- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
vbalazs1234
tag
Valaki tud mondani egy olyan kamerás progit amiben van spot fénymérési mód?
-
St3ven
addikt
Elvileg alapértelezetté tettem, ugyanis minden egyes home gombbal/ra kattintásnál felkínálta a rendelkezésre álló home screeneket (Android, GO, LG), amit hamar meguntam, úgyhogy a sokadik ilyennél ment a pipa az alapértelmezett beállításnak.
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Az AndroidPIT oldalt ismeri valaki? Elvileg paypallal lehet fizetni az appokért...
Használtátok? Megbízható?Üdv,
Dobost -
boxos23
aktív tag
Köszike szépen
-
boxos23
aktív tag
Valaki segitsen
-
St3ven
addikt
Gyerekek, délután többen ajánlottátok nekem a GO Launcher EX-et, és azt kell hogy mondjam: ATOM!
Szóval még egyszer köszönöm a véleményeket.
-
boxos23
aktív tag
Hali
Nekem egy Xperia x8-am van azt szeretném tudni hogy szedtem le IGO navigációt és van egy igo mappa amit irja hogy másoljak be az sd kártyám gyökér könyvtárába
melyik a gyökér könyvtár? ez érdekelne. Köszi szépen -
blueye
veterán
A FB app mióta frissült egyre bizonytalanabb nálam, most már el sem indul FCvel rögtön bezár mielőtt elindulna, van másnál is ilyen?
-
schmo07
tag
sssz,
Igen, skype-om van, meg van facebook-om is... csak gondoltam, jobb lenne egy 2 in 1VD,
google mail-ben nem tudsz bepipálni egy forma egyes naptárt? úgy rémlik, van ilyen. És akkor az is leszinkronizálódik a telefonodraA Handcent a mai frissítésébe került magyar nyelv, ha valakit érdekel esetleg.
-
The IT guy
tag
Sziasztok! Valaki tud esetleg ajánlani valami jó videólejátszó progit Xperia X10-re? a Rockplayer valamiért laggolgat, és sima avinál (235Mbos sorozatrész) akad ezerrel, és nem megy 16-18Fps fölé.... még egy egyszerű 44 megás mpg-et is akadozva játszik le....fel van frissítve a legújabb Fw-re (hivatalosra)... nem tudom egyszerűen mi a gond...
-
petipetya
nagyúr
Használja valaki a tv24 nevű progit? Praktikus, mert tv műsor és értesítő is egyben, ellenben nagyon zabálja az aksit, ezért le is gyalultam: fotó az aksi használatáról
-
dudika10
veterán
Rákerestem az office szóra.
Tényleg nincs egyetlen egy értelmes ingyenes program ami nem bilincseli meg az embre kezét?
Szerkeszteni nem is akarnék, csak keresni lehessen legalább a szövegben a pdf diákba meg lehessen belenagyítani... Olyan nehéz ez? -
ktomi94
csendes tag
Ezt az Angry Birds RIO-t egy sima .apk fájlba nem lehet valahogy letölteni a gépemre?
(még nincs meg a telo, de majd kéne ez a játék, de nem akarok érte fizetni) -
VD
őstag
És a legnagyobb szemétség, hogy ott vannak a dátumok, mikor jönnek hozzá az új pályák!
Más!
Nem tud valaki valami megoldást, hogy a 2011-es F1 eseményeket (Edzés, időmérő, futam) hogyan varázsoljam bele a naptárba?
Kézzel egyesével nem akarom!
A. Mert lusta vagyok!
B. Mert csak képes már erre valami 2011-ben!THX!
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #8010 üzenetére
Tehát mindenben jobb, csak a pálya kevesebb
-
Z0C!
őstag
én már letöltöttem és játszok is.
12mb.
szebb mint a sima AB -
flash-
veterán
blutooth al akarom a pc-t vezérelni a telefonnal (főleg a power pointot)
van erre progi? -
dokee78
félisten
Valaki linkelne egy GPS Status & Toolbox letöltési helyet?
Ahova nem kell account vagy gmail acc.Vagy felrakná valami megosztóra? Data.hu pl.
-
petipetya
nagyúr
Akkor nyugodt szívvel és jó tapasztalattal ajánlom az ingyenes
go contacts-ot is, amely magában foglalja a telefonkönyvet (a csoportok kezelésének lehetőségével) és a tárcsázót (t9 tárcsázási lehetőséggel) is - katt a linkké alakított szövegre a fotókért.
-
Skynet258
veterán
Angry Birds RIO - megvehető, csak kell hozzá egy kis okosság.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest