Hirdetés
- Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mobilamb
csendes tag
válasz

CoolBoy323

üzenetére
						Kedves CoolBoy323!
Hacsak nem állsz valami érdekkapcsolatban a Lettekkel, igazán nem értem, hogy mi ellenvetésed van az oldalunkkal kapcsolatban.
Főleg azért nem értem, mert egyszer sem beszéltünk, nem rendeltél tőlünk szóval egyszerűen nincs semmi, amire alapozhatnád a véleményed.
Elég jó referenciával rendelkezem Pro Audio téren. Ha vannak itt hozzáértők, megerősíthetik, hogy a gyártóink kivétel nélkül élvonalbelinek számítanak, egy két területen ipari sztenderd márkákat is forgalmazunk. Ezt közzé is tettem egy korábbi hozzászólásban, de az átvételi pontunk alapján bárki ellenőrizheti is, ha kíváncsi.
Szóval igazán elárulhatnád, hogy mivel vívtuk ki ezt a heves tiltakozást. Hátha tudunk még fejlődni. Már több elégedett vásárlónk van, készlettel is rendelkezünk. A következő rendelésünkben pedig szeretnénk azokat a modelleket is lehozni, amit készlethiány miatt most nem sikerült.
/Ha ide nem akarod kiírni, akkor legalább privátban írd meg.../

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
 - 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
 - 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
 - LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő