- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
silver10
üzenetére
Nem a SoC nyers erejét firtattam, hisz nekem is ilyen telefonom van. Más egy film és más egy játék. Nagyon sokszor elmondtam a véleményem az inch / felbontás témáról. Szerintem aki egy telefonon az nézi, hogy 1cm távolságból bandzsítva lát-e pixeleket, azt az orvosnak kéne látnia. Egy telefont jó esetben behajlított könyökkel, karhossztól függően, kihúzott egyenes háttal, 30-60cm távolságból nézzük. 24"-os Dell e-Ips paneles monitorom van 1920*1200-as extended FullHD felbontással, amit egy jó karnyújtásnyira érdemes nézni. Ha azon valaki észrevesz nekem egy pixelt is... Egy felesleges faxverés ez az egész pixelháború és mivel itt senki sem tiszteli más véleményét, így nem látom értelmét annak, hogy bárkinek is segítsek. Oldja meg mindenki, ahogy tudja. Baxtassátok egymást mint az óvodások. Mert sajnos ez itt jelenleg a szint. Akinek kérdése, kérése van az priviben megtalál és válaszolok is, ahogyan azt illik. A további szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest