Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz Arween #42320 üzenetére

    Mekkora app-ot szerettél volna telepíteni? Van/volt megfelelő méretű tárhely a telefonon?
    Segíthet ha törlöd a PlayStore adatait és a gyorsítótárát az alkalmazáskezelőben.

    (#42292) LonGleY:
    Használtad és személyes a negatív tapasztalat, vagy olvastál róla, hogy valaki már így járt Mucsaröcsöge puszta felsőn??
    Igaz nem navigáltam még át vele egész Magyarországon, de amennyit eddig használtam - és használtam - az alatt az idő alatt nem zuhant össze (még a hihetetlenül acélos hardverű galaxy Ane-en sem), nem vezetett félre, nem vitt be a málnásba. Ellenben a tudjukki igen.

    Ha valami hibába futsz, annak lehet, hogy a nem megfelelelően szerkesztett térkép az oka. (Hibát találtál? Javítsd ki! A lehetőség adott...)
    Ha megnézed mennyibe kerül a program plusz a térkép - a sima OSMAnd pl. free - és milyen térképet használ, milyen licensz-szel - OpenStreetMap/GPU - rájöhetsz, hogy ezt egy közösség fejleszti. Sajnos nincs mögöttük egy multi súlyos $ kötegekkel, a fejlesztést a szabadidejük feláldozásával végzik.
    A térkép rugalmasságáról meg csak annyit, hogy az offline verzió 2 hetente frissül. Egyszer egy OSM-es cikkben olvastam, hogy Ausztráliából panaszkodott egy madár, hogy arról a környékről ahol él nincs megfelelő térkép és ha menteni kell valakit, sokszor több órás késéssel érnek oda a mentők. Néhány napon belül kész volt a vidék térképe. Nem ausztrálok csinálták meg... A másik aranyos történet pedig egy magyar lányról szól, aki épp Nigert térképezi fel helyi egyetemistákkal.

    (#42334) Viktor0610:
    Kipróbáltam a v5-ös MIUI-t. Alapból van benne víruskergető, permission manager, meg még sok nyalánkság.
    Érdekesség, hogy az AdAway-t vírusfenyegetésként kezeli. :))

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák