Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
válasz aytukabozs #83132 üzenetére
Szerintem kb ugyanott lennék vele, mint egy 65 dolláros külföldről rendelt telefonnal áfa meg egyéb ügyintézések után.
Ez meg fél óra alatt megvehető, nem kell várni, és ha baja van nem kell postázgatni a világvégére meg emailezni.
Persze nem egy csúcsteló, de ha telefonálni lehet vele normálisan és bírja az akksi is a strapát, akkor bele mernék vágni, azért a 6572-es proci 512MB RAMmal még egy közepesen gyatra optimalizáció mellett is simán elég email olvasásra, ad-hoc neten megkeresni valamit típusú böngészésre.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Gercsa
senior tag
Akai Glory G3 telefonról van valakinek információja, személyes tapasztalata?
Specifikáció alapján nem tűnik rossz vételnek, kérdés persze mennyi szoftveres hibája lehet.
4" 800X480 kijelző
MTK6572
512MB RAM
4GB ROM
2000mAh akksi
és persze dual SIMItthon kapható, magyar nyelvű szoftverrel és 1 év bolti garanciával 20e HUF.
-
Gercsa
senior tag
Megnéztem közben az iPhone 2G specifikációit, mert fogalmam sincs a konkrét bitrátákról.
Szóval az Edge technológiát használt, ami gyorsabb mint a Gprs.
Ezek a kínai csodák nem tudják ezt az Edge-t?
-
Gercsa
senior tag
Mondjuk én egy értelmes ismeretterjesztő jellegű vitát meghallgatnék a kínai 2G telefonok és főleg azok internet sebessége kapcsán, ami nem csak abból áll hogy leszarozzuk a 2G adatforgalmat.
Iphone 2G-n például engem nem idegesített a mobilnet sebessége, amire kellett elég volt.
Ha hibalistát kelle utólag írni róla akkor az utolsó helyen lenne az adatforgalom lassúsága.Szerintem lenne az az árkülönbözet ahol elgondolkodnék egy ilyen telón, de az nem 10 dollár lenne.
-
Gercsa
senior tag
válasz CoolBoy323 #62415 üzenetére
Nincs igazad.
Az ÁFA visszatérítés és a költségleírás is csak abban az esetben jogos, hogyha a vizsgált tétel a cég gazdasági tevékenységéhez kapcsolódik.
Attől függetlenül, hogy mi a gyakorlat a valóságban, ez amit te javasolsz nettó adócsalás.
Szvsz. egy telefon ráadásul nem egy golyóstoll vagy egy pár nyomtatópapír amit gond nélkül hazaviszel, van IMEI száma, beazonosítható a benne használt SIM kártya és annak használója.
1 szó mint száz, ez ne legyen fórumtéma, szerintem te is jobban jársz ha törlöd, mint ha büntit kapsz érte.
-
Gercsa
senior tag
Láttam most a Tmall-on, hogy ZTE 889m csak valami 66 dodó.
(Tudom vannak ott plusz költségek, de most 5% kedvezmény is)
Tudtok ennél jobb ajánlatot most a 80 dolcsi alatti szegmensben esetleg?
Netán van valami gáz ezzel a telóval, hogy ennyire lement az ára?Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest