- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
-
chab7
addikt
Na csak azért válaszolok mert én egy Defy 10mA-es nyugalmi helyzetű vagyok. Semmi de semmi task killert nem használok és ha nem babrálom a telót nekem is 8-11 mA-re áll be.
Az engem is zavar miért nem megy le ez egyből ha a képernyő kikapcsol, erre én sem találtam választ. De amúgy meg nálam még -szerencsére- nem ragadt be úgy semmi, hogy nyugalmiban ilyen magas maradjon a fogyasztás.
Mindent bekapcsolva tartok én is, wifi, gps, 2g, gtalk, viber widgetek stb...
Egyetlen különbség tehát a task killer használata. Lehet az akar lelőni valamit folyamatosan és pont hogy azzal fogyaszt, miközben ha az adott app mehetne akkor nem enne semmit mert maradna csendben a memóriában. De ez csak tipp
Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest