- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Plasticbomb #117096 üzenetére
Ez kell nektek!
-
Upo
addikt
válasz
Plasticbomb #116906 üzenetére
Note 3 az Mediatek Helio X10, a Pro meg Snapdragon 650.
A Mediatekesben a 3gigásban 27%-al nagyobb órajelen megy a vga mint a 2 gigásban, a pro-nál nem tudom van-e ilyen különbség, de nyilván 3/32-est vesz az ember, nem pedig 2/16-ost, pláne sd foglalat nélkül... -
svgyula
addikt
válasz
Plasticbomb #116906 üzenetére
Honor 6 plusz esetleg? Vagy a honor 7? Csak a típusra kell figyelni. A Kirin nagyon jól muzsikál az enyémben már másfél éve!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #116801 üzenetére
Ááááá neeem, neem, én ezt nem bíírom!!!!! Megőrjít, annyira lassúúúúúú.... És még KICSI is!
Szép meg minden a nosztalgia, de pont azért váltottam már S2ről eMaxra, mert kifilézete az idegeimet a lassúsága... Még egy ráadáskört nem bírok ki. Vennem kell addig valamit 200-300 eurós kategóriában, amit max hétfőn keddem a kezembe is nyomnak. Hollandia a helyszín, és jövő hét vasárnap repülö egy hétre MOra, szóval addig be is kell lakni, be is kell állítani..
Úgyhogy azt tudom, melyik négyesből szeretnék, de azt nem, hogy melyik lesz az az "olcsó" segéd, ami kisegít ebből az idegtépésből.
Zenfone2 ZE551ML ebben a pirosban még tetszik is, csak az intel chip nem szimpatikus, valamint csak az egyik simen van 3g és 4g valamint nem láttam a otthoni LTE800 B20 támogatást sem a shop speckójában.
Xiaomi Redmi Note 3at írtátok többször is, és árban egészen barátinak tűnik ebből a shopból, de elnézve a speckót, nekem nincs az az érzésem, hoyg ez esetleg. Ti mit gondoltok? (Van rá valamilyen csupasz android cm os? Akkor egy 32 GBs darabra be is neveznék talán.)
Redmi Note3 és Note 3 Pro között a mi a lényegi különbség, ami meghatározza a készülékeket, elválasztja egymástól?
-
rjg
őstag
válasz
Nézz rá az OPPO R7s - re is. Amoled kijelző, 4GB RAM, CM is várható gyári támogatással.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mate8 topik: [link]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Plasticbomb #116797 üzenetére
Asus zenfone 2(ML551) , Honor 7, Mate 8 Ezek dual aktív készülékek. ( a két huawei-nél oda kell figyelni a típusra, de amit itthon veszel belőle az dual aktív lesz viszont ezeknél vagy sd vagy 2 sim) Az 551ML dual aktív + sd . A Zenui közelebb áll a pure androidhoz mint az EMUI. Szerintem mindkét rendszer jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest