- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdeme85
tag
válasz
Cpt. Flint #61082 üzenetére
Értem mester, elnézést
Már tiplizek is át
-
kisdeme85
tag
Nos igen
eu-eu oké, de az én esetem..az még ..pedig hétvégén vagy hétfőn rendelném. addig hátha írnak vissza mailt. Vámos ismerősöm meg nincs akit kérdezzek. Ám teló mellé szokás rakni számlát vagy az nem nagyon van? Netán emailben ami kinyomtatva érvényes stb.
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323 #61072 üzenetére
értem. Már csak az a kérdés hogy lehet ilyet bizonyítani, meg kinek kell bizonyítani
Elnézést kérek mindenkitől de ezekhez sík hülye vagyok. Eddig csak ruhaneműket meg pár apró kütyüt rendeltem csak külföldről.
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323 #61070 üzenetére
Bele, 320 plusz 60 a dhl úgy írtam, meg kb 10 dollár egy fólia, flipes tok. Csak ez a garancia mondom amitől félek, mármint hogy nagy garanciáztatás tízezrekbe kerülne holott tuti kifizettem már a vámot egyszer
-
kisdeme85
tag
válasz
CoolBoy323 #61067 üzenetére
Ahogy nézegettem, durván 30 dollárral olcsóbb a zopo 998(320$+60$ a dhl kb), szóval ha egy tokot meg plusz fóliát is vennék, olcsóbb lenne úgy is(a zopomobileshop az eu-s, amott kb 408$) De így h ezzel szemétkednek...lehet itt sem gyorsabb mintha kínába, de ez az áfa vám mizéria ki tudja mi sülne ki belőle. Na meg tényleg azért az se mindegy, hogy eu-n belülre 2 év gari van
csak nem tudom honnan kellene majd kiegészítőket beszerezni hozzá olcsóbban. de ez még majd következő hetek sztorija, csak szeretek előtte utánajárni a dolgoknak mielőtt rábökök egy boltra.
-
kisdeme85
tag
Sziasztok! Azt kérdezném ti tudjátok-e, hogy ha zopomobileshop-ból veszek telót, european warehouse-ból.
Garancia esetén, hova kell küldeni? Mintha azt olvastam volna valamelyik topikban, hogy akkor kínába kell nem eu-ba.. A litván zopo shopnak írtam, ott hozzájuk kell küldeni gariztatni, de a másik zopo shop nem reagál az e-mailemre. Azért lenne fontos mert oké hogy nincs plusz vám (bár az árban gondolom benne van) Ha kínába kellene gariztatni, határt átlépve újra fizettetnének velem vámot nem? Ettől parázok nagyon. Valaki ha tud valamit kérem írja már le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged