- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62220 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, tehát a G3 is tud nyekeregni, de te ezt ajánlod az akku miatt
Upo:
Mindegyik készülék belül van a árkategórián, én csak azt kértem, hogy azt írják meg nekem, hogy a 2 készülék közül melyik a felhasználóbarátabb.
kb:
Zopo 140 $
Jiayu 170 $
Xiaomi 190 $ -
degh
tag
válasz
CoolBoy323 #62218 üzenetére
A Zopora 45-t mondtatok, a hongmi-t 47-t, a G3T-t(nem G4) 45-t találtam az apróhirdetések közt. A kijelzők itt már nagyjából hasonló tudásúak ahogy látom, de a Zopo GorillaGlass nélküli. Processzor a Zopoban 6582, a másik kettőben 6589t van. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom a PowerVR erősebb mint a Mali. Hirtelen ennyi, meg talán azt még megemlíteném, hogy blogodban te írod le, hogy "egy picike nyiszorgás van a közepénél" míg a másik kettőnél beszámolók alapján nincs semmi ilyesmi.
-
degh
tag
-
degh
tag
Üdv minden dual-simes kollégának!
Egy kedves ismerősöm telefont szeretne vásárolni, leszűkítettük a kört 2 készülékre. Én a Xiaomi Hongmi-t ajánlom jobban, de a Jiayu G3T mellett ott van egy elég nyomós érv, 3000 mAH.
Azt szeretném tőletek megtudni, melyik a felhasználóbarátabb készülék, melyikben van kevesebb idegesítő bug? Melyik lenne jobb választás egy "mezei" felhasználónak?
Igazából a cél egy megbízható, 50 000 alatti készülék, ami a lehető legnagyobb tudás mellett a legmegbízhatóbban tegye a dolgát(mondjuk valószínű mindenkinél így van). Már jó pár tesztet átnyálaztunk, de sajnos környezetünkben senkinek nincsen ilyen telefonja, hogy élőben összehasonlíthassuk, remélem tudtok mindkét készülékre pro-kontra érveket sorolni.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest