- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jksx
senior tag
válasz
#79335424 #101215 üzenetére
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy Nektek működik az áruházbeli fizetés Telekom mobilegyenleg megterheléssel?
Még egy pár hónapja vásároltam alkalmazásokat a mobilegyenleg terhére, de ma hiába próbáltam azt írta ki az áruház, hogy nem lehetséges. Kipróbáltam másik telefonon, másik fiókkal bejelentkezve, másik Telekomos sim kártyával. Ott már fel sem ajánlotta a mobilfizetést. Mi lehet vele a gond? -
kaciokos
őstag
válasz
#79335424 #101153 üzenetére
Ha van, akkor E-Robot?
Sajna nincs, de nem is igazán szeretnék.
Közben próbáltam Play Store-ban magamtól találni valamit, eddig ez tűnt a legjobbnak, annak ellenére, hogy 3 éve nyúltak utoljára hozzá, és full fapad, de sajnos valamiért mobilnetről elérhetetlennek látja a szerverem, pedig bármelyik másik appból tudom pingelni a telefonról.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
#79335424 #100996 üzenetére
Hát ezt nem tudtam. De legalább használható és nem idegölő! De a sortördelés meg kell mert most kipróbáltam olyan oldalon ahol kell és most nem tördel(jetpack-al igen).
De ha van tipped hogy jetpack-al is rendesen működjön (fórumokon hsz írás kezdőbetű dublázás és egyéb hülyeségek nélkül) akkor azt szívesen fogadom! Kösz -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #100745 üzenetére
Ha támogatja a fehéregyensúly kézi beállítását ily módon a telefon. Nálam csak kiírja, hogy nem támogatott a funkció.
Amúgy én áttértem a Camera ZOOM FX-re, mert szerintem többet tud, mint a Camera FV-5. Nekem az előbbibe tetszik a timelapse fotók készítése, amit a Camera FV-5-ben nem találtam. Igaz, sorozatfelvétel miatt használom, 0 időközzel. Így elég csak egyszer lenyomni a hangerő fel gombot és amíg meg nem szakítom, csinálja a képeket sorban.
-
dokee78
félisten
válasz
#79335424 #100761 üzenetére
Most próbáltam.
Elvettem a ROOT jogokat a Cerberustól.
GPS,Wifi,Mobilnet kikapcsolva.Elküldtem a cerberus password find (a készülék helyének meghatározásához) parancsot és meg is kaptam fura módon SMS-ben a kordinátákat.
Viszont nem kapcsolta be a GPS-t vagyis az ikonja nem jelzi."A szoftver automatikusan bekapcsolja a GPS-t ha az ki van kapcsolva, amikor megpróbálod meghatározni a készüléked helyét (Android 2.3.3 vagy frissebb esetén) továbbá megvédhető a jogosulatlan eltávolítástól is."
-
batai15
félisten
válasz
#79335424 #100694 üzenetére
Egyébként ha véletlen volt ha nem ,akkor is hülyeség amit ír.
Popcornt meg hagyd othol .
Gépen minek toroljem? Letoltok egy filmet, megnézem torlom.
Ott marad a letöltött listába , mégse kezdi el újra. Itt is a flud alatt benne van a befejezett listába, és elkezdi szedni . -
Whynot?
aktív tag
válasz
#79335424 #100673 üzenetére
Igen, egy Jabra freeway saját aksis kihangosítóról van szó. Próbáltam régebben a tasker wifi near opcióját, de hol működött, hol nem :S Most megint azzal szöszölök itthon, de ebben a pillanatban is él a bluetooth kapcsolat annak ellenére, hogy a wifi nemhogy near, de connected
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #100673 üzenetére
Nekem ilyen a régi speaker, csak akkor kapcsol ki magától, ha x ideje nem érzékeli a telefont, ha a ház előtt parkoltam, megmaradt a kapcsolat.
(Ezért is próbáltam Tamástól kérni, hogy bővíteni kéne az E-robot BT lehetőségeit)
Szerencsére a receiver már a gyújtástól függ. -
válasz
#79335424 #100670 üzenetére
Az irodában nem kell, hogy menjena BT nem? Gondolom amíg autóban ül mennie kell, utána nem. Vagy valamit rosszul értelmeztem?
Csak a szabály létrehozására írtam, hogy aktívnak kell lennie a kapcsolatnak, hogy a program tudja, hogy melyik konkrét eszköz lekapcsolódására lépjen életbe a szabály. -
Whynot?
aktív tag
válasz
#79335424 #100612 üzenetére
Wan wifi az irodában, de nagyon gyenge mind sebességre, mind erősségre, úgyhogy nem szoktuk használni. (nem netezésre van, hanem az egyik távfelügyeleti gép kapcsolatát biztosítja) Szóval a wifi helyett más trigger kell. Ha nem sebesség és nem GPS koordináta, akkor mi?
-
kisspall
aktív tag
válasz
#79335424 #100643 üzenetére
Tableten, root nélkül így érem el a külső és belső tárhelyet. 4.4.2.
Gondolom készülékenként és android verziónként is vannak eltérések. De ha alapbeállításon hagyta, akkor garantáltan nem éri el a külső SD-t. Így legalább tudhatja, hol keresse, ha ezt eddig nem állította be. A kérdésben nincs rá utalás, hogy ez megtörtént volna.
-
-
válasz
#79335424 #100543 üzenetére
WP-ről jövök, sorry, ha nem vagyok egyértelmű...
Szóval van egy normál billenytűzet, mint pl a gyári samsung, vagy google, vagy swiftkey...
Azt szeretném elérni, hogy mikor rányomok hosszan egy betűre és felugrik a választéklista, akkor ne húznom kelljen az ujjamat a kijelzőn a megfelelő karakterig, hanem felemelhessem az ujjam, és rábökhessek arra, amelyiket használni szeretném.
Jelenleg amikor felemelem az ujjam, rögtön el is tűnik a választéklista... 5 bill-t is próbáltam már. -
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #100375 üzenetére
De nálam nem a gdrive kapcsán merült fel a probléma, hanem a google musicon tárolt zenék lejátszására kerestem alternatívát.
-
mzso
veterán
válasz
#79335424 #100337 üzenetére
Maradt a 101-en. Elméletileg a router felül kéne tudnia bírálnia az IP-t amit a telefon akar magának, nem?Az androidban hol lehet állítani?Amúgy meg a programban van egy ilyen opció, hogy "Time to wait for preferred IP (ms)". Akkor ez mi célt szolgálhatna ha nem tudja befolyásolni az IP-t?Csak összehoztam. Úgy látszik rossz szekcióban próbálkoztam... (IP & MAC Binding ami, így nem is tudom mit csinál...
) Valójában a "Address Reservation"-ben kellett beállítani...
-
Totheground
addikt
válasz
#79335424 #100131 üzenetére
Szerintem ez a rész tiszta. Viszont az API feltehetően csak egy accept/deny-t ad vissza, azt, hogy melyik ujjad, nem. Tehát ez alapján nem lehet appokat indítgatni az ujjtól függően (a gyári API-t használva).
A 1Password pl tökéletesen használja az app feloldásához, pont mint iOS-en. -
-
-
gipsztigris
addikt
-
Teodor52
senior tag
válasz
#79335424 #99346 üzenetére
Ohh ennyire bonyolult nem kell!
Pl ha emailben jön egy formanyomtatvány lekell tölteni és ha jó a vállalatnak, akkor kitölteni és visszaküldeni,vagy ha így nem fogadja el, akkor kinyomtatni majd kitölteni bescanner-ni és elküldeni.
Ilyen formában lenne szükségem az említett programokra.
(#99347) dekrer,(#99348) DS39 nem ismerem egyiket sem még maga az androiddal is csak most ismerkedek.
-
Teodor52
senior tag
válasz
#79335424 #99333 üzenetére
Okés!
Szeretnék irodai csomagot telepíteni.
Nos látom is azt az OfficeSuite+pdf editort.
Elég sok funkciója van így nem tudom hogy jobban járnék-e Adobe Acrobat Reader-el és Tiny Scanner - PDF Scanner App-al alternatívával?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gumi és felni topik
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest