- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghop
csendes tag
STAR N9589 SPONTÁN TÉGLÁSODOTT...
No, érdekes dolog történt.
Star (Ulefone) N9589 telót használom szeptember eleje óta. Néha-néha volt furcsaság vele: hetente 2-3x történt olyan hogy menet közben hirtelen elkezdte nem érzékelni a benne lévő 32GB-os C10-es microSD-t. Ilyenkor persze a SD-re telepített progik leálltak, meg minden. Újraindítás segített csak. Ráasásul fura mód nagyon hamar betellt a 8GB belső tárhely (melyből 1GB volt az "Internal Storage"), még úgy is hogy igyekeztem a felesleges appokat rootolás után kikukázni, sőt még a link2SD-vel is próbálkoztam, csak valamiért egyetlen egy újraindítás erejéig működött, utána valahogy "eltűnt" a mount script és nem tudtam mégegyszer életre lehellni. Persze utána kezdtem nézni hogy hogyan is megy ez az egész mount procedura 4.2.1-alatt, és végül egy megpiszkált fstab után a teló nem volt hajlandó bebootolni. Megelégeltem a dolgot, és december 10-körül flasheltem rá újra az eredeti gyári firmware-t, elvileg ugyanazt, amivel jött (20130715_e2001v21_v89_gq2008s), innen: http://www.needrom.com/mobile/star-n9589-10/ . Szépen leellenőrizve a telő factory mode-jában a pontos adatokat, letöltöttem és flasheltem SP Flash Tool-lal. Minden jól ment, és utána a telefon elkezdett stabilan működni. Többé nem volt baj az SD kártyával sem. És egyszer csak, január 5-n, kb 3 hét zökkenőmentes működés után hirtelen gyalázatosan belassult a telefon. Újraindítás során is maradt olyan lassú hogy szinte megállt a boot screen-en. Újabb (akksi ki-be) újraindítás során meg teljesen meghalt. Annyira, hogy rádugom az usb kábellel a PC-re és a flash tool meg sem találja. Mintha fizikailag nem létezne a teló. Pedig a firmware flashelésnél ez működött: telefon kikapcsolva, úgy rádugva a PC-re a flash tool egyből felismerte. Most meg semmi. Bekapcsolni sem lehet, akármit csinálok vele, tégla...Nem tud esetleg valaki leírást, hogyan-miként lehet hardveresen resetelni egy ilyen telót? Esetleg tudtok jó fórumot ajánlani (lehetőleg angol nyelvűt, ne kínait) ahol érdemes keresgélnem ilyen témában?
Persze írtam a seller-nek (aliexpressen rendeltem) aki videót kért a telóról (melyet készségesen megcsinálok) és reményeim szerint ha látszik hogy nincs fizikai sérülés a telón akkor lesz értelme elküldeni - hátha megjavítják/kicserélik. Persze előtte számolok egy postaköltséget, mert lehet hogy végül jobban megéri egy másikat venni... Mostmár a kicsit imsertebb márkákat is nézem (mint Xiaomi, vagy Meizu)....
-
ghop
csendes tag
Talán túllőttem, csak ránézésre mondtam a 10-15-öt. Lehet hogy kevesebb volt. A lényeg hogy tényleg csaknem oda rakott a térképen ahol épp álltam - szóval valószínűleg nem a GSM cellák alapján mondta a helyet hanem tényleg ilyen rövid idő alatt talált jelet. De holnap rendesebben letesztelem.
Szóval mindent összevetve e rövid idő alatt nagyon jó benyomást tett rám a készülék. Remélem sokáig bírja majd a gyűrődést! :-)
-
ghop
csendes tag
Hangminőség jó telefonálás közben (még a másik oldalt nem kérdeztem hogy engem hogy hallanak, de nem jött semmi olyan hogy "hú, mi történt a telóddal, mert rosszul hallak").
A kihangosító szerintem lehetne hangosabb, ez a max csörgés hangerőre is igaz, de még szoftveresen nem buheráltam. Szerintem vannak benne még tartalékok.Hátlap csúszós tapintású, de az egész összeszerelés nagyon szolid, nem recseg-ropog sehol/sehogy.
Bocs, tévesen válaszoltam - nem neked akartam küldeni. sorry -
ghop
csendes tag
Hello All!
Csak hogy egy újabb lelkes fan hozzászóljon, én megnyilvánulok :-)
Tegnap érkezett meg az aliexpress-ről rendelt Star n9589 telefonom. Mostmár az új, fehér dobozban küldik, ami pont olyan mint az n9599-es doboza (lásd pl. itt: http://www.aliexpress.com/item-img/free-shipping-5-7-inch-Star-N9599-1GB-8GB-Note2-MTK6589-Quad-core-Android-4-1/929994997.html#).Ahogy kell, a csomagban ott volt a:
- készülék maga :-)
- 2 db 3600mAh akksi
- 1 db silicone case
- 1 db flip-case
- fülhallgató
- 1 db képernyővédő fólia.
- használati útmutató (hogy ez minek...?)
A telefon 1 GB RAM-mal és 8GB ROM-mal jött. (Persze ma már dobtam is bele a C10-es 32GB-os SD kártyát.)
Benchmark:
Android 4.2.1-el jött, out of the box 13 550 pontot nyomott Antutu 4.0-val.Első töltéssel egyelőre kb 1 napja megy folyamatosan, ebből WiFi estére ki volt kapcsolva, de volt napközben 1-2 óra 3G...
A GPS-t ma reggel próbáltam ki. Bekapcs, google maps indít és kb 40 másodperc alatt talált jelet! Nem is értem. Mindenhol azt olvastam hogy az első használat során hosszú percekig keresi a műholdakat. Lehet hogy benéztem és cellainformáció alapján lőtte be a helyemet a térképen, de ahhoz meg túl pontosnak tűnk (olyan 10-15 méteres pontossággal mutatta a helyemet). Mindegy, szóval ennek csak örülök.Azért van furcsaság is:
Csak 1 SIM-mel használom, és ha indítom/restartolom a telót akkor kiírja hogy nem találja a SIM-et, de közben hibátlanul regisztrál a hálózatra (T-Mobile) és működik ahogy kell. A hibaüzenet meg ott csücsül a tray-ben holott azonnal rácuppant a GSM hálózatra a telefon. Ez nem fáj, csak fura. És persze kézzel kell leszedni a hibaüzenetet mert magától nem veszi le.Ezen kívűl minden szuper egyelőre. Az üzemidő jónak ígérkezik így hogy az első kb 21h elteltével a normál szokásaim szerint használva is még 17% van az akksiban.
Az összeszerelés hibátlan, teljesen premium feeling. Nem vagyok klón-fan, de szerintem ugyan olyan érzés ezt kézben tartani mint a valódi Sammsung Note II-t. Persze nem emiatt vettem, hanem mert nagyon olcsó (191 USD volt, aka. kb 41k HUF) és mindent tud ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest