- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_ #52283 üzenetére
Látom nemcsak az aláírásodban köszön vissza a Bioshock: Infinite...
(#52386) Outlander: szerintem a jogi szabályozás arra az esetre vonatkozik, ha már vissza is éltél ilyen eszközzel! (Tehát valóban lefotózod a titkos iratokat-tervrajzokat. Ráadásul az ilyen helyeken már a bejáratnál ki van írva, hogy tilos fotózni, meg hasonlóak, SŐT! el is koboznak minden ilyesmit. Namost ha nem veszik észre a karórádat és nem szólsz róla, akkor az más kérdés...)
+ szerintem manapság már nem népszerű ez a James Bond-os stílus: minden digitálisan van tárolva, így inkább a hackerek törnek be és szipkázzák le a szerverről az anyagot.
Az aláírásod csak nem a Rontó Ralph-ból van?
-
HisHis
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #52347 üzenetére
Tegnap újra kipróbáltam a Droid tools progit. Root jog megszerzése után egyből felajánlja a rom mentését, majd a betömörítését, majd a cwm-mel csinálna valamit.
Még egyet megnézhetnél: a droid tools könyvtárában van egy log.txt file, abba van-e ubifs.Egyébként a Flash Tools logja nekem itt van c:\ProgramData\SP_FT_Logs\
A hibakódod ott lehet hogy kivan részletezve. -
HisHis
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #52343 üzenetére
Akkor sajnálom, megállt a tudomány részemről
Pedig ez az eset nagyon egyezik amit linkeltem az ubifs-ról.
Ott ugye azt írja, hogy 6572-es telefonnál találkozott mostanában ilyennel. Tied is az ha jól emlékszem.
Meg azt írja, hogy lehetetlen (amíg nincs ubifs szupport) CWM-et rárakni.
Meg azt írja, hogy ha ilyen blokkot felül írsz flash tool-al, akkor téglásítod a telefonod.Én evvel kapcsolatba kezdenék el keresni a helyedben.
-
HisHis
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #52315 üzenetére
Telefon Scatter file tartalma egyezik a megszerzett Rom scatter file-val?
Ha csináltál scatter file-t a telefonodról, akkor volt benne ubifs file rendszer?Factory mode ban elindul a telefonod? (kábel ki, aksi ki, aksi be, hangerő le+bekapcs, a bekapcs elengedhető x másodper után. Mert ha elindul, akkor MTK droid root n tools programmal lehet leszedni és megnézni a scatter file-t, sőt újra próbálnák még menteni egyet a Rom-ról
Flash tool-ban én ezt találtam legújabbnak: SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 (de félek nem evvel van gond)
-
szabos
tag
válasz
Ed3r_X_ #52301 üzenetére
Nekem is ez a gondom egy Huawei G700 -al, romot lementettem, de a flashtool nem rakja vissza a teljes romot, csak a recovery-t sikerült hál' istennek. Két napig volt tégla az új telóm. A G700-hoz van gyári telepíthető rom, a haierhez nincs valami, amit update-ként lehet felrakni a gyári recoveryből?
-
RVR400
veterán
válasz
Ed3r_X_ #52096 üzenetére
Próbáld meg ezzel a driverrel
A Windows eszközkezelőt nyisd meg, amikor rádugod a telót, hogy lásd, ha véletlenül beugrik, és akkor be tudod neki ezt tallózni. Amúgy meg egy full gyári ROM-ot kellene szerezned, mert anélkül így valószínűleg nem fogsz előre haladni. -
RVR400
veterán
-
Indiant
addikt
válasz
Ed3r_X_ #52047 üzenetére
Esetleg, mivel a dropbox-os linkek nem élnek: http://www.4shared.com/zip/r7GPf3p9/hw-w718_original_android_403_v.html
..sajnos ez 75-ös.
Sorry. -
Indiant
addikt
válasz
Ed3r_X_ #52037 üzenetére
Hátha ez segít neked:http://www.pandawillforum.com/showthread.php?15127-How-to-Root-Haier-W718
-
csibe1
addikt
válasz
Ed3r_X_ #49692 üzenetére
Egyik ismerősöm is beleejtette a stégről a Balatonba az 5110-esét.Elvitte egy maszek boltba kipucolták, semmi baja nem volt.Ott mondták neki, hogy az újabb telefonoknak ez betette volna a kaput.
Mostanában, a minőségi - húzza ki a gariidőt féle - gyártásnál nem kell azon meglepődni, ha egy kis fürdés beteszi a kaput egy telefonnak.Másrészt ezekben a telókban jóval finomabb alkatrészek vannak, mint a sima nyomógombos telefonokban. -
bajaki
őstag
válasz
Ed3r_X_ #49607 üzenetére
Nekem eddig nem voltak gondjaim a 6589 sebességével, szóval ez most annyira nem szempont. Bőven elég nekem az a teljesítmény amit az MTK nyűjt.
Igen kijelzőben jobb a Haier, de még ez sem dönti el nálam teljesen a mérleget. A 4,5"qHD-val is jó szerintem még.
Az IP védelem és az olcsóság ami tényleg a Haier felé húz. De nem sokkal olcsóbb és az IP védelmet is mellőzni tudom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #49334 üzenetére
Jééé... valóban!
Eredeti Haier W718
Új verziós W718
Ezen már az újabb android van.
Akkor nem értem miből tartott volna magyart rátenni. -
-
RVR400
veterán
-
-
-
andatti
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #44259 üzenetére
én árról nem írtam... amúgy tényleg jó teló... a kívánságlistával el tudtam volna fogadni 180-200 $ környékén is... legalább 2500-as aksival, + amiket felsoroltam, és akkor elmondhatnánk, hogy igen, 5 col alatt is van minőségi, jó hardveres telefon... befejeztem, mert szétoffoljuk a dual sim-es topicot egy sima sim-es teló miatt...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #44130 üzenetére
én sem tudom meggyőzni magam, h adjak ki érte ennyit...
lehet sima G2 lesz a befutó, csak az nem tetszik, nagyon samsung kopi, amit utálok
@Keeperv85: nincs 4"os 4 magos telefon
így csak 2 magosok játszanak...@crgriseus7: mininél van 2db készleten, most mondta az egyik csajszi
és fekete G2 is van (512)
-
bigrock
addikt
válasz
Ed3r_X_ #43615 üzenetére
Kollégám S2-jében Yamaha audio chipset van, szerintem, a G4 megveri mind hangzásban, mind dinamikában. Xears TDIII fülesem van, tehát jól kijön a különbség. Véleményem szerint a Yamaha név még nem feltétlenül garancia a jó hangzásra,bér lehet, hogy azóta javítottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest