- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Lehet ezt nem ide kéne írnom, de nem volt jobb ötletem.
Pár napja vetem 1 Jiake jk11 telot, van vele pár gondom, de a legtöbb problémával megtudtam barátkozni, végül is 30 000ft-ért jó lenne ez. Antutu 17 000pont, eddig nem sikerült olyan játékot rá raknom ami ne ment volna akadás nélkül. De az akkuja semmit se ér, így jelenleg számokra használhatatlan, fél napot se bír ki, de nem értem hogy miért nem, hisz előző teloim akár kisebb akkuval is tovább bírták! Esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond?Ma volt az első nap hogy elvittem melóba, reggel 6kor szedtem le a töltőről 100%-on, 13:45-kor már csak 34%-on volt, úgy hogy nem telefonáltam, kb 30 percet neteztem és 15percet játszottam, ezt a fél órát leszámítva az adatkapcsolat ki volt kapcsolva, se 3g, se edge, wifi, gps stb minden ki volt kapcsolva! Wifi még otthon reggel ment kb 10 percet de nem volt használva csak be volt kapcsolva, munkába is kb 5 percet ment néztem van -e szabad hálózat a közelbe de nem volt aztán kikapcsoltam. Fél 3kor már töltőre kellet raknom!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest