- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Egyetértek. Én kínaitelefon-párti vagyok, de az eddigi 3-ból 3-mal mókolni kellett, hogy minden menjen rajta. Nem egy nagy statisztikai sokaság, de a fórumon is az jön át a legtöbb embertől, hogy vagy a GPS, vagy a mikrofon, vagy egyéb dolog miatt valamit állítgatni kell rajta, esetleg ROM-csere szükséges, továbbá a legtöbb esetben gyenge minőségű a kamera, a villanó pedig a vicc kategóriája. Ja, és előzetes kutakodás szükséges hozzá, hogy van-e az adott típuson visszajelző led, meg hogy az érintőgomboknak van-e háttérvilágítása stb. Azért ismertebb márkák esetében az előbbiekkel nem nagyon kell foglalkozni (pl. itt vigyorog mellettem egy sokéves HTC Touch Cruise és szépen működik rajta az állapotjelző led). Volt korábban nokiám, SE-m, HTC-m (mindegyikből több különböző típus), és egyiknél sem kellett egyik funkciójáért sem "megszakadni". Szóval én abszolút meg tudom érteni azt, aki nem vág bele ilyen jellegű kalandba.
Ja, és úgy olvasni pl. itt is meglehetősen sok megoldandó problémáról, hogy ide döntő többségében olyanok írnak, akik pozitívan elfogultak a kínai masinák irányába. Szóval hajrá kínai csodamasinák, de azt én sem értem, hogy minek kell lefikázni az itthon kapható, drágább modelleket.
Szerk.: szerintem nem lenne rossz az összefoglalóban egy kis gyűjtemény azokról a típusokról, amelyeknél nem szükséges sem ROM-csere, sem mobilnagybácsieszköztár, sem programok telepítése, sem voodoo-varázslat ahhoz, hogy minden, fent említett és egyéb alapfunkció működjön).
-
RVR400
veterán
Ha tényleg elég régóta olvasod, akkor rájössz, hogy nem egyről beszélünk.
Május óta van nálam a Z3, azóta a felesleges ROM-keresgélésen kívül nem volt vele bajom. A többi telefonnal akadt, de azzal is leginkább leejtés miatt, és talán 1 telefon volt, ami alapból is úgy került hozzám, hogy hibás volt a kijelzője, na azt még rootolni sem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest