- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én is kipróbáltam ma a gugli navit.
Tulajdonképpen nem is rossz. Ami nem jó benne, azt előre tudtam, nem ért meglepetésként.
Jó, hogy valóban működik navigáció közben minden adatkapcsolat nélkül. Egyedül az úticél megtalálásához kell adatkapcsolat. Gondolom a google keresőt használja ehhez, és ahhoz internetkapcsolat kell. Persze előre le kell tölteni a szükséges térképrészleteket, ellenkező esetben út közben kell letöltenie.
Ami viszont nem tetszett, az a térkép. Sajnos a Google a Tele-Atlas térképeit használja, ami Magyarországon igencsak kihívásokkal küszködik. Pl. Nyíregyházán a szép új atombunker plázánk már 3 éve megvan, de a térképen még a régi úthálózat szerepel. De pl. az M6-os, vagy M31-es autópálya már megvanEzek szerint csak a felkapottabb helyeket frissíti a Tele-Atlas.
A próba során próbáltam "szivatni" szegényt, azaz szándékosan nem arra mentem, amerre mondta, de gyorsan újratervezte az útvonalat (igaz, csak 4-5km volt), adatkapcsolat nélkül is.
Viszont beállítási lehetőség csak annyi van, hogy autópályák, fizetős utak ki/be, illetve párféle alternatívát hajlandó felkínálni. Kábé ugyanaz, mint ami a google maps-ban is beállítható. Legalábbis egyelőre. Kíváncsiam várom, hova fejlődik.Röviden összefoglalva a szoftver létezik, működik, kis odafigyeléssel adatforgalom nélkül is lehet használni, és ha a GPS-ed bedöglött, de sürgősen indulni kell egy messzi, ismeretlen tájra, akkor szükségmegoldásnak megteszi. De azért egy kimondottan navigációra készült vasat, amin ráadásul IGO fut, nem tud pótolni.
Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest