- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Somatom #157038 üzenetére
Én ezt korábban az AutoTools Tasker beépülővel tudtam megoldani és a régi Samsung-nal működött.
Utána néztem és a Macrodroid-ból is elérhető már ez a beállítás, tehát nem kell az AutoTools. Root nem kell, de ADB engedélyek viszont igen.
Ha gondoljátok, du. odaát folytathatjuk. -
PitLee
őstag
válasz
Somatom #157038 üzenetére
Egy kis retro
nem most volt.
https://nerd.blog.hu/2016/11/02/magas_hangero_figyelmeztetes_eltavolitasa_a_tetves_androidbolIlyen volume lock nem segít ?
https://play.google.com/store/search?q=Volume%20Lock&c=apps
Nem android, de nálam az mp3 lejátszó szokta eljátszani ugyan ezt, persze a legnagyobb munka közben.Ez nem tom milyen oldal, olyan mintha guugli fordította volna, az az értesítés makrózás nem tudom hat-e a hang figyelmeztetésre.
Az Android értesítések letiltása zene lejátszása közben 2022
https://hu.joecomp.com/how-disable-android-notifications-when-playing-music#menu-2 -
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom #156912 üzenetére
Aha, biztos így van és még a lencse torzítást is gondlom belekompenzálja....tudom, hogy minden igényre megpróbálnak eladni valamit
szerk.
Meg mondjuk egy fallal állok szemben, ráirányítom a kamerát, ami nem lát csak a falat. Milyen dőlésszöget fog itt mérni? A telefonét ahogy tartom a kezemben? Attól még nem lesz meg a fal távolsága...de biztos erősen hiányosak a mértani ismereteim, azt nem kétlem
-
Siriusb
veterán
válasz
Somatom #156757 üzenetére
Köszi, úgy sem működött. A probléma az volt, hogy az engedélyezett SSID-hez beírtam a hálózat nevét (helyesen), mégis csak akkor működik, ha üresen hagyom.
Így most már sikerült megvalósítani a Join helyett Tasker+FolderSync+python watchdog modul segítségével, amit akartam. Legalább teljesen testre van szabva az értesítés tükrözés. -
Zototh64
őstag
válasz
Somatom #156701 üzenetére
Ebben van igazad, de mondjuk én, nem akarok túlzottan elmenni az okosotthon felé.
Van egy gugli nest, tv, 2 helyen okos izzó, plusz hozzá jönne még a két led-es lámpatest, aztán nagyjából talán ennyi.
Sokkal jobban belemerülni egyelőre.
Aztán kitudja, mit hoz a holnap a fejemben. :-) -
Yager01
senior tag
-
kmarci25
veterán
válasz
Somatom #156633 üzenetére
Nekem is van pár tuya cuccom (3 kamera, pár wifi-s konnektor), de nem tudom a Smartthings alá betenni. Megtalálja a smartthings az accountot, de az eszközöket nem, csak a parancsokat veszi át. Gateway-em nincs, ennek köze lehet hozzá? Neked hogyan sikerült egyes eszközöket megjeleníteni a Smarrthings-ben?
-
Yager01
senior tag
válasz
Somatom #156633 üzenetére
Tehát veszek egy Taskert majd sharp tools ahol szintén veszek egy beépülőt amit így már tudok taskerrel vezérelni? Ha bizonyos feltételek teljesülnek indítja a tasker a sharpot ami vezérli a tuyat? Jól értem?
De mi van ha ez nem egy rutin? Azaz nem mindig akarom nyitni a garázst, mert pl megállok előtte? Jobb az egyszerű érintés a kocsiban vhová és már nyílik is... Sztem.
-
-
-
Indiant
addikt
válasz
Somatom #156273 üzenetére
Sajnos az appban én még nem látom. A weben ott van, de ott mintha eddig is ott lett volna.
st6969: én úgy látom vannak itt play áruházas linkek . De úgy tűnik ezek fizetős játékok. A mod oldal amit linkeltél inább ad okot a félelmednek, de ha az ember nem akar fizetni, ezt be kell vállalja. Az említett ellenőrzésre én nem vennék mérget. " ismeretlen helyről származó alkalmazások veszélyesek lehetnek, adatot lophatnak, levelezéshez, banki adatokhoz férhetnek hozzá, stb." - ebben teljesen igazad van, de sajnos a nem ismeretlenek is ugyanezt teszik.
-
szabi__memo
nagyúr
-
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #156033 üzenetére
De a MIUI-ra úgy kell tekinteni mint egy laucherre. Vannak featurejai. Ha lecserélem egy másik launcherre, akkor nyilván elvesztem a MIUI főbb dolgait.
Ha minden IS kell, akkor tegyünk fel olyan lauchert amiben minden IS benne van. (Nyilván nem a Novát, ha az nem tud gesutusvezérelni) -
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #156000 üzenetére
Szerintem hosszú idő után a Nova Launcher Prime ismét le van árazva!
Évekkel ezelőtt (akkor 99 HUF-ért) ugyanígy, karácsony előtt vettem meg!
Most 1.830 HUF helyett 79 HUF (4,99$ -> 0,99$)!
-
Jazz
veterán
válasz
Somatom #155945 üzenetére
Ezt kerestem. Köszi. Bejönnek a mélyebb hálózati beállítások is.
#155947crok: Igen ez az, köszi. ez is ugyan azt a beállítást hozza elő mint a fenti progi: Tesztelés\Telefon adati 1 2.....
2.: Kár hogy nem lehet csatornát állítani erőltetve.
Más telefonon (talán asmu) láttam olyat hogy simán a gyári hot spot beállításokban ott van a csatorna választás lehetősége. Sajnos itt nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #155892 üzenetére
Rosszul tudod, a permanent notification csak az egyik régóta elterjedt, relatív egyszerű és jellegéből adódóan széles körben "jól" működő programozói workaround és baromira idegesítő ha engem kérdezel (akkor lássak értesítést ha értesíteni akar egy app vagy folyamat). Van rá megfelelő programozási megoldás minden SDK API-ra (csak simán Youtube-on órákig lehet nézni Google alkalmazottakat és igen jó szakembereket ezügyben előadásokat tartani) hogy egy-egy app megfelelő folyamata fusson / bent maradjon. Ja, hogy vannak fejlesztők akik ezzel nem foglalkoznak vagy nem jól.. ja az AOSP forrásba bele-belenyúlnak a gyártók is, főleg pl. a memóriakezelésbe, ActivityManager-be.... ettől még a permanent notification egy borzasztóan idegesítő "megoldás" imho.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #155882 üzenetére
A Samsung, Huawei rosszabb ebből a szempontból. Samsung régebbi telefonjain még be sem lehet(ett) állítani, hogy mit ne piszkáljon a rendszer. Párom S8+ telefonján sincs semmi erre vonatkozó beállítás. Nekem s RN7-en meg 4 GB memória mellett vígan elfut a Mi Fit, MacroDroid, SafeInCloud Pro, eWeLink, Notification Widget, a Nova, Android 12 widgets. Egyiket sem lövi ki, pedig lassan kezd szűk keresztmetszet lenni az a 4 giga.
#155886: Addig pozitív a tapasztalat Samsung esetén, ameddig van elég RAM. Egy kevésbé drága telefonnál, ahol 3-4 GB RAM van, már korántsem muzsikál olyan jól a One UI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest