- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Végül ez a vérnyomás app maradt.
-
Elemental
addikt
-
kaciokos
őstag
Azt nem tudom, hogy a Xiaomi költöztetője mit visz át, a Samsung löltöztetője pl. nem viszi át azokat az appokat, amik nincsenek már fent a Play Store-ban.
Vagy mentsd le a régi telefonon az app-ot APK-ba pl. Total Commanderrel, vagy töltsd le az összefoglaló "Alternatív oldalak APK beszerzésre" szakaszában található oldalak egyikéről. Sajnos a beállításokat és egyéb alkalmazásadatokat valószínűleg el fogod bukni. Ha a program fizetős, az még tesz az egész mögé egy nagy kérdőjelet.
És persze az sem árt, ha az alkalmazás megfelel az új telefonon levő új Android követelményeinek, én sajnos ezen buktam el nemrég költözéskor egy pár régi, de hasznos appot.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Például ez?
Network Speed - Speed Meter -
svgyula
addikt
Szia! Eleve nem fog egyformán szólni. Nem lehet egy 77'-es hangszerelést összehasonlítani egy mostanival! Még akkor sem ha ez a tidal munkája! Ha pedig valami ősrégi(47 éves!) lemezről csinált MP3-at attól pedig semmit ne várj! Nagyjából kellene az akkori mesterlemez és egy olyan szakember aki a hörömpöl zenéből képes olyan hangzást kihozni amiben minden egyes hangszer különállóan hallható, nem üvölti túl az énekes stb. De ugye nyilván ez a kor adottsága volt és nem bírálatnak szántam! Az AIMP tud EQ beállítást, és van benne előre beállított is. Ez az alkalmazás ingyenes.
-
Met
nagyúr
MRVPatch Manager-el, vissza tudtam varászolni a chatfejet.
Ha esetleg érdekel valakit.
Na nem az hogy nekem sikerült, hanem hogy van rá lehetőség.
-
-
-
kiraly.andra
aktív tag
A fizikai gomb használata kiváltható csempével is, függetlenül bármilyen launchertől. Sok ilyen alkalmazás van, én ezt használom. Egy húzás fentről, majd egy érintés: nem sokkal több, mint a dupla koppintás.
-
tomy86
addikt
Smart Launcher. Évek óta használom és eddig minden telefonomon működött vele a dupla koppos lezárás.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem kell nyomkodni , ki tudsz rakni egy 1x1-es gyári widgetet is.
De a rendszer (MIUI) nem tudja alapértelmezetten? Nekem a MIUI14 tudta , most már HyperOs.Persze ha ragaszkodsz a Novahoz akkor tárgytalan. De vannak a Play áruházban appok , amikkel szintén 1x1-es formájuak és használhatod Nova alatt.
-
sopruk
senior tag
Napokban jöttem én is csak rá, hogy először félreértelmeztem és azt hittem teljesen megszűnik a pro verzió. De szerintem is úgy van ahogy te írod.
Tegnap frissítettem csak az appot és akkor láttam a választási lehetőséget. Kíváncsi leszek hogyan működik majd.
Mindenesetre nem bánom, hogy váltottam, sok mindenben jobban tetszik a FairEmail.
Meg amit #165352 WhiteWalker linkelt képeket, ott van egy mondat ami gondolom azt jelenti, hogy előbb utóbb nem fog működni az újabb telefonokon:"Ezenkívül ügyeljen a potenciális kompatibilitási problémákra, amelyek az eszköze operációs rendszerének frissítésekor, vagy az eszköze cseréjekor léphetnek fel.
Sajnos 2023 szeptember 30. után nem áll módunkban támogatást nyújtani." -
svgyula
addikt
-
-
crok
Topikgazda
Esetleg PC-n egy böngészőben (vagy akár a telefon Chrome-ban.. vagy más böngészőben Google belépés után..) a play.google.com/apps oldalon nem találod meg? Lehet sokat kell majd görgetni.. Ha Play-ben is megtalálható volt és még mindig megtalálható akkor itt a listában benne kellene legyen ha ugyanazzal a fiókkal lépsz be. Más kérdés ha levették Play-ből közben.. vagy miért is törölted tulajdonképp?
-
-
justmemory
senior tag
Nem tudom sajnos megnézni a telefonját, mert nem vagyok otthon; olyan ½11 körül tettem föl. De a másik topicban írták, hogy másnak is megoldódott.
-
AtHoS
nagyúr
Mondjuk nálam nincs tiltva a google féle naptár, mivel szerintem azon keresztül dolgozik és nem helyette. De ez szigorúan saját vélemény, semmi technikai alátámasztásom nincs rá, na persze cáfolatom se
szerk.
A google féle naptár szinkronizálása is engedélyezve van a fiókban -
AtHoS
nagyúr
Nálam P30-on aCalendar szinkronizál.
Teszthez beraktam egy eseményt ma 18h45-re asztali gépen böngészőben gg naptárba. 10 másodperc múlva ott figyelt aCalendar-ban. aCalendar-ból való törlés után hasonló idő múlva
a szgépen megnyitott naptárból is eltűnt a bejegyzésHa aCalendar-ban kézzel elindítod a szinkronizálást, akkor az rendben megtörténik?
P30-Beállítások-Felhasználók és fiókok-Google-xxxxxxx@gmail.com
- aCalendar+ Tasks
- Naptárszinkronizálása be van kapcsolva
+ még ugye a lezárt képernyőnél legyen net aCalendar részére és legyen engedélyezve a háttérben futás, akku optimalizáció kikapcsolva, stb.. ami még befolyásolhat
-
g_g_g
őstag
Én ezt használom már elég régóta:
Profile Widget
Az ingyenesben csak 2 profilt lehet beállítani, a fizetősben bármennyit. -
snowdog
veterán
Szerintem máshonnan közelítsd meg a problémát, ne program oldalról. Magát a töltési műveletet ellenőrizd.
Az eBay-en is lehet olcsón kapni olyan töltőkábelt, aminek a tápegység felőli oldalán kijelzős mérőfej található. Mint pl. ez, bár ennek a gép felőli végén nem WayteQ xTAB-100qcr-hez való csatlakozó van, ez csak egy példa. Gondolom ahhoz megfelelőt is találsz. [link]Így pontosan nyomon követheted, hogy töltés közben mekkora áramot vesz fel az akkumulátor.
Ha viszont magát a töltőt szeretnéd tesztelni, akkor ahhoz is találsz megfelelő eszközöket. Így néz ki a mérő eszköz. [link]
De akár műterhelést is vehetsz hozzá. [link]
-
-
Probert75
addikt
-
Yofej75
aktív tag
-
tomy86
addikt
-
-
-
Nekem sikerült. Amikor elegem lett stock 5.02-ből és átálltam CM 12-re, akkor még én is az ügyfélszolgálattal intéztem. Nem sokkal később, amikor CM-et lecseréltem (még elég korai volt, tele hibával) és már volt Titanium-om, gondoltam egy próbát megér. Láss csodát hiba nélkül működik azóta is. Android ID visszaállítás sem volt.
-
törölt tag
Arról gagyogok, hogy a beviteli felület lehet más (színes, szagos), de a kódolás fix. A balra dőlő ékezetek sztem nyomvatartással minden billen elővarázsolhatók. Ezeket azért lehet egy karakterben elküldeni, mert szerepelnek a 7bites kódtáblában. Az ő -re és az ű -re azonban nincs ilyen alternatíva. Ezeket csak 16biten lehet leírni. Az más kérdés, hogy az Android nem használja ki az UTF8 -ban a változó kódhossz lehetőségét és ezért, ha egy szövegbe bekerül egy 16bites karakter, akkor nem csak azt, hanem a szöveg összes karakterét 16biten írja le. Ezért feleződik a küldhető karakterek száma. Pazarlás. De ezen sztem a Handcent sem tud változtatni.
-
scream
veterán
-
törölt tag
Hogy érted azt, hogy a Handcent egy karakternek számolja az "ű" -t? A felületet adhatja, de az SMS karakterkódolás nem rajta múlik, mert ha más kódolással küldené, akkor nem lenne kompatibilis a fogadónál levő gyárival. Régebben volt ilyen probléma Symbian és Android között. Sztem nem "ű" -t küld, amikor "ű" -t írsz. Azt meg bármelyikkel megteheted.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gumi és felni topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Autós topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő