- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Aktív témák
-
desolator
senior tag
válasz
joe357 #45734 üzenetére
Az érdekes. Megmondom őszintén töltés alatt még nem próbáltam mert van rendes navim a kocsiba csak séta közben, de szerintem csak nálad lehet valami bug mert akkor senki nem venné meg tőlük a progit ha ez jellemző lenne. Most ki is próbáltam asztali töltővel a Navigont és nekem tölt közben..
-
desolator
senior tag
Sziasztok
Kezdő android felhasználóként egy egyszerű kérdésem lenne: Ha vettem egy androidos telót (zte blade, telenor) és azon szeretném frissíteni a rendszert hivatalos módon, akkor azt csak a telenoros frissítéssel tehetem meg? Vagy ilyenkor a gyártó oldaláról is le lehet tölteni a frissítést már ha van?
-
desolator
senior tag
Segítsetek légyszi!
A hülye fejemmel átadtam az irányítást egy kis b.zi programnak
Leszedtem az "exchange exmail" nevű progit, amivel beállítottam a céges levelezésem, de csak úgy tudtam, hogy ha egy csomó mindenhez elérési jogot adtam neki. Ezt meg is tettem (tudom, hülye voltam) majd mindenképpen kellett a képerényfeloldáshoz is valami védelmet választanom. Így már azt is csak kóddal tudom felnyitni és ezt sem tudom kiszedni mert a program nem engedélyezi, továbbá magát a programot sem tudom letörölni, mert azt írja amikor rámegyek, hogy eltávolítás, hogy "nem sikerült eltávolítani". Hogy a p.ába tudom ilyenkor letörölni??
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest