Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Novemberi techmontázs
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Koga777
tag
válasz
razzorr
üzenetére
Én az Alarm Klock-ot használom már tavaly október óta, eddig mindig ébresztett, ha kellett.
-
Canonfan
senior tag
válasz
razzorr
üzenetére
Nekem is gondom volt az ébresztővel, én már egy ideje az Alarm Clock Xtreme Free-t használom, részemről meg vagyok elégedve vele,
bár 100%-osan megbízhatónak ez sem mondható sajnos (legalábbis nálam) mert 3-szor előfordult hogy nem ébresztett, a kb 2 hónap alatt mióta használom, így én is tartok tartalék ébresztőt, a régi telefonom személyében (Nokia E51) az megbízhatóan ébreszt,
de másnak nem volt gondja vele, és 2 hónap alatt 3 sikertelen ébresztés szerintem nem annyira vészes, szerintem egy próbát mindenképp megér... 
-
ben11
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Biztosabb ha veszel egy külön ébresztőt, én sem bízom magam többet telefonra.
De ha ragaszkodsz hozzá: Alarm Clock Plus, van benne matek, csak akkor kapcsol ki ha megoldod..
Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
bár 100%-osan megbízhatónak ez sem mondható sajnos (legalábbis nálam) mert 3-szor előfordult hogy nem ébresztett, a kb 2 hónap alatt mióta használom, így én is tartok tartalék ébresztőt, a régi telefonom személyében (Nokia E51) az megbízhatóan ébreszt,
de másnak nem volt gondja vele, és 2 hónap alatt 3 sikertelen ébresztés szerintem nem annyira vészes, szerintem egy próbát mindenképp megér...