-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Dominó85 #80787 üzenetére
Fuss neki mégegyszer, esetleg szemüveggel.
Nem írt olyan stílusban, hogy ezt a hangnemet megengedhesd magadnak. A legtöbb dolog amin felhördültél, offba volt rakva, ergo nem fontos. A másik fele, hogy nem kimondottan tőled kért segítséget. Ha nem tudsz segíteni, akkor nem válaszolsz. Ennyi. Nem kell egyből sz@rrá oltani.
Nem úgy volt, hogy nem írsz ide többet?"HAHA Annyira szeretem, hogy ilyenkor mindenki idejön egyet rám írni, hogy hé te de g3ci vagy hogy itt bacogatod szerencsétlent!
"
Ebből látszik hogy csak egy troll vagy. -
törölt tag
válasz
Dominó85 #80787 üzenetére
Tanácsot kérni jött.
Olvasd el még egyszer, lassan, tagoltan, és utána kérj tőle elnézést!- Nem írt árat, tehát fölöslegesen vádolod szarka effektussal.
-Ezt írta: "kamera:itt megint bajban vagyok mert nem értem a 13 és 18 MP-t hova minek"
Nem ilyet akar, hanem ezen értetlenkedik, hogy minek.Miért ne lehetne valakinek alap elvárás az IPS panel? Nekem is az.
Ártott ő neked? Vétett valamit?
A szar kedvedet leszel szíves nem itt kivetíteni ártatlan kérdezőkre, akik írását még értelmezni sem tudod!
Kösz! -
-
citkar
addikt
válasz
Dominó85 #80712 üzenetére
De miért nem problémázik több másik USB-s merevlemezzel, egér, billentyűzet is azokon van, pendrive is működik, minden tökéletes, csak a telefon nem.
Windowsos, azaz szoftveres problémát sejtek, de hogy mi lehet az...passz.(#80716) Dominó85 :
Egy régebbi Waytec GPS eszközzel is így jártam (ahhoz régen nem is kellett drivert keresnem, simán működött, de új notebookon használnám, ahhoz meg saját Windowst kaptam, azt nem cserélném le), annak a topikjában más is panaszolt hasonlót, de amiket ott javasoltak, azokkal nem jutottam előrébb. Az az érzésem, -
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79872 üzenetére
+mindenkinek akit érdekel egy nem túl objektív írás egy 50 dolcsis kétmagos 'okos'telefonról
Catee CT100(#80560) Laza...
Gondolom azért írt off-ban... -
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79872 üzenetére
Készülget, de lassan.
A magyarításával bénázok még (sok-sok logoutos segítséggel cappa72, vicu21, mrfrakk), kevés sikerrel.
Ha kész lesz belinkelem.MÁS:
Megnéztem közben a simtelep weboldalán, ennek az N9-nek a terméklapját és hát autentikus kínai;
Ezzel a képpel vajon melyik fícsört reklámozzák?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79830 üzenetére
"Kérlek mutass még egy rétegtelefont ebben a hybrid kategóriában."
Dehogy mutatok, ezt is én mutattam ha még emlékszel"A telefon pedig csak is tesztelésre rendeltem meg!"
No pont erről beszéltem, mindenkinek van valamilyen érve hogy miért vesz olyan telefont ami amúgy a saját igényivel valahol nem egyezik.
Nálam is van most egy ezer sebből vérző Catee, de nyilván megtartani nem fogom, egyrészt mert nem felel meg az elvárásaimnak a HW már papíron sem, másrészt meg rózsaszín-fehér ami nem megy a kopasz fejemhez
De ötven dolcsiért nem tudtam otthagyni, jó lesz valamelyik gyereknek, vagy ha kijátszottam vele magam eladom, ennyi... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79839 üzenetére
Hongmi 1s?
Mar irtam hogy hw/sw lehet a hiba forrása. Előfordulhat hogy valami szoftveres bűvészkedés kell a normalis mukodeshez amire tesznek a kisebb gyartók. (bar ezt cafolja hogy a nagyobb gyartoktol is jön vegyesen minden...)
Milyen lassan sétálsz amugy? Masodpercenkent 1 poziciot ad at a szoftvernek a hardver, 1Hz az alap frissítés.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79830 üzenetére
A jelfeldolgozó egység a SOC-ban van, tehat ha a Te vonaladon haladok akkor kijelenthetem hogy sz*r az MTK SOC jelfeldolgozó egysége. Az antenna mérete nem mérvadó amennyiben a jelfeldolgozó egység számára megfelelő erősségű jelet szolgáltat.
Ha az YGPS (vagy egyéb programok) alapjan megfelelő a jelerősség, nincs baj az antennával.
svgyula: barátom, a személyeskedést moderaltatsd ki a hsz-edből. NEM célhardver vs MTK SOC probléma van , egyértelmu hogy a célhardver jobb. Ugyancsak nem fikazas, hanem tények... de biztos jobban tudod. Warez iGO-t hagyjuk inkabb, sima google terkepet indits es menj setalni, majd kiderül hogy mikor merre visz az utad. És a teló mit mutat...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79811 üzenetére
" csak nem egy Star, vagy Catee, Mizu vagy hasonlóan színvonalas kínai
telefon volt a harmadik?"
várjunk csak! Milyen telefon is van úton hozzád a dx-től?
simtelep? aha valóban ez egy jobban csengő név a fentieknél.
rohadtul el kéne felejteni ebben a topicban (is) a kettősmércét.
ha neked van indokod hogy berendelj valamit ami amúgy nem felel meg sem a saját, sem a 'topic átlag' igényeinek, akkor nyilván van másnak is.
ne legyél már egy 2. klogw, elég belőle 1 is... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79811 üzenetére
Nem, nem az antennától függ csak, de ezt már 100* leirtam, és addig fogom irni amig meg nem érted. Ha a holdakat megfelelő jelerősséggel látja és közbe nem képes poziciót tartani, az MTK jellegzetesség. Legyen sw/hw hiba... tökmindegy mi a neve. Többi dörgedelmes hozzászólásaid meg erre a témára tartogasd.
Kérdezd meg az Ingress közösségtől, mennyire becsülik az MTK-s telefonokat... hinnem kellett volna nekik, mert bizony nehéz jót kifogni. Ha valakik, akkor az Ingress jatekosok tisztában vannak a képességekkel mert gyalogos navigació közben hatványozottan jönnek elő a problémák amiket kevésbé észlelsz kocsiból haladva. (kocsis hasznalatra legalabb van lehetoseg a teló GPS funkciojat kivaltani BT-s vevővel, plussz pénzért)
-
dreamer125
csendes tag
válasz
Dominó85 #79751 üzenetére
Kedves Dominó85!
Mivel nem vagyunk egyformák, ezért kinek ez, kinek az a fontos.
Amennyiben hasonlítottál már össze két telefont súlyra, kézben tartva, akkor tapasztalhattad, hogy 40-50g súlykülönbség az azért jelentős. De valóban nem ez a legfontosabb.
Mondjuk 200g húszezres valóban nem húzná a zsebem.Amire igazából kíváncsi lettem volna, arra tőled érdemi választ nem kaptam.
-
klogw
aktív tag
válasz
Dominó85 #79444 üzenetére
Van neve: Otium.
(Mindenesetre legalább a név hangzása kicsit szofisztikáltabb, mint pl. a bluboo meg goophone. Ráadásul a goo-t egyébként a köznapi angol különböző testváladékokra használja ill. általában is nyúlós viszkózus trutyikra; a "goo bag" szókapcsolat pl g.ciládát jelent.) -
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78491 üzenetére
Segítek, mielőtt még sokkot kapsz.
Talán valaki megtudta a jelszavadat, belépett, és ezt beírta. Legalább ilyenkor vennéd észre Magad.
Kérheted a szankciót, mert leírtam az igazat ismét...
A lassan egy éve dumád is kicsit érdekes, mert pár hónapja írtál nekem ,hogy letiltottál, miután Te írtál rám nyíltan vállalhatatlan hangnemben. Szóval nagyon bántott is a dolog, hogy Te tiltottál engem az alpári stílusod után.
Annyira jó, hogy olvasgatod, mert én az első után olvasatlanul töröltem a többi leveledet. -
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78284 üzenetére
Ad1: a véleményemet nem a "te egy barom vagy" kijelentéssel kezdtem, ahogy Te...
Ad2: a belekötés a Te szokásod, mivel minden készüléket egyből oltasz, ha nem "kongói"
Ad3: az én okfejtésem ténylegesen közelebb állt a valósághoz, mintsem egy x árú készüléket hasonlítsak egy 1.6x árúhoz...
Ad4: szerintem Rajtad kívül mindenki hülye, mert ezt észreveszi.. Persze Szerinted.Részemről téma lezárva, Te nem tudsz elsőre sem normális hangvételű ellenvéleményt írni, hanem csak vagdalkózol és megsértődsz az igazságon...
A fikázást már akkor megtetted, amikor 4 db 640*480-as tesztképet láttál a gizchina oldalon.
Szerintem nem kever senki senkivel, csak a Te szokásod ez itt errefelé, hogy látatlanban is mindenről mindent tudni vélsz.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78241 üzenetére
Ez már nem az első eset, hogy úgy nyiletkozol valamiről, hogy még nem is láttad. Anno pont a Coolpad F1 volt az, amit leszóltál kameraügyileg, hogy milyen szar, meg stb. 2 nappal később tett fel Hungobungo képeket, ami teljesen rácáfolt, de Neked eszedbe sem jutott, hogy esetleg megjegyezd, hogy mekkorát tévedtél. Most ismét az a helyzet, hogy rögtön leszóltál valamit, amiről gőzöd sincs.
Valamint most egy 220 USD-s cuccot mértél egy 140 USD-shez, ami majd' 60%-os különbség. Hidd el, 340 dollárért meg Hongmi Note alázó cuccot lehet venni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Egyrészt nem mondtam hogy vegyél, csak megjegyeztem hogy érdekes ilyen olcsón egy nemdzsunka nyócmagos,
másrészt te már itt sem vagy, úgyhogy légyszi ne dumálj beleDe komolyra fordítva, 60-70 dolcsi diffi az nekem pl számítana ha érdekelt lennék 8 magban (és szerintem neked is),
szerencsémre én a köv. telóm speckóját 4 mag 2 gigára lőttem be így nem izgatnak a 6592-vel szerelt csodák.... -
Laza...
addikt
válasz
Egy napra több mint elég a 2500-as akksi ( ha nincs baxtatva, akár 2-3 napra is). De ha egész nap a rallyt nyomod rajta, akkor persze 25000-es akksi kell(ene).
Lehet csak én vagyok olyan szerencsétlen, de nekem még az 1GB ram sem fogyott el soha semmiben. Fentebb említett fosch alkalmazásokból csak a Vibert preferálom.
A lényege az egésznek, hogy igazából elég egy jó négy magos, 1GB rammal. Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t
-
silver10
aktív tag
válasz
Dominó85 #77522 üzenetére
Én most a saját tapasztalatom alapján reflektálok. Valószínű, hogy úgy egyáltalán felesleges az arányokat tekintve az 1080p. Itt van az én telóm a 6"-jával. A 106-os képátlójú TV-mnél nem árt ez a felbontás, de valószínű, hogy a telefonomon HD -vel, de akár qHD-vel sem lenne zavaróan pixeles a kijelző. Viszont az MT6589T röccenés nélkül viszi a full HD mkv-ket. (Így nem kell konvertálgatni aHD-lejátszómon tároltakat.) Ügyeletben, éjszaka szoktam nézni OTG-vel pendriveról kb. 16GB-os koncetfilmeket (+ kishangfalon hallgatni)és hidd el teljesen folyamatos a lejátszás.
-
citkar
addikt
válasz
Dominó85 #77531 üzenetére
Nincs is ráírva, hogy Nintendo
csak poén akart lenni(#77532) gipsztigris :
Hát elég sokféle ember él, kinek mire kell, mit részesít előnyben, egy dolog/funkció/tulajdonsága valakinek lehet előnyős, míg másnak haszontalan vagy akár rossz is, ezért biztos nem lesz olyan mobiltelefon, ami mindenkinek tökéletes, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk -
Laza...
addikt
válasz
Dominó85 #77522 üzenetére
A lányom köszöni, egy TCL-t használ az általad említett soc-al, FHD kijelzőn, teljes megelégedéssel. Így a parasztvakításod nem egészen helytálló. Jól optimalizált rendszer, 3-4 nap készenlét nála, erősebb nyúzással is kibírja reggeltől estig (3-5 óra kijelzőidő alkalmazás függően)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #77517 üzenetére
Koppintott gyenge MIUI felületről beszéltél ergo arra válaszoltam. OS optimalizalas meg vicc mindegyiknél, konfigot belövik és lepörgetnek buildboton egyet, nesze vigyed paraszt... Anyaghasználat meg... Sub200$-ban minden szempontból kiváló kinai készüléket nehéz találni, igy itt ott le kell csippantani az igényeinkből. Környékén és felette már azért vannak valóban jó készülékek de ugye nem viccből pörög itthon sem a hitelbiznisz... aztan jönnek ide az érdekesebbnél érdekesebb nevek.
lac14548: MT6595-tel szereltek jönnek majd őszre, abból nézz valamit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #77511 üzenetére
Droidnal pont a felület az utolsó dolog mert egy masik launcherrel siman cserélhető. Ahogy neztem eleg sok ROM elérhető rá és azert ez nem az egyetlen telo aminel nem lesz semmilyen update. Gyk összes kinai feltorekvo marka ilyen max a community dob össze ezt-azt rá... Az anyagminőséggel a tulajok beszamoloi alapjan nincs gond.
Amit leirtal az majdhogynem mindegyik "noname" kinai markara rahuzhato.
klogw: hallod, gőzöd nem volt róla mit kérdez de próbáltál okos lenni, nem kellett volna. Benézted, jóvan, lépjünk tovább végre.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Dominó85 #77362 üzenetére
ha nincs is hozzá CWM akkor körülnézel Cappa72 mester műhelyében és láss csodát máris lesz
(#77342) klogw
nem rossz ajánlat, de én arra lennék kíváncsi, hogy dualboottal megoldható lenne e a firefox is rajta? engem érdekel az a rendszer is, de annyira nem, hogy azért egy külön készüléket tartsak fent
-
madrac
senior tag
válasz
Dominó85 #77318 üzenetére
Ennyi értelmes off topic hsz.-ért már jogosan jár az újabb rang, bár ezért a címért még sokan mások is versenyben vannak...
Ezekután szánalmas, hogy pár önjelölt rendfenntartó már azért is képes itt rászólni másokra (ami szintén off topic ugyebár), hogyha valaki nem 2 sim kártyás telefont mer itt megemlíteni. Egyéb off topic (amiknek közük nincs telefonhoz), személyeskedés, vitatkozás szó nélkül mehet. /thumb up
-
törölt tag
válasz
Dominó85 #77316 üzenetére
Az valóban egy rakat fos, és a háttérmondanivalóddal is egyetértek. De erről az MTK6592 vs. új FB -ről már én is olvastam (talán az XDA -n) és ott is a korábbi verzió telepítése volt a javaslat. De nem ez az első eset, hogy egy alkalmazás friss verziója nem minden SOC -cal barát.
-
b0bcat
addikt
válasz
Dominó85 #77229 üzenetére
Valami nem stimmel azzal a telefonnal. 10-11 ezer helyett kevesebb mint 8000 pontot mutat az Antutu benne. A RAM is valószínűleg max. fél giga, és a 4000-es akkunak is legfeljebb a fele igaz. Szerintem.
Amúgy az MT6572 mellé alapvetően elég a fél giga RAM tapasztalataim szerint.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dominó85 #77184 üzenetére
tippek
- nálad folyamat vannak telefonok, mindig csinálj egy x vs y tesztet
- rövid legyen, de lényegre törő, a napi használatot érintő
- magyar és angol blogos oldalakon publikáld. Ezeket reklámozd fészbúkon, youtubeon, fórumokon.
- legyél benne a google találatokban, ha a telefonokra meg test/review szavakra keresnek.
- ha már túl vagy pár ilyen publikáción, akkor feszülj neki az összes ilyen partnert kereső kínai webshopnak.
- Ekkor működik a dolog, és majd nekem nagyon-nagyon jó árasítva juttass egy rózsaszín Hongmi Redmi 1S-t, miután letsztelted és visszakaptad az árát
- ezt az asszonynak adom, és nagyon fog örülni.Tippeket levédetem ezúton, bárki aki így jut majd ingyen telókhoz, ne felejtkezzen el rólam, és a feleségemről (meg egy rózsaszín Redmi 1S-ről).
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dominó85 #77125 üzenetére
" A Qualcomm annyi előnyt élvez az MTK-s Hongmival szemben, hogy Glonass (amcsi) műhódokat is lát. De a kínai és orosz holdakat mind a kettő egyformán (tetszik érteni GPS huszárok) látja!"
Mielőtt huszározunk, először győződjünk meg arról, hogy mit is írunk le tulajdonképpen!
1, Glonass NEM amcsi, hanem Orosz!
2, Miután az MTK SoC nem kezeli az Orosz (Glonass) holdakat, nem is láthat belőlük 1-et sem.
3, Arra is kíváncsi lennék hogy tudsz-e mutatni olyan MTK-s screenshot-ot, melyen látszanak a Baidu holdak! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest