-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Üdv.
Felraktam a Lenovo a390-re cappa módosított CWM-ét. Ujrainditás után csak a lenovo felirat van. Mit csináljak vele? Már bevolt álogatva a teló, az összes appal ami kell.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap irtam a DHGate-es rendelés ügyben. A track szám RF-el kezdődik és ma jött egy ilyen infó:
17-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Ez mit jelent?
-
djrobaa
aktív tag
Nem tudom, hogy mennyire vág ide, de olvastam itt valamit a postázásról, hogy valami probléma van.
Egy hete rendeltünk a DHGate oldalról egy ilyen telcsit, de a Track infónál azt irja, hogy nem található ez a track szám. Singapore Post-os a track szám. Ilyenkor mi van? -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Lenovo A390-es telcsink. Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a játékok a külsö SD kártyáról menjenek? Particionálás szerintem nem oldható meg mert nem találtam hozzá semmit sem. Az a baj, hogy a belső tárhely csak 2gb és az Asphalt 7 illetve a Real Racing 2 már nem fér el, de ha átmásolom őket a 8gb-os SD-re akkor meg nem látja a játékokat a telcsi. Jólenne valami megoldás erre.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest