Aktív témák

• Land

veterán

Köszi!

Lenne pár kérdésem. O2X-em van, de megvan a szokásos android betegsége.
    Elmesélem.
    Tegnap felment este az új ROM. Pár programot rátettem. Éjjel 2G-n, Wifi ON-nal 5-11 mA között merült, ami Defy CM7 szint, tehát jónak mondható. De ez is 1-1.5 óra alatt állt be. Lassan 60 mA-ról ment le 11 mA-ra, majd 7 mA-ra. 10 óra alatt 6%-ot merült, ami elfogadható. Feltettem sok programot ma. Elvileg egyik sem akkuzabáló. Nyomok mindig egy Task Killert és úgy altatom el a telefont, de most az utóbbi 2-3 órában 80-150 mA-rel merül. Megnéztem, hogy mi használja az aksit. Elvileg mind ki van lőve. Futó folyamatok között nincs semmi különös. Ha megnézem System Tuner programban a CPU Used részt, akkor 20% fölé nem is viszi semmi. Tehát káros program nincs fent. Mi a tuti tipp arra, hogy meg tudjam tartani 2G-Wifi ON kombóval az 5-11 mA-es merülést? Mi a titka, mert én logikát nem látok az android rendszerben ilyen téren. Van olyan program, ami kilövi végleg azt a programot, ami meríti a telefont? Egyáltalán, ha nem fut semmi különös, akkor mitől merül a telefon a többszörösén a tegnapi értékekhez képest? Köszönöm előre is a választ és bocs, hogy hosszúra sikeredett.

Advanced Task Killer
    Battery Monitor Widget-tal mértem az értékeket
    System Tuner

Land

Aktív témák