Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
Aktív témák
-
punky10
addikt
Sima Play-en is működik.Két gmailes cimem van,egy régi,és egyet csináltam a tablettnek.A tablettel felléptem mindkettőre.Belépek a Play-re,kiválasztom a telepiteni kivánt appot,alul már ki is irja,hogy mindkét készülékkel kompitibilis-e a program,vagy csak az egyikkel.Ha mindkettővel,akkor a telepités gomb megnyomása után felugrik egy ablak,ahol kiválasztom,hogy melyik készülékre telepitse.Ja,és azért kellett mindkét cimmel bereggelni,mert bankszámla csak a régihez van rendelve,és nem akartam az ujjat is bevonni.Viszont vettem már a tabhoz is alkalmazást.
46791:Xside:nem csak a widgettel kell vigyázni.Launcherek,ébresztő,file-kezelők...ezekkel ovatosan,mert nem mind szeret kártyárol dolgozni.Én még az X10Minis időben majdnem leiéstem a vonatot emiatt...
Aktív témák
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest