Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye
üzenetére
Szerintem egy nőnek másfél másodperc után el kell döntenie, hogy valami tetszik neki, vagy nem, konkrétan kézbe vette őket és azt mondta, hogy a W200S hátlapja nagyon szar és a telefon is ronda, ezzel le is tudta. Nem nőknek való, ettől még jó telefon.
Update. Úgy néz ki kifogtam az első hibás telefont, sajnos reggel képernyő feloldásnál az Iocean-nál azt tapasztaltam, hogy önálló életre kelt a hangerő gomb. Akksi kivétel után már nem tudom bekapcsolni a telót, mert a factory módba lép be és ott folyamatosan lefelé mozog a kijelölés, gondolom a hangerő le lehetett hibás. A gomb nincs beragadva, tehát kapcsoló hiba lesz. Ettől még a telefont mindenkinek ajánlom, mert szuper, jövő héten vissza is küldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Gaming notebook topik
- Flint 2 OFF topik
- Villanyszerelés
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi