- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #52650 üzenetére
A mymemory angol bejegyzesu ceg, de a raktaruk svajcban van. Ezert minden mymemory-rol rendelt dolog vam es afa koteles amennyiben tullepi az meghatarozott ertekhatart.
En legutobb fizettem egy 64gb-os kartya miatt annyit hogy olcsobb lett volna helyi uzletben megvenni.
Ezt az infot is tedd az ajanlasod melle, kulonben varatlan meglepetes erheti azt akinek ajanlod.Bar en reklamaltam emiatt es megteritettek a karomat, de ez egyaltalan nem garantalt minden esetben.
-
cspisti
tag
-
janaman01
addikt
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #51571 üzenetére
És Vadkörtének! : A driverek , mivel a "köntös" még a kétmagos G3-énál is teljesebben azonosabb eme kettő (g3s és g3t) között , ezért nem különböznek. Azt lehet igazán sejteni hogy tán csak overclock-ot jelent a Turbó....
Tapasztalatom szerint a (megemlített) Turbós telefonra felmegy a nemTurbós ROM-juk, és például cpu-z app azt mutatja hogy járatja is néhány százaléknyi gépidőben 1,5 GHz-n azt.
A Jiayu-G3S topikban írtam anno hogy az alábbi tény ellenére a fenti IS tény:
A jiayu.es (ahonnan a spanyol (magyarítatlan)eredetijeik származnak) megkülönböztet g3qc és g3qcT verziójú romokat. -
devast
addikt
válasz
RVR400 #50899 üzenetére
Nincs alternatíva, mert mint mondtad ennyi pénzért ez van, és ez a legjobb. De az nem jelenti azt, hogy ez mindenre jó és elég, és legfőképp elég is lesz. Itt főleg játékokra gondolok.
@tolvaj!
Azért írtam ezt, mert ez : szaggatás nélkül megy mind a kettőn minden játék maximum a saját tapasztalatod, de nem igaz. Meg ez sem: nem lesz gondja még egy jódarabig a játékokkal . Igen is lesz gondja a közeljövőben érkező high-end grafikás játékokkal.Gondolkodás nélkül én is ezt a soc-ot ajánlanám akárkinek ~50k körül, viszont ilyen merész kijelentéseket nem biggyesztenék mellé.
-
viw
aktív tag
válasz
RVR400 #50899 üzenetére
Szia Mindenki,
Androidos, qwerty-s, duál simes telót keresek. OS legyen mai, billentyűzet mindegy milyen, full, v. valami. Minden más szempont másodlagos.Céges telóról telózok, mindig nálam kell lennie, és nincs rajta net, amin nem is tudok változtatni. A gyors kezeléshez kellenek a gombok. Ez amúgy most butateló.
Magán telón (android) van net, amit folyamatosan használok is. Két teló van nálam, de szeretném a kettőt egybegyűrni.dupla simes BB-t ajánlották meg de azok nem ismerem, fontos lenne a gmail szinkronizáció (magán ügyintézéshez).
Köszi ha ajánlatok valamit.
-
válasz
RVR400 #50229 üzenetére
A Happy Hour esetén ha nem vagy minden téren előre felkészülve, mindenhova belépve és oldalak előre betöltve, akkor még esélyed sincs megvenni az első áron. Ez mindig így volt, nem az oldal van ellened. De a második ár is kedvezőbb, mint bárhol máshol - mi a bajod azzal?
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #49501 üzenetére
Hali.
Ami szar az szar, azt nem lehet eltitkolni
A kollegadnak meg igaza van abban, hogy nem akar szarabb kijelzot a jelenleginel.
Ezen telefonok legertekesebb resze a kijelzo, ezen kivul ha hasznalod a telefont, akkor folyton a kijelzot bamulod, ezert nagyon is fontos hogy milyen a kijelzo, es nem a felbontasrol beszelek hanem a minosegerol.Egy kijelzo legfontosabb tulajdonsagai a fekete szint, kontraszt, szinhelyesseg, nezesi szog, es felbontas.
Az amoled fekete szintje es kontrasztja a legjobb a jeleng sorozatgyartott kijelzok kozott. A nezesi szog is jobb mint az ips, es szerintem a szinhelyessegevel sincs gond.
Bar nehanyan ez utobbit hozzak fel az amoled hatranyakent az ips-el szemben, de ha ez igy lenne, a teve gyartok nem a draga amoled fejesztesen faradoznanak hanem az olcsobb ips-en.Ja, a felbontasrol annyit, hogy nekem van egy 50"-es sima hd meg egy 47"-es full hd tevem, es ket meterrol mar abszolut semmi felbontasbeli kulonbseget nem latok a ket teve kozott, egyaltalan nem latszanak a pixelek a sima hd-n sem. Egy 5"-es kijelzo ennek epp a tizede, tehat 20cm-rol mar semmi kulonbseget nem latnek, es egy 5"-es kijelzot nem 20 centirol nezek hanem 30-35.
-
-
KukkSteve
senior tag
válasz
RVR400 #49293 üzenetére
Én már régóta nézegetek más teló után, de nem találtam értelmeset. Talán egy p780 amire megérné váltanom. Az az igazság, hog akksi időben lejjeb nem akarok menni. Most kb 1-1,5 napot bír. Ez nekem megfelel, de persze jó lenne, ha mondjuk csak 2naponta kellene tölteni.
Ami még tetszett az a Star S5, de nem éri meg szvsz a pénzét. :S
A Z3ad nem rossz, de úgy vélem, hogy nekem már nagy lenne, mondjuk szívesen megnyomkodnám. -
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #49143 üzenetére
Valaki, akinek van egy MTK6572-es telója kipróbálhatná a Real Racing 3-at. Gyorsabban megy, mint az MTK6577-en, viszont igencsak fűrészéles a kép, meg egy csomó effekt hiányzik a nálam levő telefonon, és így iszonyat ronda, mivel szerintem a kijelző 854*480-asától sokkal rosszabb felbontáson futtatja a játékot. És valósznűleg ezek miatt tud annyival nagyobb eredmény elérni az Antutu 3D tesztjén. A Despicable Me pedig kb ugyanúgy megy kb mindkét telón, de a 6572-n a jelenlegi verzióval néha megfigyelhetőek akadások, míg a 6577-en nem, régebben viszont tudom, hogy a 6577-nél is akadozott néhol, gondolom azóta volt optimalizáció.
-
devast
addikt
válasz
RVR400 #48263 üzenetére
Ezt a klón dolgot sose értettem. Mármint azt értem, hogy nem racionális okok miatt léteznek. Gyakorlatilag olyanok veszik meg, akiknek az eredeti kéne, de azt nem tudják megvásárolni valamilyen indok miatt. Ezáltal a gyártó szemszögéből a klón akkor is simán értékesíthető, ha az hibákat vét a szoftver illetve hardver részlegen, és mivel nem a saját nevével adja el a terméket, ezért ezt a ciklust addig tudja ismételni, amíg csak akarja. Üzletileg tuti nyereséges, minimális kockázattal. De az üzletpolitika undorító (gyk. az emberek "átverésén" alapul)
-
tolvaj!
őstag
válasz
RVR400 #48250 üzenetére
itt az itthoni viszonylatokról van szó. nekem is jobb van igaz 50ből, mert fizettem rá... de nem az a lényeg. a játékok futtatására amúgy sem egy kínai cuccot vennék, hanem egy japánt a TV-re kötve. pingpongéktól szinte bármit meg lehet rendelni, de miért ne számítson a garancia? rengetegen írnak ide a gari miatt is... az hogy te okos vagy és belémkötsz a te szegénységi bizonyítványod.
devast.
igen a telefon funkció is szempont, a többit meg írtam...PS-t kell használni ha játszani akar valaki. -
Shummo
senior tag
válasz
RVR400 #48204 üzenetére
Srácok nem kell itt hasra esni, és hülyének bélyegezni egy elvi kérdésen.
Amúgy volt olyan rom az SGS2 -emen, ami nem gyári DPI-s volt, és semmilyen zavaró hatása nem volt, annyi hogy minden kisebb volt, de semmivel nem volt torzabb vagy bármi.A kérdés csak arra vonatkozott volna, hogy annak lenne-e hatása szerintetek az akksira.
Fene akarja módosítani, mikor ahogy hallom gyári beállításokkal sokkal többet bír még FHDn is mint az SGS2m XD. (csak jöjjön már meg végre) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest