor most a Lenovonál kell új frontot nyitni a Defy bootloader miatt??
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #60339 üzenetére
a ZP600+ nem lett volna jobb neked? vagy a szokásos akku kérdés tántorított el tőle?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Szerintem pedig annyira meghökkentő, hogy akár igaz is lehet......főleg, hogy a Reuters adta hírül.
-
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60349 üzenetére
Nem erről a telefonról,és erről a helyről van szó?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #60346 üzenetére
Inkább ne priviben. Többen is kíváncsiak vagyunk a fejleményekre.
-
tihibaby
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60342 üzenetére
190 dollár az 230Ft-os átlag váltó árral nekem 43700Ft-ra jön ki.
A kolléga által linkelt oldalon 44900Ft a telefon.
Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest