-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #39220 üzenetére
Igen, értem, jó nagyon amit linkeltél, de épp most sz0ptam be a tmallboxnál egy rendelést, és nem merek most csak innen rendelni. Sokat láttam akik minidealtól rendeltek, és nem nagyon láttam panaszokat. Szóval ha lehet innen rendelném. Am tényleg nagyon jónak tűnik amit ajánlasz!
-
Evita85
tag
Szerintetek a minideal szokott adni kupont a regisztráláskor? S ha igen milyet? Milyen összegben/százalékban? Illetve a minideal a megbízhatóbb vagy a pandawill???
-
megint én
őstag
-
Van egy MiniDeales Lenovo A660, ami nem ismer fel se régi, se új kártyát.
Volt valakinek ilyen?
Ha feldobunk egy új ROMOT az segíthet, vagy marad a visszaküldés? -
megint én
őstag
Nem tudnátok ajánlani valamit minidealról?
Mert amit tmallboxról rendeltem, az úgy tűnik zátonyra futott.
Ha valakit érdekelnek a részletek.
Szóval most midenképp minidealról szeretném.
Amit nem tudok, hogy mi az az A-gps, azt többször olvastam, hogy hiába van A-gps, mert csak ázsiában müxik jól.
Én a tepsiket pártolom inkább, olyan 5' körül. Jó lenne a nagy aksi is. És nem tudom, hogy mennyire számít 5'nél az, hogy 960*540 vagy 720p. Szerintem ekkora kijelzőnél már lehet némi javulást látni.
Olyan 200$ körülre gondoltam.Most így hirtelen amikre így laikusként szemet vetettem, és az ergonómiája is tetszős:
ThL W7S 5.7' EPO, HD, 2x2300mAhIocean x7 1080p, és valamivel olcsóbb mint a hasonló sablonra készültek.
Lenovo S750 Annyi, hogy bejön külsőre, és strapabíró elvileg...
Lenovo A830 ez nagyjából ugyan az mint a honlapon található többi 5'es "tucattelefon" csak annyi, hogy lenovo. (legalábbis én így látom)
Cubot phablet 5.8', EPO, 3600mAh, 6.22mm vékony(!), HD, IPS.
Előzőnek egy olcsóbb verzsönje.
Meg van még kisillió majdnem tök ugyan olyan teló, mint pl:
Star S5, N9500, x920, de estig sorolhatnám, meg sem néztem mind mert csak belezavarodtam.Viszont így a legvégére nem tudom meg éri-e a pénzét, de van itt egy ilyen:
Lenovo P780 Nekem nagyon bejön az ergonómiája, 4000mAh aksi és OTG támogatás.Meg amit még nem tudok, hogy ha Kínából rendelem, és nyit hazánkban márkaképviseletet a Lenovo akkor Itt is gariztathatom? Mert akkor az nagyon nagy pozitívum lenne!
-
okmaci
csendes tag
Nekem meg sikerült a kezembe fogni egy Lenovo A3000-t az MM-ben, teljesen meg voltam elégedve vele. Egy fehér volt kirakva nyomkodásra, pedig nekem inkább a fekete jönne be. Ja és a minideal 343 USD-vel szemben csak 200 EURO az ára.
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #39088 üzenetére
Volt már 3 féle töltőn, most elkezdte tölteni, de hogy őszinte legyek fingom sincs mitől.
Minideal, ez a 3. töltés, elsőnél semmi gond nem volt, egyelőre nem küldeném emiatt vissza...
-
kmisi99
addikt
válasz
CoolBoy323 #39080 üzenetére
Hiszek köszönöm. Csak annyira összevisszaság van, mert mindenki írt mindenkit. De neked hiszek elég rég benne vagy már a témába ahogy olvasgatok.
Minden minidealos cuccnál így van ez? Vagy csak a thl nek ilyen a garija?
-
kmisi99
addikt
Minideal ugye fél év garit ad? Illetve nincs olyan, hogy valamire több a gari pl gyártói vagy ilyesmi? THL W100 érdekelne mert kicsit homályos nekem hogy megy ez.
-
scream
veterán
Nincsen esetleg valakinek Minideal-re Lenovo A800-hoz kuponja?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s gyakran elveszti a térerőt, szívem szerint visszaküldeném minideal-nek. meg fogják vajon csinálni?
-
pusi1981
aktív tag
Pár kód minidealhoz:
Lenovo S750 229.99$ discount code 13aed
Lenovo P780 275$ discount code 14ed
THL W200 185$ discount code: 12eas
THL W11 249.99$ discount code: 121ED
-
bajaki
őstag
Na jókor akarok én is rendelni. Minideal-el valami nem OK. Nem is tölt be az oldal....
-
bajaki
őstag
THL W7S-hez most nincs esetleg kuponos akció Minideal-en?
-
Zeki
nagyúr
minideal
Lenovo P770 169.99$
Lenovo S750 229.99$ discount code 13aed
Lenovo P780 275$ discount code 14ed
THL W200 185$ discount code: 12eas
THL W11 249.99$ discount code: 121ED
JIAYU G4 Black 239.99$
Lenovo S820 275$
Lenovo A820 149.99$
Lenovo A830 176.99$
Lenovo K860I 1.6GHZ 339.99$
Umi x2 2g/32g 319.99$
-
albinolynx
senior tag
válasz
janakbacsi #38889 üzenetére
Gyorsan elszórtam az üzenetet a két email címükre is. Most kaptam választ, hogy holnapután tudják feladni és egyből kérdezték szeretnék-e addig várni, vagy kérem vissza a pénzt. Szóval egyelőre nekem pozitív. Megjegyzem nem szokott problémám lenni semmilyen eladóval sem (minideal, ebay, stb). Kopp-kopp, remélem nem marad abba a széria. (:
-
fi:zi'k
nagyúr
Jelenleg minideal-en legolcsóbb a THL W100? kuponkódot merre találom.
Ha jól láttam adnak hozzá egy flippes tokot is. Az milyen színű? Ez lenne az? -
válasz
ggeleven #38869 üzenetére
Félrevezetőnek tartom, mivel annyira szubjektív vélemények vannak, hogy azokból nehéz lenne egy összképet leszűrni.
Persze, ha pontozzuk, akkor más a helyzet. De pl nekem pandawillről volt 12 rendelésem az elmúlt 6 hónapban, akkor 12 véleményt kellene adnom róla, hogy reális képet kapjunk (bár 5 telefon volt, 7 tablet, így itt csak ötöt). Ugyanez igaz focalprice, minideal, antelife, aliexpress és még sok más oldalra is.
Akkor már inkább egy "melyik oldalról rendeljek Kínából" topic, mert annál jobban kidomborodik, ha épp megjelenik egy új és megbízható bolt, vagy ha egy régi hanyatlani kezd, mint pár számadatból (tegyük fel, minideal romlani kezd, akkor azt csak pár hónap múlva vesszük észre, mire a jó adatok leromlanak, míg egy fórumban az utolsó hsz-eket megnézve látható a változás.Ez is szubjektív vélemény...
-
chab7
addikt
Hát akkor remélhetőleg ez a P és a K széria? Bár itthon venni akkor is gáz lesz mert majd figyeljétek ki az árazást. Horror lesz. Van egy gyanúm, hogy pl jön a P770 (lehet a P780 első körben nem is) és a P770 lesz majd kb 60-70e. Kíváncsi leszek. A P770 a minidealnél most esett le 40e alá
Akkor egy újabb szösszenet a P780 infómorzsákból: kamera teszt
(#38832) anonym1s: A gorilla csak annyira jó, hogy nekem a Defy-n az van és most közel 2 évesen semmi karc nincs rajta pedig fóliát sem látott
Félek is hogy a jó kis lenovókon nem lesz gorilla. Legalábbis a P szérián. (S750-ben meg kicsi az akku.)
(#38833) KurtCobain: 5 colon szerintem is felesleges. T500-as thinkpadom 15 colos és 1680-as felbontás. Na ezen még látszana a különbség fullhd-n, de csak nagyon közelről.
Szerintetek mennyire lenne értelme nyitni egy P780-as topicot, hogy oda gyűjtsem az infókat és ne itt legyenek x hozzászólásonként?
-
outsiders
aktív tag
válasz
scream #38794 üzenetére
Enyém minidealtől van, nézz vissza a hozzászólásokban, sztem említették egy pár napja. Hírlevélben küldik mindig az aktuálisok ajánlatokat. Mellesleg másfél hét alatt megjött a mobil, ami azért nem semmi
Nem tüntetik fel a leírásban, hogy plusz aksi, fólia és gyári tok is van a csomagban a Beyond mellett is, nem csak a W8-nál.
A GG miatt meg ne aggódj sztem, dobsz rá egy fóliát és kész..... -
Vjankovics82
senior tag
a minideal chaten miért nincs fent senki? pedig dolguk lenne!
-
DGC
csendes tag
válasz
instantwater #38696 üzenetére
Most jött 2 iocean a minideal -ről és volt rajtuk magyar nyelv.
-
Tudna valaki egy iOcean x7 re Magyar romot? Úgy tûnik, az nélkül fog érkezni minidealrôl. A képen rajta van a Magyar, a leírásban nincs, és emailben azt írták, hogy a leíràsban lévô nyelvek vannak benne.
Nektek hogy érkezett? -
rebuilt
tag
sziasztok!
Kupon codeok ha kell valakinek priviben
Jiayu G4 fekete 239,99 $ -10$
Lenovo S820 279 $ -10$
THL W200 185 $
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4,2 5,0 hüvelykes IPS kijelző 14,99 $ kedvezményLenovo A820 150 $
Lenovo A820 okostelefon négymagos MTK6589 Android 4.1 4,5 hüvelykes IPS kijelző 8.99 $ kedvezményMinideal
-
Zeki
nagyúr
Mindig írtátok, hogy a tmallbox disznó, mert az árra hozzászámol 6usd postát, meg 4% paypal díjat.
Most egy Lenovo P770 esetében végigvittem paypalig, 181 USD lett az ár a kiírt 165 helyett, a minidealen 184usd az ár trükkök nélkül. Van 3USD különbség a kiírt 19usd különbség helyett.
Tényleg disznók a tmallboxnál. -
A kínaiak nagy része nem megy 900 on, de ezt már kb 2 milliószor kitárgyaltuk, hogy csak a vodánál van 900 as 3G, és az is csak kevés helyen.
Még annyit, hogy aki rendelt a minidealről X7et, annak volt benne magyar nyelv?
Mert a képen ott van a Magyar, de a leírásban nincs benne. -
csoki98
tag
ma rendeltem egy thl w8-at a minideal-tól és nem tudom hogy bepipáltam-e hogy rootolt legyen. meg lehet még azt nézni?
-
kcsa
veterán
Nyilván akciós minidealnél a G4 miután megvettem
Nem baj, így is elégedett vagyok
-
Zeki
nagyúr
Most jött a minidealtől:
JIAYU G4 Black 239.99$
JIAYU G4 MTK6589 Smart Phone Android 4.2 Quad Core 1GB RAM 4GB ROM 4.7 Inch 3000mAh Battery HD IPS Retina Screen Gyroscope- Black
10$ discount 123qaLenovo S820 279$
Lenovo S820 SmartPhone Android4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.7 inch HD 3G WCDMA 13.0MP
10$ discount 1234edLenovo K860I 1.6GHZ 358.45$
Lenovo K860i Quad-core Exynos 1.6GHZ 8MP 5inch IPS Screen 720P 2GB RAM
gift:battery+leather caseTHL W200 185$
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen
14.99$ discount code:12easLenovo A820 150$
Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
8.99$ discount code 3abedAmoi N828 168$
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
10$ discount code 33edThl w100 148$
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS
11.99$ discount 44ABED -
EczkE
veterán
Ma délután megjött a két hete Minidealtől rendelt Vowney V5 SG-vel!
-
Tutajos81
csendes tag
Sziasztok!
Minidealnél tudtok most valami coupon code-t?
Köszi előre is!
-
Vjankovics82
senior tag
Minidealon van most valami használható kód?
-
Atomcsirke
aktív tag
Minideal.net-re mindenkinek egy MySQL hibaüzenet jön be?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
barnam_ #38044 üzenetére
Én is minidealről rendeltem most és egészen tegnap reggelig annyi volt csak hogy kiküldve célországba.
Aztán ma reggel váltott és kiírta ,hogy megérkezett...alatta hogy vám elé állítva..és alatta hogy vámolás megtörténtNa mondom ez gyors volt
de most egy napja nem adták át a postának....gondolom holnap
-
Crytek
nagyúr
válasz
fateless #38075 üzenetére
Hát nekem a hibás cuccal panda semmit nem csinált.
Meg most is zajlik egy ügy a tablet topikba és szopatjak szegény vásárlót. Széttörve érkezett a sráchoz a tablet és nem cserélik hárítanak. Paypal adna neki refundot de feltétel küldje vissza a törött gépet a céghez. A pandawill meg nem hajlandó neki RMA számot adniIlyen cigány cégnél soha többet. Összeteszem a két kezem és hálát adok istennek hogy az onnan rendelt 2.tabletem tökéletes (mindenen lekopogja ahol lehet)
Akkor minideal-t kiprobálom.
Ők is kamu árat/megnevezést írnak a csomagra?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #37984 üzenetére
Szóval lásd az előző kommentem: Annyi lehet nagyjából a reális "lista"ár
, vagyishát minideal pl. $187 pár napja,
az Antelife pedig $184 volt kéthete (emez a 10 dodós gizchiná-s kuponnal és egy 5 percent Off akcióban, most persze 7 percent Off akció van).A focalprice-on szerintem G3 dualcore az az áru.
(#38055) GIJoe
Van G3-am és a focalprice.com-on "hátlap leszedve" fotó az olyan mintha ezt látnám, viszont a G3S-nek
Sim1 és Sim2 felirat van a slotok fölött. -
andatti
senior tag
válasz
barnam_ #38046 üzenetére
Érdekes ez a kódhasználat...
antelife oldalán ezzel a kóddal gw200u17 182,99 $ + díj itt is a nyomkövetés...
A te kódod meg a minideal-ra szólt...
Tovább nézegettem a fórumokat, háát, ott is az aksit emelték ki fő hibájául, érdekességképp volt, aki spanyolwebshopból rendelte meg, kb. 2 hét szállítással...
-
BaginZe
tag
Minideal-nél Katherine a legnormálisabb.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #37996 üzenetére
Hátha valakinek szüksége lesz a későbbiekben, Joyce a minidealtől ma végre elküldte napi 2-3 nyaggatás árán a több nyelvű (multilanguage) tisztított official romot tyúklábak nélküli verzióját. Egyszerűen vissza lehet rakni, ha valamit nagyon elrontunk, kipróbálva tesztelve, van benne magyar, és kínai appokat se találtam.
THL W7S, 4GB version - 268.43M
ThL_W7.130516.JB42.V12.HD.EN.COM.8P32_MT6589_Cam3H2.rarTHL W7S, 8GB version - 272.47M
ThL_W7.130518.JB42.V12.HD.EN.COM.8P64_MT6589_Cam3H2.rarEgy kép a verziószámról:
-
janakbacsi
őstag
márciusban vettem minideal-től 2 db jiayu g2s telefont, egyik sem akar műholdat találni. érdemes ezeket visszaküldeni? meg fogják javítani?
-
BullZeye
veterán
Ha Minidealtől kell valami infó, vagy akármi, akkor kerüljétek meg Joyce-t, és menjetek rögtön Katherine-hez.
Joyce csak azt hajtogatta "no rom, no rom, no email, no email"
Katherine pedig 2 nap alatt elküldte a romot ami kellett.
(vagy legalábbis remélem, ha letöltődik felrakom, aztán kiderül)
-
kiralyroli
tag
válasz
Vivii18 #37757 üzenetére
Nekem Lenovo A800 van. A660-at akartam rendelni, meg is rendeltem de már nem volt készleten így módosítva lett a rendelés. Nem bántam meg végül hogy ezt rendeltem mert nem rossz készülék. A Gps nem valami jó de szerintem csak én szívtam meg vele nem hiszem hogy típushiba lenne. 106$ körül van most az ára Minidealen.
-
BullZeye
veterán
válasz
akos727 #37699 üzenetére
(#37698) GIJoe
ez sajnos csak qhd, az már picit kevés, meg félek, hogy butított proci van benne emiatt, hogy qhd.(#37699) akos727 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Ez nem rossz, csak fehér minidealen épp nem tartható(#37700) CineDOG1 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Nem tetszik neki ez a kocka dizájn -
BullZeye
veterán
Viszont 5"on az összes telefonjuk ami minidealen kapható az QHD, HD telefonjuk csak 5,3"on van, azért ez is röhej.
és ezek mind 2050-2150 mAH-ok.
Páromnak keresek 5" HD telefont.
ZTE987, Vowney V5, THL W200, Umi S1, Star S5 Butterflyon felül van még említésre méltó telefon 200$ magasságáig?
-
icons
addikt
Ha kereskedő lennék, akkor én inkább most árulnám 40 dollárral drágábban, mint azt a minideal is teszi. De mivel feltételezem te sem tudod pontosan, hogy hogy és mennyiért veszik, ezért badarság lenne bármiféle kijelentést tenni, hogy pénzügyileg mi éri meg nekik.
Mindenesetre a minideal már most árulja, míg Pandán legalább egy hónapot kell rá várni. "Határozottan állítom, hogy tény, tény, tény", ahogy egy kedves barátunk énekelte ezt meg
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #37625 üzenetére
Ez mindegyik minideal-es telónál van így, vagy csak a G3S-nél?
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal-nél fél év az ingyenes gari, után fél évig még garis, de a posta költség a vevőt terheli.
6month free, after 6month you have to pay shipping cost
Én legalábbis így értelmeztem!
De tmallbox-tól rendeltem, meglátjuk, remélem nem lesz gond
-
CoolBoy323
nagyúr
Agyam eldobom a kínaiaktól komolyan!
Most már minideal-nél van fekete silicon tok... pár napja amikor kérdeztem, akkor úgy mondták, hogy nem is valószínű, h lesz már...
Kezd tele lenni a
töhócipőm mindegyikkel -
GIJoe
addikt
+ Shipping Cost + talán paypal fee. 185-189, miért lenne jó ár?
+ szerintem ez a webshop sem túl népszerű valamiért179 a minidealen egyébként...
Egyébként nem tudom h megfigyeltétek e, de kb 12 óránként valaki bedob egy linket hogy az milyen jó, és mindig vagy a minideal, v a mixesdhop v egyéb jól bevált oldal lesz a nyerő, közte sok felesleges kommenttel magyarázkodással
-
milestone
tag
Egy rövid beszámoló: 4 hete megrendeltem és 2 hete megkaptam egy Iocean X7-et a Minideal-ről és egy Cubot A6589s-t a Geekbuying-ról. Mindkét webshop-pal elégedett vagyok, a MD azt küldte amit ígért, a GB küldött egy USB-s valamit és egy 2. akkut ajándékba (bár az hibás
. Nem volt rejtett költség (PP fee, posta).
Az X7 külsőre és szoftveresen nagyon tetszik, a kijelző gyönyörű, egy élmény nézni, méretre kézbeillő, formás, jó anyagokat (nem fényes, csúszós anyagokat) használ, sebessége megfelelő. Mobilhoz képest nagyon jó képeket és videókat készít. A FHD kijelző egyben hátrány is, mivel majd' minden program esetén a betűk nagyon aprók, nehezen olvashatók. Számomra ez gond. A GPS viszont pocsék, nehezen talál jelet, nem is nagyon tartja meg. Nem tudom, hogy ez hardveres gond, vagy szoftveresen orvosolható. Próbáltam már mindenfélét, Mobile Uncle Tools-t, Faster GPS-t, de nem nagyon segített. Napi ingázásra (is) használom (a Waze-t), nem való erre. Gyakran leugrik az útvonalról, össze-vissza forog, nem tudja hol van. Hanggal is gondok vannak, a mellékelt headset-tel nem hallanak engem. Az ARC S-em fülese nem jó hozzá (asszem a Sony sajnos egyedi szabványt használ), ami meglep, hogy a ZTE Blade fülese is csak akkor jó, ha benyomom a felvevő gombot. Nagyon tetszene, de a fentiek miatt azt hiszem megválok tőle.
A Cubot (5,8") esetén ellenben jó a GPS, gyorsabb (nagyon is pörgős), akkuja bivaly (3600-as), a képek hát nem olyan rosszak, viszont batár nagy és nehéz (kb. 230g). Használt anyagok fényes, csúszos műanyag, nem kézbeillő. Hang jobb, de nem elég jó és hangos (ez sem).
Egy éve váltottam a 3,5"-os Blade-ről a 4,2-es ARC S-re (rövid ideig volt egy Defy is), akkor ez utóbbi túl nagynak tűnt, el akartam adni. Most olyan aprónak tűnik... A Cubot kijelzője - bár IPS-nek hirdetik - szerintem nem az, vagy egy gyengébb minőségű.
Egymás mellé téve a Blade-t, az ARC S-t, az X7-et és az A5869-et, elég látványos a különbség. A Sonynak is (pedig az sima TFT) sokkal szebb képe van, mint a Cubot-nak. Az X7 betekintési szöge és a kijelző minősége toronymagasan veri az összeset (bár a Sonyt nem annyira, elég hasonló).
Szóval egyik sem az igazi... -
-
PREM1Z
tag
Thl w100, Bedove hy5001 megrendelve minidealtől
Tracking számot már az első nap után megkaptam
Legyen róla cikk? Már csak nekem kéne segítség erre mert saját magamnak nemtudom eldönteni milyet vegyek.
GT-i9502 QHD miatt talán nem venném meg akárhogy is hasonlít az eredetire
Umi S1 ez lenne főleg a választás,de szoftveres gondok vannak vele rendesen ahogy olvastam
iNew i3000 myaudios változatát fogtam a kezembe tetszetős csak a gomb miatt nem kéne
esetleg meg még a vowney v5
Szerintetek melyiket érdemes választani? -
BullZeye
veterán
Minideales romokat be lehet szerezni valahonnan? Vagy ha kérek tőlük egyet vajon lesznek olyan rendesen, és adnak is?
-
imicip
csendes tag
válasz
BullZeye #37387 üzenetére
Mivel engem is érint az ilyen nagy kijelzős telók témája (az asszonynak nézem), rápislantottam a minideal-re,
és ezt ígérik a csomagba:Package
Size 188 x 107 x 60mm/7.23 x 4.11 x 2.30 inch
Weight 718g
Accessories 2 x 2300mAh Battery
1 x 3.5mm Earphone
1 x USB Cable
1 x Charger
1 x Screen Protector
1 x Back Case
1 x Cover Case
1 x User ManualSzóval szilikon nincs.
Olvasatom szerint meg vagy elégedve a telóval (kivéve a közelségérzékelő), de érdekelne, hogy a home gomb mellett meg van-e a két érintésérzékeny gomb.
-
BullZeye
veterán
válasz
tboy93 #35853 üzenetére
Szia
Egy gyors kérdés, honnan rendelted a THL W7-et? Kaptál te hozzá szilikon tokot? Vagy csak bőr ráhajtós tokot és egy kemény műanyag tokot?
ez privátba akart menni, de most már mind1
el megy azért privátba is
Amúgy ez másoktól is kérdős, mert határozottan emlékszem, hogy szilikon tokot írták minidealen, de most közölték, hogy már pedig ők ilyet nem ígértek...és nem vagyok otthon, hogy megnézzem prt screent.
-
CoolBoy323
nagyúr
Valószínű többet fogyaszt a 6589 mivel 4 magos, Cortex A7-es magok vannak benne amik kifejezetten alacsony fogyasztású processzorok, ilyen céllal lettek kifejlesztve, GPU is sokkal jobb, én biztos ezt venném.
Most akkor többet vagy kevesebbet eszik szerinted?
Szvsz kb egálban vannak, de a sebesség miatt mindenképp a G3S-t venném, nem is kérdés, főleg h G3 nem olcsóbb annyival, h megérje a gondolkodást is egy fél másodpercig is
Ja, ide nem írtam még: Minidealnél fél év gari van a G3S-re, nincs fekete szilikon tokjuk, csak zöld, és nem is tudják mikor lesz... sose?!
Tmallbox garijáról tud valaki valamit?? -
BullZeye
veterán
válasz
ouzohuto #37295 üzenetére
Nagyon NAGYON hiányzik a TPU Silicon Cover
mert oké, hogy adtak hozzá egy szép nőies virágos kemény műanyag tokot (pedig szilikont ígértek), de ha leesik az semmit nem véd sajnos, max a karcok ellen, és fogása sincs túlságosan, mert hát na műanyag...
(#37303) sfbukfenc
Ritikülömbe sajna nem fér, úgyhogy nálam marad a zseb, viszont ott egyenlőre minden gatyámba elfér úgy néz ki. viszont az előző telefonhoz képest ez tokkal együtt 240g (1,5x tömeg), ami jelentős súlytöbbletet jelent.Viszont egyenlőre imádom a telefont, gyors, Epic Citadel 56 FPS átlag High Peformance, akadások röccenések még az alap launcheren se tapasztaltam, és tényleg az eddig átlagosnak tűnik 4" telefon hirtelen játék telónak tűnik.
Alapból volt rajta fólia, amin csak egy buborék van, úgyhogy marad még egy darabig, meg adtak mellé egy pluszt. Nagyon szép és igényes a töltője, de sajnos csak 500mAh, úgyhogy az marad a régi.
Ja igen, Minideal ígért fűt fát, de még rootlva sincs, szerencsére találtam egyet orosz fórumon, és szerencsére CWM-el együtt fel is került már.
-
daved14
tag
válasz
Ed3r_X_ #37261 üzenetére
Na előbb megkaptam a Vowney V5 öt minideal-röl szerintem nagyon jó kaptam a csomagba 4 fóliát na meg rendeltem hozzá tokot is! Egyedül az eu átalakítót felejtették ki a töltőhöz... de ez van! Amit igy egybül megtaláltam a vaku az ami nagyon gyenge, de a kijelző kárpótol mert simán veri az Xperia T-t...
Ja és bocs nem válaszolni akartam..
-
BullZeye
veterán
válasz
joiner007 #37196 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy valami speckó JB-es kamera program, amivel ilyen szép képeket lehet csinálni
(#37201) sasa311
Ne haragudj, de ez nem a kínai shop hibája, ha a VÁM visszafordítja bármilyen indokkal a csomagot. Az a te felelősséged egyedül!
Miért az Ő hibája lenne? O.o Komolyan kérdem, mit tehetett Ő, hogy visszafordították a csomagját? Gondolom nem drogot rendelt minidealről.... -
laolaj
aktív tag
Hali all.
Lenne egy ilyen problémám, tudom, hogy nem ez a topic de ide is tartozik.
Van aki már a Minideallal ilyenje volt, hogy a vámon vissza fordították és a payen visszaigénylést kért!?Megy a levelezgetés. Most valahol ott tart a dolog, hogy majd ha vissza ért. De ők nem linkelik be az egész infot amit a trakingnummer mutat.
-
akos727
senior tag
Hurra, megjott az UMI X2 turbom
Nagyon jó cucc, nagyon gyors, minőség is nagyon rendben van
Minidealtől érkezett, 12 dolláros érték, giftként, home and garden témában
-
fuze
őstag
A kínába visszaküldött G3S-em végre célországba megérkezett státuszba került. Ilyenkor már át tudják venni a postán? Nekem 3 napja van ez az állapot, viszont egy fórumtársnak már 10! (bár nem ugyanonnan rendeltünk) Nekem minideal.
-
-
Aksomatic
senior tag
A ThL W200 minidealen in stock!
[link] legalábbis az oldal azt írja -
outsiders
aktív tag
Sziasztok, csatlakozok a táborhoz hamarosan egyy thl w8 beyond társaságában a minidealtől
Ennyiért nem lehetett ott hagyni
5colos Full hd t-s proci 225ért verhetetlen sztem
Iocean x7-hez minidealen lehet venni 3000es aksit is azon is elgondolkodtam, de nem jött be a kockás forma. Remélem nem bánom meg
-
pusi1981
aktív tag
válasz
Bruni20V #36869 üzenetére
07.02 rendelesem statusza.
Minideal Jiayu G3s fekete
RFxxxxxxxxxSG
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2013.07.06
16:27
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.07.10
06:44
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedurePostan azt mondtak hogy biztosan megkapom meg a heten. /Miskolc/
Ebbol nagyon jol jottem ki .
-
blueye
veterán
JIAYU G4 Android 4.2 Smart Phone MTK6589T Quad Core 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP Camera
Special price is 329.99$(SG Post)ZTE V967S MTK6589 Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD Smart Phone
Special price is 169.99$(10$ discount 113ABED)UMI X2 Smartphone 5.0 Inch 1080P FHD Screen 1G/16G MTK6589T 1.5Ghz Quad Core Android 4.2 - Grey
Special price is 249.99$Lenovo S820 SmartPhone Android4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.7 inch HD 3G WCDMA 13.0MP
Special price is 295$Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim
Special price is 244$(10$ discount 13aed)iocean X7 Black MTK6589T Quad Core 5.0" IPS Screen Android 4.2.Smartphone
our price is 229.85$(SG Post)Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 499$(Nillkin case as gift)ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- Gray
Discount price is 224.99$(35$ discount 11mini)ThL W8 Beyond MTK6589T 1.5GHz 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2- White
Discount price is 224.99$(35$ discount 11mini)Lenovo A660(green arrive)
Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 118.5$(root and install mulit-language)Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
Special price is 179.99$ -
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok valami olyasmi stílusú telefont mint a Htc One (kinézetre) vagy valami fémes tetszene leginkább, ez a htc vonal, árban 40-50kig bezárólag és 4 magos ips kijelzős telefon lenne a legszimpatikusabb, valami jobb minimum 8mp-es kamerával persze ha megoldható ennyiért
Egyelőre még csak szemezgetek velük de ilyet nem találtam még (a minidealen kerestem, az a legszimpatikusabb oldal).
Köszönöm a segítséget előre is -
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Tervben van egy ilyen kínai telefon megvásárlása.
A keret kb 25 ezer Ft.
Nézegettem több telefont is, többek között ZTE V970 és Jiayu G2 volt amiket találtam.
Ezek elég jónak tűnnek. Öcsémnek venném, a lényeg, hogy legalább annyit tudjon mint a mostani Blade-em vagy egy kicsit többet.
Tudtok esetleg ebben az árkategóriában vmi hasonlót/ jobbat ajánlani?
Bőven elég a 2 mag, nem szükséges a 4 és lehetőleg ne 5" os legyen.
Az 512 es G2 már $90 antelifen kuponnal, de inkább az 1GB Rammal néztem.
Kupon kódokat tudtok esetleg ezekhez a telókhoz mondjuk minidealre?
Minidealen vagy tmallon rendelnék, az antelife a kuponos ár miatt játszik még esetleg.
Előre is köszi! -
válasz
CoolBoy323 #36696 üzenetére
Minideal-en csak félév gari van, de ezt leszámítva nagyon korrektek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest