- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#79335424 #120447 üzenetére
Persze. De ez a játék pl az X10-en nem túl hatékony, mert minden mag egyenlő.
Egyébként a Mediatek-nek még meg kellene tanulnia jobb forrást kiadni, mert van sok kiaknázatlan potenciál benne. Mondjuk most fog a legtöbb X10-es telefon a következő hónapokban frissülni 6-os Androidra és ott lehet a doze például nagy segítség lesz. Meg lehet finomítottak a forráskódon a Mediatek-nél. -
tibcsi0407
félisten
válasz
#79335424 #120442 üzenetére
Na igen, erre vágyom én is, hogy kicsit okosabban bánjon a magokkal. Nekem sem kellene, csak MTK, már megszoktam. Ha kedvem támad, akkor csinálok hozzá egy ROM-ot, vagy piszkálom benne a dolgokat, így nem szeretnék Snapira váltani.
Szerintem a 675x amolyan tanulópálya volt az MTK-nak, meg az 6795 is.
Egyébként ezek az ábrák jól szemléltetik miért érdekes SoC az X20: (csak a 4 db energiatakarékos mag felér egy 6735-tel) -
tibcsi0407
félisten
válasz
#79335424 #120440 üzenetére
Én most a Le 1s-t jó eséllyel lecserélem a Le2Pro-ra. De nem a 10 mag teljesítménye miatt, hanem a továbbfejlesztett BIG.little miatt tartom érdekesnek. 4DB energiatakarékos, alacsony órajelű A53 mag van benne, 4DB gyors A53 és 2DB A72, ha nagy teljesítmény kell. Sokkal jobb akku-idők lesznek vele, bár az X10-hez és a 3000 mAh akksihoz képest szerintem a Le 1s-nek sem kell szégyenkeznie 4,5-5 óra SOT mellett.
-
Zeki
nagyúr
-
buca84
őstag
válasz
#79335424 #120115 üzenetére
Nekem nem fáj. Csak állandóan veri a nyálát és nálam most telt be a pohár (vagy front van, nem tudom). Igaz, nem is kellene reagálnom rá.
Rákerestem a hsz-ere visszamenőleg a topikban.Hamar abbahagytam az olvasást.
Amúgy általában a nőkre szokták mondani azt, hogy döntésképtelenek... Tisztelet a kivételnek.
Szerintem a B20 és kamera nap mellé most már lehetne egy Crytek nap is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#79335424 #119775 üzenetére
Az árral sem szálltak el. Akinek nem fontos a B20, annak kiváló választás.
Hacsak ez nem elírás itt a spec.
Akkor itt forradalom lesz a topikban. -
w4dk0rt3
tag
válasz
#79335424 #119614 üzenetére
Bingo! De ami nekem kell az nincs benne a specifikaciokba
az csak a felhasznaloi tapasztalatokbol derul ki. Azok meg iszonyat vegyesek.
Most ez a listam: opx, honor6, vibeS1, huawei p8, lenovo p70 es moto x play bar a legutolsoval sok kompromisszumot kene kotnom de a motok szivem csucskei... Igazabol ha nem kene indiaig mennem erte nem vajudek ennyit mert a moto g turbo edition az amirol ugy gondolom hogy minden ami nekem kell. -
-
salaud
aktív tag
válasz
#79335424 #119554 üzenetére
Doogee ajánlásához még hozzáfűzném, van B20 és USB OTG, butulsz 4.0., okosébresztés, gesztusvezérlés, kutyafüle. 1 amperes töltő van hozzá, egy telefonálásra(zenére felejtős) megfelelő agybadugós headset, rajta normális fólia + 1 tartalék. 64 gigás microsd kártyával használjuk.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
#79335424 #119554 üzenetére
Esetleg Zopo speed 7 eu raktárból.
-
punky10
addikt
válasz
#79335424 #119550 üzenetére
Húzzál bele,mert ha a szöszid megveszi a Samut,akkor neked véged..
Egész nap hallgathatod a sírást...Egyik munkatársam ilyet vett,örültem neki,mert így féláron megkaptam a mellécsatolt JBL BT hangszórót.És több pozitívumot nem is tudok róla mondani...Csapj rá valamelyik Doogee-re,rendeld meg Neki express el,mert ebből baj lesz.Samsung,,,CleanMaster...jujj...
-
salaud
aktív tag
válasz
#79335424 #119541 üzenetére
Doogee Valencia2 Y 100 pro 5" vagy a Doogee Valencia2 Y 100 plus 5.5" szerintem tökéletesen megfelelne neki. Nekem, illetve nekem és a barátnőmnek a pro van, teljes elégedettséggel használjuk őket.
5/5.5" OGS gorilla glass3 2.5D HD 1280x720 kijelző, jó fényerő, miracast-al kalibrálható, de alapban is szép.
MTK6735P
Kb AOSP Android 5.1, előtelpítve 2-3 app, xender + valami billentyűzet, OTA frissül hiba nélkül.
2GB RAM
16GB ROM(12 egyben elérhető, nincs szétparticionálva.)
8 Mp hátlapi(átlagos) kamera
5 Mp előlapi kamera
A pro 2200mAh akku, egyesek szerint 1800, átlag 4.5 óra kijelzőidő nálam.
A plus 3000mAh akku.
Dual sim, 1 micro, 1 mini, + microsd.Kb havi egy frissítés jönt OTA, ami hibátlanul települ, adatok maradnak, és mindig picit javul a készülék.
És 100 €-ért tiéd a tinydeal-ről.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
MrChef
aktív tag
válasz
#79335424 #118717 üzenetére
Az EU-s pénztárca az a luxemburgi, vagy a magyar?
A Huawei számomra árban már régen elszállt, a Xiaomi jobb cuccai szintúgy, a Zopo phabletjei 300 dolcsinál járnak. (tehát a jobb készülékeikre gondolok).
Viszont nem is fórumoznék itt, ha 300magyar guriga meg se kottyanna. -
svgyula
addikt
válasz
Szia! Még egy dologgal kiegészíteném. A B20 800Mhz az még nagyon sok országban használatos TV sávban van. Tehát nem csak az a gond, hogy a készülék tudja-e vagy sem hanem az, hogy működés közben ez mennyire kelt zavaró jeleket! Azért mert itt az EU-ban valami okostojás kitalálta, hogy nem kell analóg TV mert vegyen mindenki új TV-t vagy egy plusz dobozt amivel nézheti, ez még nem világméret! Nagyon sok országban a használható készülékeket igen is bemérik, hogy megfelel-e a helyi szabványnak? Egyetlen telefon gyártó sem annyira hülye, hogy akár 1centtel is többet költsön a telefonra mint amennyiért el tudja adni! A xiaomi simán eladja a telefonjait a B20 nélkül is!! Nem szorul rá a 30-40db magyar vásárlóra.... Az is biztos, hogy az EU nem nagy piac egyetlen gyártónak sem! Azért gyártanak olyan készüléket amiket mindenhol el tudnak adni és nem készítenek minden helyi igénynek más típust. Ezt a mobilszolgáltatók kérésére megteszik de ahhoz kell egy lekötött fix mennyiség mint ahogy erre volt/van példa! Az ilyen készülékeknél lehet csak egy betű vagy szám az eltérés. A szolgáltatófüggő és ami független az teljesen más ROM-al jön ki és az utóbbi dual sim-es is lehet.
Egy jó példa erre a honor 6 L04 amiben van B20! DE már nem dual aktív mert csak 1 sim-es és nem az EU-ba hanem Indiába szánták eredetileg! Aztán "megszánta" az EU-t a hüvelyés kapott egy EU ROM-ot és itt is forgalmazzák. Természetesen kihagytak, lebutítottak dolgokat és pár hónapot mindig késnek a fejlesztések.
-
-
Kornel
veterán
válasz
+1
Illetve a xiaominak szerintem nem is erdeke, hogy a hivatalos piacain kivulre keruljon a teloibol.
Maguk a teloik jobb esetben is nullszadosok, rosszabb esetben a kezdetekben meg vesztesegesek is lehetnek.
Ezt a hianyzo profitot ok a csatolt (fizetos) szolgaltatasokbol akarjak beszedni, amit csak a hivatalos piacon tudnak megtenni.
Mit csinal a magyar? Legyalulja a gyari romot, es megy fel a kigyomlalt, a gyartonak nulla penzt hozo fozott rom.
Ugyanez igaz tobb brandre, pl. leTVECO, stb.
Tehat ne is varjuk a b20 megletet... -
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118595 üzenetére
Gondolom Neked nem ment át 150 különböző teló a kezeden, ezért gondolod, hogy borul a megállapítás. Alapvető használatról beszélek, nem arról, hogy lassaban tölt a fészbúk. Új architektúrák, új lehetőségek, ez ilyen. Az órajel, és a nyers erő nem minden. Pl a 6735 javára is bőven van különbség a 6582-höz képest, pedig nem indokolja semmi. Persze a grafikus vezérlő jobb, de már maga a rendszer sebességében ott a különbség.
-
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118586 üzenetére
Pedig a SOC lesz érte a felelős, mivel valóban észrevehető a különbség már az MTK6589 és az MTK6582 esetében ugyanolyan oprendszer mellett az utóbbi javára a az alapvető rendszerműködésben. Emiatt van különbség az MTK6592 és az MTK6753 között is elég érezhető különbség, és annak ellenére, hogy az "MTK6595 megeszi reggelire", az MTK6752 javára is észrevehető ez.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
#79335424 #118373 üzenetére
Én egy ilyen kütyüt vettem, ezzel bármelyik pendriv-ot tudom használni.
-
Kornel
veterán
válasz
#79335424 #118216 üzenetére
3500-ert van 140 percem, 100 sms-em, es 500 MB netem, igy ok?
Utana is 11 ft korul van a percdij.
Egyeni preferenciam szerint semmi szuksegem igy a voip-ra.
Akkor miert probaljak meg egyesek beallitani, hogy en vagyok a hulye, hogy nincs szuksegem voip-ra?
Hadd dontse mar el mindenki sajat maga, hogy mik az igenyei.
Aki viberen, mesengeren, stb. szeret kommunikalni, akkor tegye, en nem szeretnem. Gondolom nem baj, vagy ezt is elmagyarazzatok, hogy mennyire jo lenne nekem? -
hevizms
addikt
válasz
#79335424 #118209 üzenetére
Engem érdekelne hogy mire számitson az ember ha korlátlan nete szeretne.
Mi a legolcsóbb megoldás most erre?
Telenorosként próbáltam most eligazodni az oldalukon,de nem igazán értem azt a sokfajta hülyeséget.Tudom menjek be azt kérdezzem meg őket,de nekem elég egy példa is hogy havi szinten mennyibe kerül ez kb egy egyéni előfizetőnek,akár kártyás vagy előfizetéses példa is jöhet
-
Kornel
veterán
válasz
#79335424 #118146 üzenetére
Komolyan, azt hiszitek, hogy bolond az ember.
Mondom magyarul, utoljara: ha nem tudod kihasznalni a nagyobb sebesseget, pl. videozasra, zene hallgatasra, voip-ra, mert ugyis elfogy az adatkereted, akkor nem mindegy, hogy 3G vagy 4G van?
Aki nem erti mirol beszelek, annak tovabbiakban nem kivanom megmagyarazni, videozzon, voipozzon LTE-n (bar 3G-n is lehet), es elvezze 1 max. 2 napig a hypersebesseget, ezekkel a hatalmas adatcsomagokkal.
-
Kornel
veterán
válasz
#79335424 #118141 üzenetére
Nem errol beszelek?
Akkor kinek van igaza?
Mivel 500 MB sem eleg semmire, ugyis elfogy, akkor mirol beszelunk?
Ha 2G vagy 4G van csak adott helyen, akkor mas a leanyzo fekvese, de ezt nem is vontam ketsegbe, sot direkt kitertem ra.
Vodanal pl. majdnem mindenh van 3G, masik kettonel gondolom nem. -
105kacsa
őstag
válasz
#79335424 #118050 üzenetére
Már írtam párat
-
Surda-
őstag
válasz
#79335424 #117798 üzenetére
Nem,sajnos te sem értetted meg,amit leírtam.
Olvasd el mégegyszer,külön kitértem az iphone-os példámra.
Ne haragudjatok,de nem írom le még egyszer, nincs gyógypedagógiai végzettségem.WOT-H-A-C Nem,sajnos neked sem sikerült értelmezni.
A mostani hozzászólásomat olvasd el,ne az augusztusit légyszíves.
Árat nem is említettem.
Íme
Én őszintén bízom benne,hogy lesz,aki ezt a két mondatot értelmezni tudja majd.
Ha mégsem,akkor alatta egész hosszú segítséget írtam hozzá. -
ZolkoW
őstag
-
punky10
addikt
válasz
#79335424 #117700 üzenetére
HC User version1:
-érti a droid működését
-kipróbált,válogatott alkalmazásokat használ
-mindezeket ésszel(és pár hasznos segédprogrammal támogatva)HC User version2:
-érti a telepítés minden formáját(PlayAmazon,USB ,BT,WiFi...)
-mindenből több alkalmazása van,mindig a legfrissebb,hisz a legujabb droidhoz az dukál...Full HD,Full mag,Full Giga...
- Ennyi alkalmazásra vigyázni is kell,ezért 4-5 vírusírtó,ugyanennyi takarító/karbantartó és menedzselő alkalmazás fut egyszerre...Az első 1Gb rammal még szűkösen elvan,2-3 gigával meg már jól érzi magát.
A másodiknak még nem készítettek jó telefont,majd ha lesz 16 giga rammal,1-2 terrás -ROm-mal telefon,akkor talán kevesebbet panaszkodik.. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
#79335424 #117312 üzenetére
Háát maximálisan oda kell figyelni az ilyen törleszkedő nem-Á állat Brendekre az ilyen specifikáció- kérdésekben, de ha azt látjuk a doogee.cc oldalon a specifikációk alatt is hogy nehezen található egyetlenegy olyan LTE-s készülékük is amelyikből kihagyták volna a BéHuszat, akkor az ember efelől pozitiv várakozásokkal élhet irányukba meg a Doogee F7 felé!
Szerintem a Helio-X20 $169 -ért az lesz itten etetés. ( Kétszázé' is jó lenne az!
)
Ha a Doogeemobile site QA-alatti ügyfélszolga mondatát nézem csak:
"Doogee F7 4G LTE B3 and B7 can work in Latvia."akkor az a helyzet hogy Latviá-ban is van B20 800MHz-es frekin szolgátató (Jul 2015 ? óta. )
-
tpeter77
addikt
válasz
#79335424 #117075 üzenetére
Sziasztok,
olyan csomagot keresnék az ebay-en, amiben van 10-20 nedves és száraz törlő és tisztító kendő is egyben.
Tudnátok nekem ilyet linkelni?
köszönöm.A feleségem vett egy telefont, nem figyeltük, de Android 5.1 volt rajta.
3 napig bírta! Eladta, és vett egy Android 4.4-es telót. Ő meg ez alapján dönt, illetve, hogy a fényképező része elfogadható legyen.
Mondta, ha nem lesz fehérben, vagy vesz egy szines szilikon tokot rá, vagy egy fehér-pink hátlapot.
Mert rájött, hogy 1000Ft-ért kap a neten rá olyan színű hátlapot, vagy tokot, amilyet csak akar.
Szóval fejlődik -
Linda1
aktív tag
válasz
#79335424 #117075 üzenetére
Kezdek büszke lenni arra, hogy nem egy sablon, Barbi baba nő vagyok, nekem ez így jó.
IldiH Már azért szidnak le, mert nem szeretem a fehér telót??? Még mindig a szőke Barbi a divat. Én is szeretem a feketét, sőt.
További szép reggelt mindenkinek, akár fehér, akár fekete. -
Plasticbomb
addikt
válasz
#79335424 #116997 üzenetére
Én meg mindenhova Google Now-t raktam fel az utóbbi két évben. Jó rég megvettem a Beautiful Widgetet, azt kipakolom óra+időjárásban, és megvan minden. Igaz, én Amúgy Stock Google Android párti vagyok. Háttérképet meg pl most ezekből raktam fel, hogy jól is nézzen ki: Google
-
105kacsa
őstag
válasz
#79335424 #116976 üzenetére
Ott a pont. Nagyon sokan használnak telefont GPS-nek, fényképezőgépnek, videokamerának, pc-nek stb.
De mint tudjuk mindenre van céleszköz ami csak arra a funkcióra van. De azt is tudjuk, hogy nem mindenkinek van pénze mindenre cél eszközt használni ezért egy eszközben próbálja megkeresni mindezt több kevesebb sikerrel. -
punky10
addikt
válasz
#79335424 #116935 üzenetére
Tavaly volt egy szokásos zavarodás a Telekom honlapján,5490 forintért vettem tőlük egy zsír új Huawei mifit, mindenféle hüségidö nélkül...
Illetve 3-at,de kettő havernak ment....
Szerintem nem volt drága...
Illetve van egy sick-stílus Alcatelem is, azt 2 év hűségért "adta" a Telekom.
Jobban szerettem a Huawei, mert beépített akksija van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest