Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"kevés a tárhely"
Én is ezzel szívok, pont most. A 180 megából (Galaxy Ace) a telepített alkalmazásokat kábé 60 megáig tudom összeszámolni, és mégis csak 25 mega szabad van. Végignézem, tudok-e gyorsítótárat törölni, de egyik alkalmazásnak sincs gyorsítótára.
Újraindítottam a telefont, és rögtön 77 mega szabad helyem lett.Ez most akkor ilyen windowsos javítás volt?
Lépjünk ki, lépjünk be, hátha jó lesz? Arról volt szó, unix alapú rendszeren ilyenre nincs szükség
Lehet, hogy Bill Gates 15-20 évvel megelőzte a korát, amikor a Windows 3-nál már ilyet mondott?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest