- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
Tud, volt már vagy 3db nálam, és volt aminél volt nyekergés.
De ezt most Te lehet nagyon durvának képzeled el, de nem az!
Teljesen vállalható, kb egy 1mm^2-nyi területet nyomva van egy kis nyekergés a zoponál meg volt a g3-aknál is!Megoldás: egy vékony anyag az akksi és hátlap közé, és csókolom
De ez már a szőrszálhasogatás részemről, lehet más észre sem venné
-
Old Gyfland
tag
Nekem jelen pillanatban egy sima G3-m van (két magos). Meg vagyok vele elégedve. Nekem egyáltalán nem nyikorog, de szerintem ezt más is megtudja erősíteni. Ennek ellenére kezdtem nézegetni az új telefonokat. Nálam a Hongmi volt a befutó, egészen addig, amíg rá nem találtam a Huawei újdonságára a Honor 3C-re. Végül azt rendeltem, azt várom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest